Augusztusi energiák

Kisasszony havában

A hónap kulcsszavai: elengedés, megtisztulás

Ideje van, hogy megszabaduljunk minden olyan dologtól, helyzettől, kapcsolattól amely nem hoz áldást,  boldogságot.
A Mars és a Neptunusz feszült szembenállása arra figyelmeztet, hogy őrizd meg a hitedet és légy kitartó, úgy szerencséd lehet!

A hátráló Merkúr, a Vénusz,Neptunusz és a Szaturnusz  kissé enervátlanná és türelmetlené tehet bennünket. A retrográd hatás arra inspirál, hogy lassulj le, gondold át a dolgaidat, és tudatosan tervez.
Erre a hónapra a Kazanlár-féle mágikus-misztikus tarotból A Torony XVI. – A Mértékletesség XIV. – Az Intuíció XXIV.  lapokat húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán halottam: Előnyös változásra,  sorsikus eseményekre számíthatunk – érdemes lesz a belső megérzéseinkre, a bennünk levő hold-energiára hallgatni.

A hónap legfontosabb napjai:

Augusztus 1-én a Vízöntő Teliholdat köszönthetjük.  A mostani telihold elengedést, változásokat, lelki sebek gyógyulását segítő erővel érkezik.

Augusztus 16-án az  Oroszlán Újholdat üdvözölhetjük. A megújulást támogatja kreatív teremtő energiákkal töltekezhetünk – tettvágyunk is megnő. Gyermekáldásra is teremtő erővel bír az újhold energiája.

Augusztus 23-án  a Nap a Szűz jegyébe lép.  A belső rendrakásra ösztönöz ezen időszak.

Augusztus 27-én a Mars  a Mérleg jegyébe lép és október 12-ig ott is fog tartózkodni.  Kompromisszum-készségünk megnő, de hajlamosak lehetünk döntéseinket halogatni, elodázni. Kevésbé lesz kedvünk a hétköznapi, rutin teendőkhöz, inkább a szórakozás, lazább életvitel iránti hajlandóságunk fokozódik.

Augusztus 29-én  az Uránusz retrográdba vált. Extra időt kapunk arra,  hogy átértékelhessük az eseményeket, és megbékélhessünk a dolgokkal.

Augusztus 31-én  a Halak Telihold egy újabb elengedős nap lesz. Megérzéseink a megszokottnál erősebben fognak működni, és segítenek ráérezni, hogy mely terveink érik meg a fáradságot és lesznek kivitelezhetőek a jövőben. Lelki szinteken pedig ezúttal a spiritualitás megértés iránti fogékonyságot és az abszolút hitet élhetjük meg.

A nagyobb energiákat képviselő, kihívást hozó magas rezgésű portálnapok ebben hónapban: augusztus 5., augusztus 10., augusztus 13., augusztus 18., augusztus 24., augusztus 31.

A jelenlevő marsikus-jupiteri rezgések segítenek az elengedésben. Az uránuszi energia pedig abban támogat, hogy készülj és nyiss az újra.
Törekedj arra, hogy megőrizd a magas energetikai szinted, erősítsd meg az életszereteted, és törekedj a pozitív szemléletre. Szeptembertől megújult erővel, hozhatunk majd  komoly döntéseket.
Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra az elkövetkezendő hónap, sorselemzéssel és tarot előretekintéssel várlak szeretettel – jelentkezz be hozzám konzultációra. Kamarás messengeren  – előre egyeztetett videóhívással –  is vállalok foglalkozást –  érdeklődj a részletekről nálam.

Áldásos hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – szombat-vasárnap is vállalok foglalkozást!

Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu