Egyre több a fény!

2023. március 20-án kezdődik az asztrológiai tavasz!

2023-ban március 20-án 22 óra 24 perckor lesz a tavaszi Nap-éjegyenlőség ekkor lehetőség nyílik, a Lencsemágia szertartásának az elvégzésére.


A Nap-éjegyenlőség napján készítsétek el a lencsét a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe.
Köszöntsd a Tavaszi Nap-éjegyenlőséget a misztikus varázslattal. A ‘lencsemágiával’ varázsold be az életedbe a boldog bőséget, a szeretetet és a fényt! Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Fontos, hogy hús nélkül készítsétek el a lencsefőzeléket, úgy ízesítve, ahogy szeretitek.
Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat.
Figyelj arra, hogy minden nap kb. ugyanabban az időben fogyassz el hét kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses (ez az angyalhívás mágiája) – ha nem egyedül teszed, hanem szeretteid körében társaságában ülitek körbe az asztalt, annál nagyobb lesz a hatása!
A lencséből március 21-én  délben egyetek először, majd az azt követő két napon is fogyasszatok hét kanálnyit.

Lencsemágia – bőségvarázslat

Az első napon – március 21-én: gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy az ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén, a fizikai világban – érdemes vizualizálni mindezt.

A második napon – március 22-én : ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek – ezt a programot lélekszinten teremtsd. Itt nem gondolunk bőségre!

A harmadik napon – március 23-án: szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire – minden gondolat elementált alkotva vonzani fogja a kérésedet.

Ez a csodás hagyomány nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel.  Lassan fogyaszd el – hittel és egyed, és a mágikus gyertyádat sose fújd el, hagyd leégni. Még nagyobb erővel hat, ha szeretteiddel együtt végzed ezt a mágikus szertartást.
Csodákkal megáldott új kezdeteket kívánok Szeretettel! Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

önismereti- és párkapcsolati tanácsadó

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: