Az első nyári újhold a Rák jegyében!

A Nyári napfordulót június 20-án, 21 óra 44 perckor üdvözölhetjük – a magyarok egyik legmisztikusabb rítusáról, a lencsemágiáról se feledkezzetek meg!
Június 21-én, reggel 8 óra 41 perckor köszönt be ránk az Újhold az érzelmes, érzékeny vizes Rák jegyében. A Nyári napfordulóval most az Úholdat is köszönthetjük.

Légy nyitott az új kezdetekre – a külső- belső megújulásnak van itt az ideje! A Rák jegyében a Hold igencsak otthon érzi magát. A Skorpió a Halak, és a Rák jegyek – a vizes elemek – most különösen jól érezhetik magukat, illetve azok, akiknek az aszcendense ezen jegyekben áll, valamint akiknek a  holdjuk  vizes jegyet ural.
Van, akiben az új félelmet gerjeszt. Érdemes oldani az ismeretlentől való félelmeket – oldással, blokkoldással bátran kereshettek. Az elfojtott érzelmek, félelmek negatív hatással testi tüneteket provokálhat. Igyatok, sokat, méregtelenítésnek is kedveznek az energiák. A gyomor érzékeny lehet, kerüljétek a zsíros-terhelő ételeket. Élvezd az életet, és ne félj megélni, megtapasztalni,  átélni.  Szeresd és tiszteld magad – add meg magadnak a boldogság lehetőségét. Végezz olyan munkát, amit örömmel tölt el, amit  szeretettel teszel, gondoskodj a megfelelő pihenésedről – ne fojtsd el az érzelmi igényeidet! – keresd meg azt a tevékenységet, amit feltölt, ami kikapcsol.
A mostani újholddal az otthonnal, a családdal kapcsolatos nagy döntéseket hozhatsz. Az égi energia kedvező lehet az ingatlanügyekre: lakás eladás-vétel, vásásárlás. Vigyázat a Merkúr retrográdban van és  egészen július 13-ig lesz hátrálásban – ezen tényekre legyetek figyelmesek.

Az Újholddal sikeres jó fordulat jöhet az életedbe, amit már korábban pozitívan imagináltál – mindenkit más-és más területen érinthet a hatás.

Most a kristályaidat is feltöltheted, a tarot kártyákat is tisztíthatod – az újhold energia kiválóan alkalmas erre.
Az Újhold napján az Időkapuban Kaliél őrangyal áll, a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Imaginálhatod őt, hogy kompromisszumképesebb, megértőbb, és együttérzőbb lehess, megvédjen a kísértésekből, és abban is, hogy jó ügyet szolgálhass, a szeretet járja át minden cselekedetet.
Szerelembevonzó varázslatoknak is jó ideje lehet – szerelmi jóslással segíthetek Neked. Angyalszertartásokra, mágiákra az előző nap is alkalmas.
Töltsd minél több időt szeretteiddel – a szeretet energia a legerősebb rezgésszintemelő. Kapcsolódj, nevess és szeress! Romantikus programoknak is jó ideje lehet, a kapcsolat gyógyítás is jobban mehet – megbocsátani, békülni most érdemes. Tégy rendet azt életedben, tisztítsd meg az életteredet, és ápold szeretet kapcsolataidat, élvezd a létedet!

Csodás, mágikus megújulást kívánok a misztikus energiákban Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button