A Merkúr a Vízöntőbe lép!

A Merkúr a kommunikáció bolygója a Vízöntő jegyébe lép január 16-án és február 3-ig itt is fog tartózkodni.

A Vízöntő a jövő embere, az igazi Idealista – Nemes lelkű, önzetlenül keresi az utat, hogyan lehetne jobbá tenni a világot.
A Merkúr a bátorság, gyakorlatiasság és kezdeményezőkészség hordozója. Az információ csere bolygója a Vízöntőben igen jól érzi majd magát. Elképzeléseid megtervezésére kitűnő időszakban vagy-  gondold végig mit szeretnél majd a gyakorlatban végrehajtani – elemez, gondolkozz! – erre való időd van. Ráláthatsz jobban függőben lévő dolgaidra is, ráébredhetsz ara mi az amit nem jól csinálsz, hogy lehetne jobban. Letisztult gondolatokkal nyűgözheted most le majd magad. Vedd el a kapcsolatot szellemi vezetőiddel – sugallatukra eredeti ötleteid születhetnek – akár előző életbeli tudásod is felszínre törhet – izgalma lehetőség!
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.

Érdemes lesz kimozdulni, akár magad, akár családdal, szeretteiddel, barátokkal – jó lesz elhagyni kicsit a komfortzónád – a levegő elem erre inspirálhat. Utazásra, kirándulásra is jó szelet kaphatsz. Szerelmi téren pedig energikus napok jönnek – szabadon áldozhatunk a romantikának.
Töltsétek el örömben a hideg idő ellenére is a napokat!Hía kívácnsi vagy személy szerint mi vár rád sorselemzéssel kereshetsz!
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php