Álomfejtés

Álomképek  – szimbolikus jelenések

“Az álmodó vágyai, hiányérzetei portréját formálja meg először asztrálanyagból, hogy e képteremtés ha egyre több pszichikai vágyplazma koncentrálódik, sűrűsödik össze benne,létrehozhassa a mágia szilárdabb mását a nappalban, a fizikai létsíkon is. Az okkult törvény az, hogy a dolgoknak először az ideában kell megformálódniuk ahhoz, hogy a materiában is valósággá legyenek.”- Szepes Mária

Sokszor találkozhattok a napi tarot elemzéseimben azzal, hogy figyelj oda üzenetálmaidra. De mit is jelent ez tulajdonképpen? Az Univerzum mindenkinek üzen valamilyen formában. Van akinek látomásokkal, van akinek sugallatokkal és van akinek érzésekkel, de van olyan is – és talán ez a legtöbb eset -, hogy álomformájában, szimbolikusan. Ezek az álmok nem rejtélyek, hanem megfejthető válaszok a kérdéseidre.
Álmaink lehetnek ingerálmok, betegségálmok, visszatérő álmok, vágyálmok, krízisálmok és figyelmeztető álmaink is. Az okkult tudomány szerint az álom olyan képsorozatból áll, amelyek éppen úgy, mint a hieroglifáknak három értelmük van. Egy a fizikai világra vonatkozik, másik az érzelmi életre és a harmadik a szellemi síkra.
Nézhetjük általánosságban, pszichológiai megközelítésből vagy spirituálisan, és szimbolikusan, különösen a visszatérő üzenetálmok – profetikus álmok a fontosak.  Ezek minden esetben a jelen valóságodhoz tartozó segítő jellegű üzenetek.

Keress bizalommal – ha megéltél ilyet a megfejtésben is segíthetek, ha bejelentkezel hozzám konzultációs ülésre. A jövő évben is szeretettel várom a tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Auraolvasás közelgő lehetséges eseményekre

Tisztító, lélekemelő, vezetett meditációk
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Internetes személyes weboldal:

Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php