Amikor nem jön a kicsi lélek…

Gyermekáldás – a gyermek áldás!

Előfordulhat, hogy mind mindenki egészséges, nincs semmi baja, és mégsem jön a kis lélek, nem születik baba. Ilyenkor meg szoktak keresni, az aggódó párok – vajon mi lehet az oka? – talán rontás van rajtuk, vagy micsoda…

A kis lélek mindig tudja, hogy mikor akar leszületni. Ebben nem lehet őt irányítani. Sorsikus szerződése van az anyával, az apával, a bábával, vagy a szülész orvossal, aki őt a világra segíti.  Érkezését lehet érzékelni, az aurában is megmutatkozik, de álomban is üzenet a lelendő édesanyjának. Először itt is lelki szerződést köttetik – megtisztelő, ha egy kis lélek kiválaszt valakit családjának. Azt mondjuk a gyermek Isten ajándéka lenne.
És ha nem jön az is lehet, hogy csak egy kis energetikai probléma van – ilyenkor azt a területet lehet beenergiázni, energetikailag harmonizálni, feltölteni,  ahová beágyazódni készül. Vitaminokkal is lehet segíteni, de a lényeg a jól feltöltött kertecske, ahol a magzat növekedhet.
Több párnak segítettem már ezzel a  eljárással – volt olyan is, akinek azt mondták hormonkezelésre kell járnia, de csak hozzám nézettel néha-néha, havonta egyszer-kétszer. És mégis ‘összejött’ az a bizonyos gyermekáldás.
De volt olyan is, hogy lejött az üzenet, ide nem érkezik baba, viszont az örökbefogadás léte fennállhat, ott már egy kis lélek várja is őket – rá fognak találni , időben.
Aztán olyan is történt, hogy maga a kis lélek, aki az urában már megmutatkozik közölte, hogy az anya nem az apával él…tehát ő ezért leszületni nem képes…ebből lett is nagy vihar… De maradtak egyben a szerelmesek, mert ezt a döntést hozták meg közösen – így baba nem érkezett a kapcsolatba.
Lehetséges az is, hogy az anya fél az anya szereptől, ilyenkor is elmaradhat az örömünnep – oldásokkal próbálkozni lehet, és érdemes.
A leszületni készülő kis lélek sok mindent elmesélhet – az auraolvasás során válaszok érkezhetnek.
A tarot is mutatja a lehetőséget, de az angyaloktól is érkeznek válaszok arra, –  egy-egy szeánsz alatt –  hogy mi lehet a baj oka.  Okos ötletekkel, tanácsokkal láthatnak el, megvilágítva elménket. Ha ilyen gondod támadna, keres meg bizalommal – belenézünk a dolgokba, mi lehet a gond forrása, és  hogyan miként, miképp lehet segíteni, megoldást találni rá.
Szeretettel várom  spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus exoterikus Hölgyeket.

Lélekölelésem:

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button