Egy különleges módszer az elmédnek!

Hogyan működik az Access Consciousness Tisztító mondat?

A legtöbb dolog, amit megszeretnénk változtatni, nem kognitív, vagy logikus, hanem energetikailag teremtett, és megtartott.
Idézz fel egy olyan emléket, mikor nagyon nagyon mérges lettél, anélkül, hogy annak egyértelmű és logikus okod lett volna rá: lehet, hogy ez valójában egy energia volt, aminek tudatában voltál?
Sok modalitás megtisztítja azokat a gátakat, melyeket a szavak köré építettünk.
Az Access Consciousness a szavak mögött található energiákat tisztítja meg.
A szépsége, potenciája, és varázslata az Access Consciousness tisztító mondatnak, a kapacitása arra, hogy a rejtett dolgok elől megtisztítson, amiknek tudatában se vagy, és mégis elakadsz miattuk!
Így nem kell végigmenned egy szituáció felelevenítésének a fájdalmán, szenvedésén és erőszakán ahhoz, hogy kioldódjon. Hogyan lehetne még ennél is jobb?
Tehát, mikor felteszel egy kérdést, vagy valamin gondolkozol, ami téged gátol, és nem működik a számodra, akkor egy bizonyos energiát aktiválsz, ami feljön. A folyamat hasonlít ahhoz, mikor egy számítógépet tisztítanak. Az energia feljön, elmondod a tisztító mondatot, és utána sokkal több helyed lesz, ahol megteremtetheted a dolgokat, amiket te választasz magadnak!

A tisztító mondat rövidítéseinek jelentései:
“Helyes, helytelen, jó, rossz POD. POC. mind a 9, rövidek, fiúk, POVADOK és  túlontúl.”®  tisztító mondat ismétlésével pozitív változásokat érhetsz el az  életedben.

Helyes, helytelen, jó rossz
Mi az ami jó, tökéletes, és korrekt ezzel kapcsolatosan?
Mi az ami rossz, undok, gonosz, borzalmas, és szörnyű ezzel kapcsolatosan?
Mi a helyes, helytelen, jó vagy rossz?

POD
Azoknak a gondolatoknak, érzéseknek és érzelmeknek az elpusztítási időpontja, amelyeket döntéseid hoznak magukkal. Mint mikor a kártyavár legaljáról szeded ki a lapot, és az egész összeomlik.

POC
Azoknak a gondolatoknak, érzéseknek és érzelmeknek a teremtési időpontja, amelyeket döntéseid hoznak magukkal.

 

Mind a 9
A kilenc rétege annak a sok szemétnek, amit kiviszünk. Mivel ezt a szemetet te generálod saját magadnak, ezért képes vagy arra, hogy megváltoztasd.

Rövidek
Rövidítése annak, hogy: Mi jelentőségteljes ebben? Mi jelentéktelen? Mi a büntetés ezért? Mi a jutalom ezért?

Fiúk
Ismered azt a hasonlatot, hogy le kell szedegetned egy hagyma rétegeit, ahhoz, hogy egy adott probléma gyökeréig eljuss? Itt pont erről van szó- csak ez nem egy hagyma, hanem egy energetikai struktúra. Ezek a szférák még szavak előttiek. Tulajdonképpen életed azon területeiről szólnak ezek, amelyeket már többször megpróbáltál megváltoztatni, és semmi hatása nem volt.

POVAD-ok
A nézőpontok, amiket védelmezel és elkerülsz tartják a létezésben azt. Milyen nézőpontokat védelmezel és kerülsz el, amik a helyén tartják azt?

Túlontúl
Olyan érzések, vagy érzetek, melyek leállítják a szívedet, légzésedet, és a hajlandóságodat arra, hogy ránézz a lehetőségeidre. Olyasmi, mint mikor a vállalkozásod bajban van, és megkapod a végső határozatot, és a reakciód az, hogy ‘Ajj’. Mintha nem számítottál volna rá.

Van, hogy csak annyit mondunk, hogy:  “POD. POC!”

 

Ez a különleges módszer már sok kliensemnek segített – használd, bátran, ha érzel benne energiát – rezonál veled.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu