Akár szerencséd is lehet!

Heti tarot  február 4-től 10-ig

Újholdas hetünk lesz!

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Mágus I.
Szerencsés kezdet és sokat ígérő kezdeményezést mutat a lap. Csak okosan haladj pozitív szándékod megvalósulhat. A Vízöntő Újhold igen szerencsés hatásban: segítő fényszög a Marstól és a Jupitertől támogatva. Vedd észre és teremtsd meg a a szerencsés lehetőségeket! Ha rontás lenne rajtad – sajnos akkor mindez nem jöhet létre most.(Rontáslevétellel bizalommal kereshetsz.) A napok energetikája baráti találkozóknak, kultúrprogramoknak kedvez. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Szerencserék X.
A lap esélyt, örömöt és szerencsét ígér – ha negatív vagy balszerencsét sugall. A sorsikus dolgokat meg kell élnünk, át kell élnünk. Légy benne az áramlásban, az életed új szakaszában. Sorsfordító események jöhetnek, bízd most az égiekre az életed. Működj együtt az Univerzummal, hogy mit lépj érezni fogod a zsigereidben. Pénznyereményt is jelölhet egyeseknek ez a tarot lap, de karmikus kiegyenlítődést is takar. A napok energetikája a vizzel kapcsolatos dolgoknak kedvez. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
A nagy arkánum kártyája azt jelenti, hogy az igazság érvényre jut, de jutalmat is jelölhet a lap. Negatív aspektusban azonban egy olyan büntetést jelöl, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet, vagy karmikus bűn alapján kikényszerít.
Február 10-én, vasárnap a Merkúr a Halakba lép majd. Félrértéses-kautikus időszakot jelölhet az ez állás. Érdemes álomnaplót vezetni ismerd meg a saját szimbolikádat. Figyelj, hogy láss tisztán.
A hétvége energetikája a hivatalos ügyeknek, a lomtalanításnak és a testedzésnek kedvez. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát sem.  (A Hold a Kos jegyében áll majd.)

Figyelj arra, amit gondolsz, amit mondasz és amit teszel. Minden tettednek nagy következménye lehet – negatív karmákat inkább ne gyűjts. Válaszd minden a pozitív megoldást. Légy egyensúlyban .  ne csak dolgozz, hanem szórakozz is. Ha kedvező harmonikus rezgésekben vagy csodás új ötleteid is jöhetnek, amivel könnyedén meg tudod majd oldani a feladataidat. Őrangyalod ebben is segíthet!
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php