Decemberi energiák az álom havában!

Télelő, karácsony hava  – az év utolsó hónapja

A hónap  energiája a tarot kártya  nagy arkánumának Főpap V. lapját szimbolizálja. A tarot lap a hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg. Arra inspirál, hogy higgy az Univerzumban.
A hónap eleje a rendrakás ideje. Lelkes energiákban töltekezhetünk a Nyilas rezgésével.  Az elfogadás és a mély hit erejével állhatunk bele a kihívásokba. Majd későbe  enyhe türelmetlenséggel, nyugtalansággal tölthet az  Ikrek-Mars-Nyilas-Vénusz rezgésekben érkező energia.  Figyelmünk jobban átterelődhet az anyagi dolgaink felé  –  jó ha készítesz tervet a gazdasági ügyeidhez. Az érkező  ködössé tevő neptunuszi energiákban összpontosítsunk a tisztánlátásunkra,  és legyünk figyelmesebbek a mindennapi dolgainkban is.
A hónap közepe a tervezés ideje lesz. A Nap-Neptunusz segít a kreatív munkában, de a az erőgyűjtésnek, a meditációnk és a pihenésnek is kedvez. Meditálj rá sorsterveidre – imagináld a jövőképed, alkoss-vizualizálj szerethető élethelyzeteket.
Ha elakadnál sorsdolgaidban spirituális tanácsadással kereshetsz.

 

A hónap legfontosabb napjai:

December 4-én a Neptunusz elindul égi útján – ez zavaros helyzeteket generálhat – bonyodalmakat okozhat akár kapcsolati dolgokban is – legyetek nagyon figyelmesek egymásra.

December 6-án a Merkúr a Bakba lép. Most lesz idő alaposabban átgondolni sorsdolgainkat.

December 8-án 5 óra 8 perckor az Ikrek jegyében köszönt ránk a Telihold energiája. Az elengedéshez kapunk nagy lendület. Mivel a marsikus rezgés is részese lesz ennek az állásnak kissé türelmetlenné tehet egyeseket – tudatosan legyetek megfontoltak.

December 10-én a Vénusz átlép a Bak jegyébe. A higgadtabb és nyugodt energiákban az észszerű,  racionális döntések meghozatalának jó ideje lesz.

December 21-én 22 óra 48 perckor a Nap átlép a Bak jegyébe. Ez a nap a Téli napforduló ideje lesz – varázsolj a misztikus-mágikus  Lencsemágiával.

December 23-án 11 óra 16 perckor Újhold lesz a Bak jegyében. Egy teremtő időszak veszi kezdetét. A jelenlevő jupiteri rezgések  segítenek a céljaink elérésében – a  hitünkkel teremtve emelkedhetünk.

December 29-én a Merkúr bolygó retrográd tolató mozgásba vált – nem alkalmas az időtér a szerződéskötésekre, és a kommunikációban is zavarok támadhatnak: félreértések, elértések formájába. Kommunikációs eszközeink és műszaki dolgaink is meghibásodhatnak. A vénuszi energiákkal kapcsolódva szerelmi gondokban viszont remek megoldásokat hozhat  ezen időszak.

Az év utolsó napján, december 31-én a Bak-Nap-Ikrek-Mars energiák uralják az időteret. A neptunuszi rezgések oldott hangulattal ajándékoznak meg.  Csempésszetek újdonságot a szilveszteri, örömteli újév váró ünnepbe.

A hónap utolsó napjaiban összpontosítsatok a jóra, a szépre, a lelki békére. A Karácsonyi energiákban – az uránuszi hatásban bátran imagináljuk  karácsony angyalait az otthonunkba.  Lelkünkben töltekezzünk  a szeretet és a hit rezgéseivel.
Az Univerzum támogató ereje velünk van: “Hol hit ott szeretet, hol szeretet ott béke, hol béke ott áldás, hol áldás ott Isten, hol Isten ott szükség nincsen. Ámen.”

Áldott szép decemberi hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/