A spirituális út az önmagunkká válás útja

Tudatos sorsteremtésben

Kapcsolatainkon keresztül fejlődünk spirituálisan, és tanulunk Embernek lenni.
Ha a lelked mélyére nézel, érezhetek fogod, hogy pont azok az emberek vittek előrébb, akik megbántottak, megaláztak, – komoly tanítást adtak.
Nehéz helyzetek után mindig meghoztál olyan döntéseket, amiket már régen kellett volna. Tőlük lettél erősebb, céltudatosabb, az ő segítségükkel lettél az, aki most vagy. Ők voltak azok, akik lelked sötétebbik oldalát tükörként tartottá eléd, hogy vedd észre mi az, amit még gyógyítani kell magadban.
Légy hálás és köszönd meg minden embernek, aki eddig az életed része volt. Légy hálás mindazért a tanításért, amit tőlük kaptál, mert általuk lehettél az az ember, aki ma vagy.
Az életünkbe belépő embereket mi is valamilyen módon tanulásra késztetjük.
Ahogy az ember személyisége megerősödik – eltűnnek a félelmek, kinyílik a világra – csak ekkor történhet meg az, hogy olyan emberekkel hozza össze a sors, akik hasonlóan az ő rezgésével és a tiszta szeretetenergián keresztül tanítják.
Amíg félelmeink vezetnek, haragot, dühöt tárolunk, addig csak büntetjük magunkat, és nem tudjuk befogadni a szeretet.
A spirituális út a tanulás, a fejődés útja – és sohasem ér véget – életek végtelenségig tart. A spirituális út az önmagunkká válás útja. A tudatosság az a kapu, amin átléphetünk a spiritualitás birodalmába.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu