Energetikai rezgésszint bemérés-emelés-felhangolás

A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll.

Ha komoly trauma ér valakit, stresszben él, akkor leesik a rezgésszintje. Ilyenkor szétszórttá válik, bizonytalanná lesz, nem tud komoly döntéseket hozni, elakad az életébe. Alacsony rezgésszintre kerülhetsz akkor is, ha gyűlölet, harag, szorongás, félelem, sajnálkozás, csüggedés, bánat, fásultság, bűntudat, szégyen van benned, vagy önkorlátozó hiedelmeid vannak.

Az alacsony rezgésszinten élőknél a gyökércsakra is lemerülhet, tehát ha alacsony rezgésszinten rezegsz megbetegedhetsz.
A túl alacsony rezgésszámokat okozhatják blokkok is, ill. negatív gondolataink, gyermekkorunkból hozott feldolgozatlan traumák, munkahelyi vagy otthoni stressz, illetve a már kialakult testi megbetegedés, de akár egy otthonunkban tanyázó entitáns, halott lélek is.
Alacsony rezgésszintek:
– gyűlölet, harag 150
– szorongás, félkelem 100
– sajnálkozás, csüggedés, bánat 75
– fásultság 50
– bűntudat 30

– szégyen, megbántottság, elhagyás 20

Emelkedett rezgésszinttel tudod csak megoldani a feladataidat, és örömben- szeretetben derűben, megbocsátásban, bölcs döntésekkel folytatni az életedet.
Az energetikai kezelés , felszabadító, kiegyenlítő – Immunrendszer erősítésre is kiváló, de betegségek is gyorsabban múlnak tőle. Ha úgy érzed, hogy erőd elhagy – túlzottan negatív vagy – érdemes kipróbálni – hatása látványos, erőteljes és hatásos.

Amint rezgésszintünk emelkedni kezd csodálatos dolgot tapasztalunk meg. A spirituális ember magas rezgésszinten élve hangolódik a pozitív létre.

A magasabb rezgésszintek:
– elfogadás 350
– észszerűség 400
– szeretet 500
– öröm 540

– béke 600

Próbálj meg nem érintkezni pesszimista és negatív gondolkodású emberekkel. Csak arról beszélj, amit el akarsz érni. Kerüld a negatív médiát. Keresd a magas rezgésű emberek társaságát, barátságát. Finomítsd, emeld a rezgésszintedet, engedd el a lehúzó energiákat és add át magadat a könnyedebb, magasabb frekvenciájú rezgéseknek: arra menj, amerre a béke, a harmónia és a szeretet van.
A hiány terében élők alacsony tudat és érzelmi szinten vegetálnak. Ha magas rezgésszinten élsz, nem találnak rád a betegségek sem.
Légy tudatos – figyelj gondolataidra és érzéseidre, mert mindenkor tükrözik rezgésszintedet.

Tudatunk rezgésének emelésével felébreszthetjük az emberben lévő jót, s így áldássá válhatunk mások életében!

A 700 és 1000 közötti állapotok a megvilágosodás állapotai:
– a pozitív célok felé való mozgás kezdete   400-600
– egyenletesen kiegyensúlyozott állapot 700-800
– kreatív állapot  800-1000
– tehetség, a képességek felfedezése  1000 felett
– szuperképességek (telepátia, tisztánlátás, telekinézis stb.)  1200 és afölött
Ha valakinek a rezgésszáma 20 alatti   – súlyos betegséggel
kűzd – hamarosan el fogja hagyni a világot, és a Fény hazába emelkedik.
A rezgésszámok bemérhetők – és változtathatók, emelhetőek energetikai kezelésekkel is. Az energetikai kezelés során az energia áramlása segít feldolgozni félelmeinket, oldja lelki feszültségeinket. Ez megemeli rezgésszámunkat, ami pedig segít helyreállítani testünk-lelkünk energiaáramlásának egyensúlyát, a test-lélek-szellem harmóniáját, és így segíti a pozitív dolgok bevonzását életünkbe.
Az energetikai rezgés számom nemrég 1900 feletti volt, de folyamatosan dolgozom azon, hogy ez tovább emelkedjen. Valószinűleg azért ilyen magas, mert segítőnek születtem, angyalozom és energiagyógyászattal is foglalkozom.
Ha kész vagy változtatni keress meg, energetikai gyógyászként várlak szeretettel – jelentkezz be hozzám a terápiára. A rezgésszint emelés következtében gyorsan, könnyedén és hatékonyan szabadulhatsz meg a Téged akadályozó hitrendszerektől, hibás nézőpontoktól, energetikai blokkoktól!

Hat naponta javaslom, két hetente, de legalább havonta egyszer érdemes részt venni a programban – egyeztess velem. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Fogadóidő a stúdióba: minden nap: délután 2 és este 20 között – hétvégén is!

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: