Csak precízen, pontosan és szépen…

Augusztus 22-én, 16 óra 45 perckor a Nap a Szűz jegyébe lép át, és ott is fog tartózkodni egészen szeptember 22-ig.

Ezen időszak alatt erős cselekvő energiákkal töltekezhetünk – fizikai síkon intézkedhetünk a Nap mindent át és megvilágító energetikájában.  A Szűz a legszorgalmasabb, legdolgosabb szereplője az állatövi jegynek. Analizál, számol, összehasonlít, rendszerez. Igyekszik mindent és mindenkit a helyén kezelni.


A Nap belépése a Szűz jegyében nagyban segít neked majd abban, hogy rendszerezd, rendezd sorsdolgaidat, átlásd életfeladataidat.
Energetikailag gyakorlatias gondolkodásra inspirál, arra ösztönöz, hogy reálisan átlásd az életed. Segíthet beilleszkedni egy ujjá alakult rendszerben is – kötelességeinkre emlékeztet, alkalmazkodó képességünket erősítheti és csiszolhatja érzelemvilágunkat. Fényez, átalakít – tisztit!
A Szűz jele a Merkúr bolygó uralma alatt áll, mely a hétköznapi, racionális gondolkodást szimbolizálja. Jelenlevő erejével beragadt élethelyzetek indulhatnak el, visszaterelődhetünk arra a bizonyos megírt, megálmodott ‘sorsútra’. Intelligenciánkat villanthatjuk meg, hasznos, érdekszövetségeket köthetünk, értékes szerződéseket és jó döntéseket hozhatunk – ígéretes szövetségesekkel gazdagodhatunk a realitások talaján. Megvilágosító gondolatok érkezhetnek – most okosító energiákkal áld az ég!

Szűz a mindennapi élet működő rutinjáért felelős erő – vele aktív stabil energiákkal töltekezve kezdhetjük az őszi idényünket – habár a Szaturnusz (sorsbolygónk, az Idő ura) még retrográd! – új koncepciókkal, lehetőségekkel készülhetünk lassan a szeptemberre. A Nap őrzője Mihály arkangyal. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól. Imagináld, idézd meg  őt szerdánként, ha szükségét érzed!
Mivel a nyár utolsó harmadához érkeztünk – menjetek ki a szabadba, töltekezzetek a Nap fényével, a tiszta, friss levegővel – használjátok ki a kellemes rezgéseket! Majd a megújult erővel, – a rohanásból kilépve – életed kellemesebb nyugalmasabb időkvantumba kerülhet.
Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra ezen időszak, keress meg bátran –  személyre szóló tarot elemzéssel várom a spirituális úton járó ezoterikus  Hölgyeket!
A józan ész és értelem vezéreljen – kreatív-szerencsés, áldott ébredő-rendezkedést kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button