Érkezik Advent negyedik angyala

Aranyvasárnap angyala: Zadkiel Arkangyal

Az utolsó vasárnap egy püspöklila angyal lépi át az égi és földi dimenzió kapuit, a Béke dalát énekli. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. Zadkiel Arkangyal energiája segít a megbocsátásban, a nagylelkűség elérésében, abban, hogy önzetlen légy, elfogadó és toleráns. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket – friss, tiszta energiákkal áld.

Advent negyedik hete – A Bölcsesség erénye. Advent negyedik, utolsó hetében a kísértő erők az ember máig kifejlődött tagjai közül a legmagasabbrendűt és egyben legbelsőbb tagját, Énjét környékezik meg. kísértés a tudatlanság. Ha sikeresen átmész az adventi három próbán, a negyedik héten megnyílik számodra a lehetőség, hogy kapcsolatba kerüljön a magasabb világokkal. Ez a kapcsolódás lelked legmélyében kötött angyali vezeték, amely talán a legcsodálatosabb energiaszál, ami létezik. Advent negyedik hetében tehát a legfontosabb a szellemi bölcsesség megszerzése és megtartása!

A lakás dekorálásra is remek időben leszel – küldhettek adventi üzeneteket rég nem látott ismerősöknek, rokonoknak. Erősítsétek a szeretet szálakat szeretteitekkel – lélekben hangolódjatok a szeretet-ünnepére. Maradj krisztusi fényedben, állj ellent a gonosz erőknek, légy okos, hozz bölcs döntéseket – légy nyitott a tiszta energiákra. A különleges Vénusz-Neptunusz mágikus rezgésekben kapcsolódj a Szeretet és a Fény ünnepéhez!  Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: