A Szaturnusz után a Vénusz és a Jupiter is hátrálásba kezd…

A Szaturnusz után még két bolygó retrográdba vált!

“Ha Isten valamit megtagad tőlünk, vagy valamitől távol tart, az épp olyan isteni vezetés, mint amikor megenged valamit, amikor megnyit számunkra egy utat. Minden bezárt ajtó, minden olyan lehetőség, amit nem kapunk meg, minden olyan hívás, ami nem érkezik, legalább annyira Isten vezetése, mint az, amit megad.” – Bob Gass


A Vénusz bolygó hátráló mozgásba vált az Ikrek jegyében – tolatása május 13-tól június 25-ig tart majd. Óvatosan haladjunk, ha nem figyelünk kizökkenhetünk a harmóniából. A pénzügyeidet megfontoltam kezeld, bölcs döntéseket hoz gazdasági ügyekben. Vigyázz a túlköltekezéssel, ne kockáztass furfangos pénzügyi tranzakciókban, ne vegyél fel hitelt, és ne adj kölcsön nagyobb összeget sem. Ne szakítsd meggondolatlanul, és ne építs fel olyan kapcsolatokat, ahol nem is lenne dolgod. Megfontoltan, harmonikus rezgésekkel közelíts a dolgokhoz, emberekhez, eseményekhez és helyzetekhez. Most átértékelheted a társas kapcsolataidat, a szerelmi életed, és a pénzügyeidet is. Új megvilágításba kerülhetnek dolgok, emberek és események az életedben. Nem a legjobb, avagy nem annyira ajánlatos eljegyzést ülni, házasságot kötni – szorosabb kötelékre jönni ebben az időben – hirtelen, át nem gondolt, meggondolatlan döntések hozni. Újra megkereshetnek mostanság régi eltűnt szerelmek, felelevenítve ezzel a régi sebeket. Engeded el, ne nagyítsd fel a sérelmeket, a sértettséget, a mártíromság érzetet. Ne hagyd, hogy kiforgassanak a nyugalmadból háborgó lelkű emberek. Az acsarkodó lelkeket, kellemetlenkedő alakokat kerüld el – mielőbb rendezd  harmóniában a  nézetkülönbözőségeket – kerüld az összetűzéseket. (Kapcsolati elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati harmonizálással bátran kereshetsz.) A Vénuszhoz tartozik a mirigyrendszer, a vénás vér, szövetnedv, a belső kiválasztódás, petefészek, a női petesejtek. Gondok esetén energetikai nyirokháztartás tisztítással is kereshetsz – ügyelj a testi lelki harmóniádra – így a betegségek is elkerülnek.
Ami pedig jó azon nem kell változtatnod, az értékeket őrizd meg.
Május 14-szeptember 15-ig  retrográd Jupiter lesz. Most nem a legjobb utazásba kezdeni, jogi ügyeket intézni, tanulmányokba, illetve egyébként is új dolgokba kezdeni.  Az átértékelés, új döntések, újratervezés ideje jön el. (Tarot opciókkal segíthetek a nagyobb döntésekben, a  választott időben.) A Jupiterhez tartozó szerv a máj – jó döntés, ha  erőteljesebb méregtelenítésbe kezdhetsz. Ezen időszak alatt  válogasd meg és értékeld át a kapcsolataidat, kerüld a konfliktusokat, és erősítsd az önbizalmadat.
Szeretettel várom tanácsadásaimra a z ezoterikus úton járó Hölgyeket!
Helyes, okos, bölcs, tudatos döntésekkel alakíts az Életedet!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Személyes év – lehetőségek

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button