Bizony, van ilyen…

Néha, és igen mostanság igen gyakran, de jöhet olyan lap is a tarotban, hogy egy bizonyos helyzetben csak a halott rokonok tudnak segíteni – nem angyalok, hanem azok a személyek, akik vagy ebben vagy az bármelyik előző életedben tiszteltek, becsültek, és most nagy rokonszenvvel, segítő energiákkal áldhatnak meg téged.
Többször előfordult már, hogy ilyenkor egy angyalszertatás keretében megidéztük az illető elhunyt szeretteit. Minden egyes alkalommal – ezt kihangsúlyozom! – segítségégére siettek az illetőnek. Hol munkát talált hamar, hol pozitívan megoldódott egy gazdasági ügylete, és volt olyan is, hogy egy igazán lehetetlennek tűnő élethelyzetből menekítették ki úgy, hogy egy segítő ember jelent meg szinte a semmiből…

Különles ‘hadó’ energiákat árasztanak, véleményt nem mondanak, szeretet-rezgésekkel kísérik a szertartásban jelenlévőket.
Mindig előlép valaki, aki épp segítő erőkel mozgósíthat – innen lehet tudni, hogy hamarosan megoldódnak a gondok. Azt is lehet érezni, hogy az apai vagy az anyai oldalon vannak, s az illetővel életükben milyen rokonságnak álltak.
Ezeket a mágikus, misztikus lehetőségeket pénteki napon ajánlom. Az angyalozás ilyenkor feltétlenül mindig arkangyali védelem alatt áll. Üzeneteket nem közvetítenek csak érzések formájában – válaszokra nem reagálnak, közölnek és előadnak hihetetlen árnyalak formákban. Látom őket, érzem őket, hallom őket – akinek segítenek szintén érezheti őket – energiarezgések, bátorító, szeretetenergiát átadó lények.
Mindig csak az jön, aki segíteni tud és akar. Nincsenek sokan, de elegendő energiában arra, amire a kérés irányulhat.
Elvégezni csak akkor lehet, még egyszer megismétlem,  ha a tarot lapok ezt mutatják éppen. Egyébként pedig ha az ülés alatt akár egy lap is leesik, vagy feldobódik, egy helyett kettő jönne ki,  mindig azt jelöli, hogy az illetővel a helyiségben egy halott elhunyt is tartózkodik – nincs egyedül, mégsem.
Angyal beavatásom van, fekete mágikus szertatásokat nem végzek – a fehér mágiát gyakorolom igen régen.  Nagyon sok segítő  fényenergia és védelmező van körülöttem – minden ülés precízen betartott fehér mágiás eljárással készül.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, azokat a Hölgyeket, akiket érdekel ez ezotéria világa!
Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Share Button