Az év utolsó tízmilliószoros teremtő napja

Október 27. a  Kihívások napja – magas rezgésekkel köszönt be ránk – a bátorság energiáit hozza el neked!

A teremtő napokon gondolataink hatalmas teremtőerővel bírnak: igyekezz  pozitív, hálás gondolatokra fókuszálni. Erősítsük a pozitív jövőképet, gondoljuk hálával arra, amink van,  meditáljunk, törekedjünk a kiegyensúlyozottságra testben és lélekben.
A tízmilliószoros napokon folyton lebegjen a szemünk előtt, hogy a cselekedeteink visszaszállnak ránk sokszoros erővel, legyen szó negatív vagy pozitív dologról, és ennek fényében hozzuk meg a döntéseinket.

Most érdemes elengedni régi, rossz szokásaidat, ártó önsorsrontó gondolataidat, a lehúzó, mérgező embereket, a negatív élethelyzeteket.  Örömben, pozitív életérzésben gondolkodj: segíts másokon, javítsd ki tedd jóvá elrontott cselekedeteidet, hozd rendbe az életed.
Készíts egy listát arról,  ami nem működik az életedben, és égesd el. Majd készíts el listát, amit el szeretnél – fogalmazz jelen időben! – és tedd az oltárodra. Nap mint nap tudsz adni neki pozitív energiát.


Adj hálát ezen a napon mindenért, amit elértél. Fordulj egy kicsit befelé, a lelked felé – érdemes belső önvizsgálatot tartanod. Bocsáss meg magadnak, másoknak, szabadítsd fel a lelkedet. Teremtő mágiákkal várom az ezoterikus Hölgyeket: csakra-aura harmonizálás grátisz.
Kapcsolódj a belső isten részedhez.  A mai napon csakis olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami jólesik a lelketeknek, amit szívvel-lélekkel tudtok csinálni!

Csodás teremtő napot kívánok Mindenkinek, szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó- life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: