Azok a csodálatos zöldségek!

Immunerősítés a természet erejével

SÁRGARÉPA  – A sárgarépaszelet olyan, mint az ember irisze, a szemre jó!
PARADICSOM – A paradicsom belseje olyan, mint a 4 szívkamra, jótékony a szívnek!
SZŐLŐ – A szőlő formája, olyan, mint a szívé: szív és vér vitalizáló hatású.
DIÓ – A dió olyan formájú mint az agyvelő, most már tudjuk, hogy három tucat neuro-transzmittert tud képezni, amely segíti az agyműködést.
VESEBAB – A vesebab segíti a vesék működését.
REBARBARA, ZELLERSZÁR – A rebarbara, kínai kel, zellerszár olyanok mint az emberi csontok: csonterősítők, 23 %-uk nátrium tartalmú ugyanúgy, mint a csontoké.
AVOKÁDO – A padlizsán, avokádó, körte a méhet és méhnyakat erősíti. Ma már tudjuk, hogy hetente 1 avokádó kiegyensúlyozza a hormonszinteket, megakadályozza a súlyfelvételt terhesség alatt és a méhnyakrákot.
FÜGE – A füge telis-tele van magokkal, mint a herék. Spermaszámot növelő hatásáról ismert.
ÉDESBURGONYA – Az édesburgonya alakja hasonlít a hasnyálmirigyre, amely segít kiegyenlíteni a glikémiás indexet a cukorbetegeknél.
OLIVABOGYÓ – Az olivák erősítik a petefészkek működését.
NARANCS – A grépfrút, narancs, citrusfélék hasonlítanak az emlőkre, amelynek elfogyasztása az emlők nyirokrendszerére jótékony hatást fejtenek ki.
HAGYMA – A hagymák alakja olyan, mint a sejtek formája. A mai tudomány bebizonyította, hogy a hagyma minden sejtet képes megtisztítani a mérgező anyagoktól és tisztítja a könnycsatornákat.
GYÖMBÉR – bélgyulladás, bélproblémák esetén a gingerol és a szogaol (gyömbér alkotó vegyületeiből kettő) csökkentik a bélrendszer összehúzódásait, csökkenti a vastagbél gyulladását és a rák kialakulását. Bél görcsöket szintén képesek megszüntetni.
KARFIOL – kéntartalmú összetevőinek és a gazdag C-vitamin tartalmának hatásának köszönhetően, semlegesíti a cigarettafüst mérgező hatását,és a belélegzett szennyező levegő káros hatását.
PÓRÉHAGYMA – tisztítja és fertőtleníti a szervezetet, főleg a légutakat és az emésztörendszert, és gondoskodik C-vitamin-szükségletéről is.

Fogyassz rendszeresen friss zöldségeket, párolva is egészséges, de zöldséglé-ital formájában is kitűnő erősítő, és tisztító! Élj egészségesen – add meg a testednek azt, amire szüksége van – légy jó barátságban magaddal. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu