Angyal jóslás

Rák újholdra

A csodás útmutató égi üzenetet dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam – az angyalok vezették a kezem.

SZÁNDÉK
Ezzel a kártyával az angyalok azt javasolják, hogy készíts egy listát az elvárásaidról. Mit vársz a mai naptól, a holnapitól és a jövőtől? Ezek az elvárások jelentik szándékaid magjait. A szándék azt jelenti, hogy egy bizonyos cél felé törekszel.
“Szándékaid teremtik meg a tapasztalataidat Arra kérnek az angyalok, hogy szeretettel válaszd meg céljaidat, és szeretettel haladj feléjük. Ha törekvésed spirituális megalapozottságú, nemcsak magadon, de másokon is segíteni tudsz. Az angyalok segítenek megszabadulni rossz szokásaidtól, ha megkéred őket.”

MIHÁLY ARKANGYAL
Ebben a pillanatban ez a hatalmas Arkangyal áll melletted. Bátorságot önt beléd és segít megszabadulni a félelem hatásaitól. Bízz az isteni erőben!
“Mihály Arkangyal ezzel a kártyával adja tudtodra, hogy melletted áll. Ő az igazi bátorság jelképe, azé a bátorságé, amely tudja, hogy az egyetlen erő Isten szeretetéből fakad. Mihály szeretné, ha tudnád, hogy ha változtatsz az életeden, ha szembenézel a kihívásokkal, akkor minden rendben lesz, és biztonságba kerülsz. Isten és az angyalok segítenek ebben az embert próbáló átmenetben. Minél gyakrabban beszélgess teljes nyíltsággal vele. Mihály, akárcsak a többi arkangyal, képes egyszerre sok embernek is megjelenni, sem az idő, sem a tér nem akadályozza. Téged és másokat is támogat egy időben!”

ÖTLETEK ÉS SUGALLATOK
Figyelj a mostanában felmerülő gondolataidra és ötleteidre. Isten keze van rajtuk.
“Isten a gondolataidon keresztül beszél hozzád. A kártya arra mutat rá, hogy az angyalok szeretnék, ha törődnél az ötleteiddel. Útmutatásért imádkoztál, és megkaptad ötletek formájában, így hát ne mellőzd őket, mint merő képzelgéseket. A lap szerint az angyalok magabiztosságot szeretnének adni, hogy képes legyél elfogadni a csodálatos ötleteket, akár Isten többi gyermeke. Hisz minden ragyogó ötlet az isteni értelemből származik. Isten mindenütt és mindenhol jelenvaló, így benned is él. Folyamatosan újabb és újabb gondolatokkal és ötletekkel lát el.”


Az újhold most az érzelmes Rák jegyében köszönt be ránk:
http://asajah.hu/rak-ujholdban-2/

Imagináld az őrangyalod, név szerint csodás óindiai nevével – segít felemelni a regés szintedet, erősíti az önbizalmadat, az önértékelésed, és az önbecsülésed.
Megerősít, segít kiállni magadért, segít elengedni a szenvedés programjaidat, hogy méltatlan helyzetekre ne keveredj. Mutatja az utat, a helyes irányt – a sorsutadra invitál, amit megtapasztalnod érdemes.
Angyalterapeutaként Őrangyal inkorponálásra – szertartásmágiában – szeretettel várom az Hölgyeket Istenangyal rezgésekkel megszentelt ezoterikus stúdiómba. Jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu