Augusztusi energiákban

AUGUSZTUS
KISASSZONY HAVA – NYÁRUTÓ – ÚJ KENYÉR HAVA
Tegyetek rendet az életetekben!


Ebben a hónapban az Univerzum igencsak aktív segítőnk lesz. Angyali erőkkel jó most kommunikálni, segítséget kérni, szertartásos mágia keretében. Ha ráhangolódsz az égiekre, sikerre vezetnek. Augusztus első felében a múltba tekintés erejében átláthatjuk, tisztíthatjuk sorsdolgainkat. Érdemes átbeszélni, kibeszélni, megbeszélni karmikus gondjainkat helyretenni, spirituális adósságainkat kiegyenlíteni. A hónap második fele a sorsépítés ideje.
A Jupiter rezgésében átláthatod a gondjaidat, a Szaturnusz az elengedésben segít, a Neptunusz a megérzéseidet erősíti meg, a Plútó a lezáratlan, meg nem oldott ügyeidet tárja eléd, szembesít azzal mit kell elengedned, az Uránusz arra ösztökél, hogy önszántadból tedd meg a következő lépést – s ha ez nem lenne elég, akkor bizony “besegít”!

Augusztus legjelentősebb napjai:

Augusztus 1-től merkúri energiák hatnak – remek alkalom a kapcsolatfelvételre, kommunikációra, beszélgetésekre,helyzet tisztázásokra.

Augusztus 3. Vízöntő Telehold. Sorsrendezés – elengedés energiákkal kapcsolódhatsz a telehold erejéhez.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Augusztus 5. A Merkúr az Oroszlánba lép. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap csodanap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő minősége.

Augusztus 7. A Vénusz a Rákba jegyébe lép át. A Családi dolgaink kerülhetnek előtérbe – érzelmes időszak következik.

Augusztus 17-től három napig különleges misztikus energiák lesznek – mágikus szertartásokban, angyalos szertartásokkal kapcsolódhatsz szellemi vezetőidhez – sorsoldó segítő energiák érkezhetnek.

Augusztus 19. Újhold az Oroszlán jegyében lesz – kreatív hitre emel. Egy tanító fényszög keletkezik – életfeladatainkban csodával határos módon, célirányosan előrejuthatunk.

Augusztus 20. A Merkúr bolygó a Szűz jegyébe lép. Tervezgetni, elemezgetni tökéletes időszak lesz.

Augusztus 22-én 17 óra 45 perckor a Nap a Szűz jegyébe lép át. Erős tettenergiákkal töltekezhetünk – fizikai síkon intézkedhetünk.

Augusztus 29-től uránuszi energiák hatnak – hagyd el a félelem energiákat, lépj ki a korlátaidból – jövő építés-tervezésben lehetsz – kezdj új életet!

Augusztus 29-30 Merkúr-Jupiter pozitív fényszöge a tisztánlátásunkat fogja segíteni.

Ebben a hónapban a Nap az Uránusszal és később a sorsbolygókkal, Jupiterrel, Szaturnusszal és Plútóval is trigonba kerül, áldásos lehetőséget hozva ezzel életünkbe. Angyali csoda energiák érkezhetnek – érezzétek meg, és használjátok fel ezt a misztikus lehetőséget.

Csodákkal áldott, gyönyörű augusztusi hónapot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Share Button