A test rezgésszintjének emelése

A rezgésszint emelése több forrásból fakadhat:

 

1. Táplálékkal történő rezgésszint emelés
Sejtjeink abból épülnek fel és abból nyerik energiájukat, amivel táplálkozunk. Aki egészségesen akar táplálkozni, az igyekszik nyers ételekből minél többet bevinni szervezetébe.
Nyers étel a zöldség, gyümölcs, olajos magvak és a cukor nélküli aszalványok.
Legfontosabb nyers eledel elsősorban a zöldség, ugyanis a zöldség lúgosítja leginkább szervezetünket és igen magas a rezgésszintje. Ezt adja át testünknek. A gyümölcsök többnyire savasak, de mértékkel nagy szükség van rá, mivel ezek töltik be a tisztító funkciót.
Az olajos magvak rengeteg energiát adnak a benne lévő természetes zsírok miatt. Ezek a növények hónapokon át kapcsolatban állnak a természettel, a nap energiáit szintén hosszú ideig szívják magukba és raktározzák. Ezek az ételek nyersen fogyasztva a legmagasabb rezgésszámmal rendelkeznek.(Mindig adalékmentes, egészséges, friss élelmiszereket fogyassz!)

2. Meditációval történő rezgésszint emelés

Aki tud meditálni, annak igen egyszerű feladvány. Gyönyörű, pozitív képeket kell vizualizálni. Ezek igen erősen hatnak ránk és mint minden ami pozitív, ez is rezgésszint emelő. (Csak ha jó a kedved, akkor kísérletezz vele!)

3. Pozitív energiával “behangolt” lakásban élni: félelem, szorongás energiáktól mentesen. Olyan magas rezgésű térben, ahol töltődhetsz. (Angyalos tértisztítással kereshetsz.)

4. Energetikai kezelések: oldás, blokkoldás, rezgésszint emelés – terápiás megoldással: hat naponta, két hetente, de legalább havonta egyszer érdemes! (Transzcendentális csakrahangolást is aktiválok – érdeklődj a részletekről nálam.)

5. A legnagyobb rezgésszint emelő a szeretet.
A családunkhoz, szomszédunkhoz, munkatársainkhoz és minden ember felé irányuló szeretet a legnagyobb rezgésszint emelő és a legnagyobb földi feladat. (Szívcsakra tisztítással segíthetek – keress meg.)

6. Pozitív mantrákat is kántálhatsz – felülírod vele a tudatalatti blokkjaidat, és napról napra pozitívabb leszel! (A saját mantrádat te is megszerkesztheted!)

7. A sport, a mozgás, a tánc, is remek lehetőség – énekelj, mosolyogj – hangold magad jókedvre.  Nézz spirituális filmeket, olvasgass. (Ne korlátozd magad, inkább próbálkozz – engedd el az önkorlátozó álláspontod.)

8. Hallgass rezgésszint emelő-lélekemelő zenéket! (Válassz olyat, ami tetszik neked!)

9. Nézz spirituális filmeket – pozitív tanítást tartalmaznak. Olvasgass inspiráló, motiváló könyveket. (Sokféle közül választhatsz.)

10. A hálaadás és az imádság is felemeli a rezgésszintedet – magasabb rezgésszintre kerülsz, ha őrangyaloddal szövetkezel. (Inkorponálásra várlak szeretettel.)

11. Töltsd az idődet igaz barátokkal. Egy kedves jó szó, egy baráti ölelés nagyot motiválhat. (Ismerkedj, barátkozz – építs kapcsolatokat.)

12. Tartózkodj sokat a friss levegőn, a napfényben sétálj a természetben, Gaia ölében. (Töltheted vele minden csakrád!)

13. Légy segítője a társaidnak, emeld fel őket a pozitív gondolataiddal. (Hatalmas pozitív karmát teremtesz vele magadnak.)

14. Használd a színeket: felvidámíthatod vele az életed. (Különösen akkor jó, ha a feng-shui rezgésed szerinti báguát használod.)

15. Szerelmesnek lenni csudajó dolog – nyisd ki a szívedet, és hangolódj a tavaszra: flörtölj, ismerkedj.  Tudd, hogy Te is megérdemled a boldogságot. (Szerelmi angyalmágiákkal is kereshettek.)

Emeld a rezgésszinted, és törekedj arra, hogy azt meg is tartsd – légy pozitív hitben a világgal, s önmagaddal. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu