Átalakító plútói energiákban

H  E  T  I      T  A  R  O  T
2022. január 10-től január 16-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A héten a Merkúr hátrálásba kezd a Vízöntő jegyében, az Uránusz pedig előre indul a Bika jegyében. A hét elejében gyógyításra, jóslásra, távolba tekintésre remek energiák lesznek. Érdemes a negyedéves, vagy éves jóslást erre az időpontra időzítened a jelenlevő neptunuszi energiák segítenek ebben. A jóslat annak szól, akivel rezonál.

A Nap XIX.
Erős motiváló energiákkal áldanak az égiek. A marsikus energiákban akaraterőnk, tennivágyásunk is megnő. A halogatásnak vége, a cselekvés ideje jött el. – fontos dolgainkat tehetjük rendbe a Nap-Vénuszban. Uriel arkangyal a sorsangyali vezettetésben veled, szólítsd meg őt a nagy kérdésekben. Sorselemzéssel várom a Hölgyeket!
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a lakásrendezés, vagy a vásárlás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Készíthetsz gombás, vagy akár tojásos ételeket – teával remek vacsora lehet. Fodrászkodásra: hajmosásra, festésre, masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező energiák lesznek – a fogorvost inkább kerüld el. A Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyűeknek jó lehetőségei adódhatnak – legyetek figyelmesek! (A Hold a Bika jegyében jár, január 13-án, szerdán lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
Elengedésre kapunk inspirációt a plútói energiákban. Az égiek csodás gondolatokkal, ötletekkel ajándékoznak meg: családi, rokoni, társas kapcsolatainkra is jobban ráláthatunk. A mély érzelmi-lelki kommunikációnak kedvez a hét közepe, az Ikrek Hold energiákban – most a szerelmi ügyeidben is rendet tehetsz. Hívd, imagináld Hániel arkangyalt – a szerelem angyallal harmonizálhatod a lelkedet. Kapcsolati tanácsadással, szerelmi jóslással várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A társalgás, baráti eszmecsere jó programnak ígérkezhet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A rántott sajtot egy finom ízletes teával ízletes estebéddé teheted. Fodrászkodásra, masszázsra, kozmetikára hoz a hét közepe jó alkalmat. Az Oroszlán, a Mérleg, a Nyilas, és a Kos napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek a hét közepében – teremtsétek meg a szerencsétek! (A Hold az Ikrek jegyében jár, január 15-án, pénteken lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Világ XXI.
A hétvége erőterében profetikus álomüzenetekkel segít az Univerzum – a Nap mindent átvilágító megoldás energiájával. Békülésre, megbocsátásra is kedvező lesz a hétvége – Raquel arkangyal segíthet ebben. De önelemzésre is jó időben lehetsz. Életmódváltásra, elengedésre rendkívül erős, intenzív energiák lesznek – a  plútói rezgések a pénzmágiának is kedveznek. Teremtő meditációkra is lehet jelentkezni hozzám.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Szórakoztató időtöltés lehet a növényápolás-gondozás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A sült zöldségek is lehetnek főételek – a meleg tea ma se maradjon el. Fodrászkodásra remek az időzítés, de a hajfestést inkább haladsz el – a kozmetikusodat és a masszőrödet viszont bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – figyeljétek a jeleket! (A Hold a Rák jegyében jár, január 18-án, hétfőn lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Nyilas-Mars és a Halak-Neptunusz erőterében igyekezzetek kerülni a vitás helyzeteket, a trollkodó, agresszív embereket – a harmóniára törekedj. Angyalokat is imaginálhatunk – Zadkielt az őrangyalod társaságában. De érdemes lesz szellemi vezetőiddel is felvenni a kapcsolatot – velük mély meditációkkal csatlakozz. Pótold a napfényt, ahogy csak teheted, öltözz melegen. Fogyasszatok  vitamindús ételeket, igyatok minőségi zöldségleveket – erősítsétek az immunrendszereteket.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre való tekintettel, a budapestieknek számára is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Gyászfeldolgozás – angyalterápiák – Fény hazába emelés
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu