Erőhelyek

Kirándulni, programozni télen is lehet!

Spirituális szempontból erőhelynek nevezzük azokat a helyeket, ahol érezhető módon erősebb életenergiák vannak jelen. Ha tehetjük, keressük fel valamelyiket, mert itt szellemileg és lelkileg is feltöltődhetünk. Ezoterikus körökben a legnagyobb energiájú helynek ma Magyarországon a Pilist tartják.


Nagy energiájúnak tartott helyek Magyarországon többek között: Pilis, Andocs, Badacsonytomaj, Búcsúszentlászló, Bodajk, Budakeszi, Budapest -Gellérthegy, Csatka, Csobánka, Dobogókő, Dömös, Egerszalók, Esztergom, Fertőszentmiklós, Gencsapáti, Gyöngyös, Hédervár, Gyula, Kaposszerdaltely, Kékké, Mártaszentimre, Petőfiszállás, Röjtökmuzsáj, Sümeg, Szigetvár, Székesfehérvár, Varsád, Vác, Vértessomló, Visegrád, Zirc.

Ezekről a helyekről a régi öregek úgy tartották, hogy itt az Ég a Földdel összeér, az ezotéria pedig azt vallja, hogy ezeken a pontokon találkozhatunk a legtisztább és a legnagyobb, azaz az isteni energiákkal. Ha teheted keresd fel kirándulásaidon a szakrális területeket.  Ezek a  helyek gyógyító erejűek – itt  megnyugszik a lelked és erőt kapsz a mindennapokhoz. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: