Alternatív gyógyászat

Gyógyulást segítő energia átadása

Az energetikai kezelés elindítja az öngyógyító folyamatokat. Kedvezően hat a spirituális tisztulásra, rezgésszám emelés következik be általa, pozitív életesemények bevonzásában is segít. Igen hasznos stresszoldásra, betegségmegelőzésre, fájdalomcsillapításra, a test méregtelenítő folyamatainak támogatásában is segít. Influenza, vírusos megbetegedések lefolyását is enyhíti. Különböző pszichés és fizikai eredetű problémák hatékony kezelésére is jól lehet alkalmazni. Nagyobb teljesítményt ad a munkában, a sport területén. Akut sérüléseknél, betegségeknél is gyorsabb gyógyulása idéz elő.
A kiegyensúlyozottabb mentális állapot eléréséhez hasznos a terápiás változatot igénybe venni: hat naponta, ezt követően két hetente, majd havonta egyszer, a szinten tartáshoz.


A program tartalma:
– immunrendszer erősítés
– nyirokháztartást tisztítása
– méregtelenítés
– gyulladás csökkentés
– nőgyógyászati problémákra is igen hatásos
– testi-lelki betegségekben a gyorsabb gyógyulást segíti elő
– csakra-aura-meridián tisztítás-harmonizálás
– rezgésszint emelés

Ajánlom mindazoknak, akiknek bármilyen testi-lelki problémája van. Fél órás, órás, másfél órás energetikai rezgésszint emelő programokkal, energiagyógyászként is várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket, angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu