Együttérzéssel köszöntelek!

Gyászterápia – el nem küldött üzenetek…

Fenn a csillagok között van valaki, aki soha nem felejt el. Ha szeretünk valakit sohasem nem veszítjük el, mert örökre ott marad szívünkben.

Az idő nem oldja meg a fájdalmat elengedését, de a gyászterápia megkönnyíti a feldolgozás folyamatát. Odaát nincs idő – a tér valójában gyönyörű – gondolatokkal, víziókkal teremtenek ‘mennyországot’ maguknak az ott élő lelkek. Békében, szeretetben élhetnek tovább a Fényben.


Régóta elment, van vagy tizennyolc éve az anyukám – de mégis szeretnék vele beszélni, ha lehet… elmondani mit érzek, és bocsánatot érni kérni tőle, a történtekért. keserű könnyek között mondja a vendégem. A középkori hölgy keze reszket, a szíve tele van kétségbeeséssel, lelkiismeret furdalással.
Jelen volt a halálesetnél – a búcsút mégsem tudta megejteni – félrevonult, kezét tördelte. Sérelem volt kettőjük között – az életdolgait másképpen látták, nem értettek egyet sok mindenben. Azóta a hölgy életfelfogása megváltozott, de most tanácstalan lett egy sorsdöntő ügyében. Az anyukájától vár válaszokat.
Fogadom, segítségére vagyok.
Rég volt igaz, de még nem született le – tehát tudunk beszélni vele.
A jelenés nem várat magára – az arkangyali térben imaginálva. A hölgy felismeri az édesanyját a rezgéséről a szeánszban.
Kemény szavak hangzanak el az útmutatásban. Arra kéri, ne hívja többé – csodálatos élete van neki  odaát. Nem kötődik már a földhöz, se a családjához –  jól tudja, mondja is: a következő életükben találkoznak majd megint.
A búcsú és a végső ölelés sem marad el – a fénybe lépbe visszaint, és boldog örömben távozik.

Most hagyott el nemrég az apukám, sokat jelentett nekem. Ő volt az, akihez a legközelebb álltam a családban. Lelkileg őhozzá kötődtem leginkább, nagyon sok szép emlékem van arról, hogy mennyi csodás időt töltöttünk el együtt. Iszonyatosan hiányzik – sajnos nem tudtam tőle elköszönni tőle  – kezdi a beszélgetést az ügyfelem.
Készen állok a szeánszra – válaszolom.
Ráingázok – itt van a közelben, nem ment át a fénybe – alig várja, hogy beszélhessen veled. Hallotta minden szavadat, amit eddig hozzá szóltál, te nem hallottad az övét, ezen most segíthetünk.
Megnyugtató üzenet érkezik – szeretetteljes szavak hangzanak el.
Ezzel  a bolyongásnak vége lett – az arkangyalok a fénybe emelik őt egy csodás szertatással – mindketten búcsút intve nézünk utána, lelke már a Mennyországba készül – a ‘fénykapu’ bezárult.

Szeretném, ha megbocsátana nekem a szerelmem – még tavaly ősszel vesztettem. Egy csúnya félreértés volt köztünk, veszekedtünk, zsörtölődtünk – két napig feléje se néztem…pedig tudtam, hogy nagyon szenved. A halálát másoktól tudtam meg. Nagyon bánt a dolog, szeretnék békülni vele – mert a fájdalom, hogy haraggal váltom el tőle elviselhetetlen számomra. – mindezt zokogva meséli el a vendégem.
Szólítsuk hát őt – szedd össze magad, hogy elkezdhessük a lélek megidézését. – egyezek bele a kommunikációba.
Ráhangolódunk a szertartásra.
Ahogy jön a lélek érzem, hogy nincs benne harag, örömkönnyekkel búcsúzik – és egyre távolodik – felszabadítva társát a lélek gyötrő terhei alól. Arkangyalt idézünk segítségül –  szinte egy gondolattal átlép  a másvilágba. A megbocsátás megtörtént, a búcsú lezajlott – a megkönnyebbülés energiáját tapasztalom a vendégemen.
Később még elbeszélgetünk a gyász folyamatáról azokról a bizonyos lépcsőfokokról – a tagadás, a harag, alkudozás, depresszió, elfogadás fázisairól is. Hogyan, s miként élheti át egészségesen a gyász folyamatát, úgy hogy fizikai betegségekbe ne keveredjen. A terápiás változat mellett dönt,  – az oldást  folytatjuk  a következő foglalkozáson.

Ilyen és ehhez hasonló esetekben is tudok segíteni a terápiás programban – keressetek bizalommal. Személyre szóló feldolgozási tanácsok, erőt adó energetikai és angyalos vigasztaló kezelésekkel várom azokat, akik búcsúzni szeretnének elhunyt szerettüktől – vagy mert nem volt alkalmuk ezt megtenni, vagy később tudtak róla, esetleg nem mertek lélekben közelebb lépni a haldoklóhoz.
A terápiás ülésen válaszokat közvetítek, beszélgethettek az eltávozottaktól és végső búcsút vehettek a Fény hazába érkezésük előtt. Egy oldó angyalos energiával segítek feldolgozni a lélekgyötrő gondolatokat, a gyászfeldolgozási programban. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu