A mágikus dal

A Mein Studentenmädchen varázsdal négy mágikus képessége

Az 1. Mágikus képesség: száműz minden riadalmat, vagyis megnyugtatja a pácienst, bár nem szünteti meg az ÉBK biológiai konfliktusaktivitását (mint a várandósság alatti sejtszaporulat/carcinostasis). A dal hallgatásának idejére félreállítja a pánikot.

A 2. Mágikus képesség: a hallgatás ideje alatt megakadályozza, hogy lelkünkben konfliktusrecidívák keletkezzenek. Az összes ÉBK biológiai lefolyását optimalizálja.
Létezik azonban egy kivétel: az optikai vagy a vizuális recidíva. Ezt a Mein Studentenmädchen megakadályozni nem képes, de amennyiben az ÉBK nagyagykérgi, úgy azt le tudja transzformálni. (l. 4. Mágikus képesség)

A 3. Mágikus képesség: megállítja a konfliktusaktív fázisban lévő rákot, anélkül, hogy azt megoldaná a páciens – a hiányzó láncszem.
Mindez az ÉBK biológiai konfliktus-aktivitásának megszüntetése nélkül történik, ám a rák növekedése megáll! Csakúgy, mint a sejtszaporulat/carcinostasis a várandósság alatt.
Nem állítom, hogy a Mein Studentenmädchen a rákot “eltünteti”, de, ahogy említettem, megállítja azt! A dal hallgatásával nem észlelhető további tumornövekedés, valamint az osteolysis, a nekrózis és az ulcera (fekélyesedés) növekedését is megfékezi.

A 4. Mágikus képesség: Letranszformál minden aktív nagyagykérgi és más birtokzónás konfliktust. A birtokzónás pszichózisok a dal hallgatásának ideje alatt letranszformálódnak “konstellációkká”. (Ezeket “kis megoldásoknak” hívjuk.) Ezáltal a páciens már nem lesz paranoid. Mert manapság az ún. “normális emberek” 95%-a amúgy is konstellált.

Amennyiben a Mein Studentenmädchen dalt éjszaka (végtelenített ismétléssel) hallgatjuk, nem fordulhat elő konfliktus-recidíva (álmunkban) a lelkünkben, nappal azonban előjöhet (= nappali konfliktus-recidíva). Ha teljesen biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes éjjel-nappal hallgatni a dalt.
Az eredeti cikket és dalt itt találod:
https://germangyogytudomany.hu/german-ismeretek/a-gyogyito-dal/?fbclid=IwAR2dQ4EkX2RCJdzHs1FNXuEHG1tAZveeku2NVtoB3pFM7FQwvsTxV_1ys4

Ismerek olyat, aki a dal rendszeres hallgatása után megtalálta a lélektársát… Dallama elvarázsol –  ha kedvet érzel rá, hallgasd. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu