Csodálatos májusban

Éljen május elseje, a szerelem és a termékenység ünnepe!

Az évkör tavaszi ünnepe az Életfa ünnep, a Szerelemünnep. Az esemény április 30-án déltől május 1. éjfélig tart.

Ilyenkor szokás az ősi hagyomány szerint megejteni az évi tértisztítást, bőségteremtésre is remek és a szerelembevonzó mágiáknak is kedvez az időtér energiája.


Varázsolj magadnak! Május elsejének reggelén köss szalagot egy tetszőlegesen kiválasztott fára a kertedben, vagy a kedvenc parkodban – akár a szerencsebambuszodra. Minden szalag felkötése előtt kívánj valamit, de ne mond el senkinek.

Az elengedést is gyakorolhatjátok. Írd össze minden idejétmúlt, hátráltató gondolatodat, félelmedet, nevezd meg a szorongások és aggodalmak tárgyát, mindezeket írd fel egy-egy a pírdarabra és rituálisan égesd el egy egy tálkában, majd fújd ki a szélbe.

A marsikus energiák nagy lendületet adnak. Hagyd el az önkorlátozó gondolataidat, a merkúri időtér a megújulásban támogat. Békülésnek, megbocsátásnak, szerelemvallásnak, kapcsolatok magasabb lélekszintre helyezésének is jó ideje lesz.
A jókor, jó időben felküldött ima ezerszeres erővel bír majd.

Menjetek ki a szabadba, töltsetek minőségi időt szeretteitekkel. töltekezzetek a napfényben, a természet erejével. Szórakozzatok, pihenjetek, töltődjetek.

A hosszú hétvégében is vállalok foglalkozást – szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket angyalmágiákkal is!
Áldott, boldog ünnepet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu