A saját út egy létminőség

Fordítsd meg a sorsodat!

“Ha többféle út kínálkozik számodra, és nem tudod, melyiket válaszd, semmiképp se bízd a döntést a véletlenre, hanem ülj le és várj. Várj még és még. Ne mozdulj, ne szólj, csak hallgasd a szíved. S mikor beszélni kezd hozzád, állj fel, és menj, amerre visz.” – Susanna Tamaro

Honnan tudod, hogy a saját utadon jársz? Leginkább érzed, amolyan zsigeri megérzésből, meg aztán minden olyan jól alakulgat. Ha a saját életedet éled, akkor már az erőfeszítéseid közben is élvezheted az elismeréseket, eredményeket. Ha ez nem jön, ha csak belefeszülsz, akkor talán az nem is a tied az út, amelyen jársz. Ha állandóan fájdalmat okoz neked az életed, akkor az út nem a te utad. Ha nem a te utadat járod, akkor az ott lévő feladatokhoz semmifajta segítséget nem kapsz meg, ellehetetlenülsz, egyedül érzed benne magad és legfőképpen tehetetlenség és elkeseredettség érzése foghat el. Nem vagy önmagad, boldogtalan leszel, egy idegennel nézel szembe a tükörbe. Ha nem a Te utadon jársz, blokkokat találsz: Folyamatosan elfog valami rossz érzés, vagy betegség. Akadályokba ütközöl és gyakran vagy balszerencsés. Az otthonodban valami mindig elromlik. Félsz és bizonytalanságban érzed magad. Úgy érzed, mintha mindig valaki más döntene helyetted, és te csak sodródsz és nem te irányítasz. Sikertelenségben élsz, nem haladsz előre akkor sem, ha sokat teszel érte. Lehúzó emberek vannak körülötted, akik mintha minden erődet elvennék tőled. A véletlen egybeesések hiánya által valahogy nem tudsz összhangban működni az Univerzummal Folytonos fáradtságban, erőtlenségben, kedvetlenségben vagy. Ezek azért elég erőteljes jelek ahhoz, hogy megértsd nem a saját életed éled.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod egyedül megoldani a problémáid, vagy nem tudod, hogy miért érzed magad rosszul, nem birkózol meg egy krízissel, ne várd meg míg belebetegszel. Kérj segítséget!Ha úgy gondolod, hogy nem tudtál kellőképpen feltöltekezni, vagy segítségre van szükséged, hogy megoldást találj az életedben felmerült problémákra, ha nem birkózol meg a stresszel kérj segítséget. Sokszor már az is sokat lendíthet a dolgokon, ha valaki meghallgat, aki kívül tud helyezkedni adott esetben. Segítek felismerni az utat, és a megoldást – hívj, keress bizalommal!
Stresszoldó, önbizalom erősítő energetikai tisztításokkal, energiaszint emeléssel várlak – a terápiák oldják a belső félelmeidet is,valamint a azokat a tudattalanban elfojtott érzelmeket, a fel nem dolgozott lelki traumákat, amiket elrejtettél szívmátrixod érzelmi területén. Előző életből áthozott blokkok oldására is nagy hatással van, valamint törli azokat a negatív emlékképeket, amelyeket átszenvedtél, most vagy akár előző életeidben.
Terápiás ülések meditatív környezetben, problémák feltárása és segítségnyújtás az okok megszüntetése által. Mindez személyre szabva – relaxációs, holisztikus spirituális technikákkal átitatva. Szeretettel várom tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Felsőbb Én vezetett gyógyító angyalmeditáci
Munka, életfeladat – spirituális út
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Karmaoldás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam: http://asajah.hu/

Share Button