A tüzes Mars a vizes Rák jegyébe lép!

Szókimondós hétvégén lesz – empátiából vizsgázunk.

Hétvégén március 25-én, szombaton  a Mars a Rákba lép át  és egészen május 20-ig ott is marad: hangulatingadozásokat, érzékenységet , sértődéseket is hozhat. Elengedésre, és kapcsolat harmonizálásnak is kedveznek a rezgések. (Energetikai oldással, blokkoldással is kereshettek.)

A Rák vizes jegy, a Mars pedig tűz  elem.  A szenvedélyes energiákban az alacsony rezgés-tudatszinten élők vitába is bonyolódhatnak, harcias kedvükben.
Arra inspirál ezen állás, hogy zárd le és tedd rendbe függő ügyeidet, járj a végére mindennek.
Egyesek kedvező változásokra számíthatnak, szerencsés lehetőségek érkezhetnek. Néha az elfogadás örömteli eseményeket indít el. Mindenképpen  maradj pozitív nyitott és megértő. Ha nehézségbe botlanál, “angyalozz” rá.

Tudatosan ügyelj a kommunikációdra, félreértések,  elértések lehetnek – a szavaknak nagy ereje lesz – rombolás helyett teremts a plútói rezgésekben. Mantrázd azt, amit el szeretnél érni, amit megvalósítani szeretnél. A jelenlevő jupiteri erő kiáradó szerencse energiával áld meg.
Most az Univerzum arra tanít, hogy empátiával, együttérzéssel közeledjünk egymás iránt a feszült energiákban. Jusson eszedbe, hogy mindeni a saját harcát vívja. Vedd elő a jobbik énedet – légy kedvesebb, légy türelmesebb.   Békés, szeretetteljes időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu