Erőteljes rezgésekben

A Rák teliholdat január 7-én 7 óra 09 perckor üdvözölhetjük.

Mivel a Nap a Bak jegyében jár ez a telihold feszültséget, türelmetlenséget is hozhat az alacsony tudat és rezgésszintű embereknél. Fontos, hogy kerüld a trollkodókat, a zavargókat,
vonódj ki a vitáktól –   használd diplomácia érzékedet. Felszínre kerülhetnek most  elfojtott érzelmek, sérelmek is – szakításveszélyes helyzetet generálódhat, törekedj tudatosan a  harmóniára. Chamuel és Jophiel arkangyal idézheted, hogy kellemes hangulatod legyen.

Elengedésnek, és a teremtésnek a legjobb idejében lehetsz. Ezen időszak kellemes energiákat ébreszthet a szerelemben, a társra találás is nagyobb esélyt kaphat – ismerkedni, flörtölni randimeghívást elfogadni, szerelmet vallani  remek a lehetőség – élj vele. Azok a párok, akik családot szeretnétek készülhetnek a babaprojektre, termékenységi idő lesz – csak aktívan!

Szerelmi mágiákra, szerelmi varázslatokra, kapcsolat tisztításra, angyalos összerezegtető áldásra remek lesz az energetikai tér – szerelmi jóslással is kereshettek!
Az Időkapuban Jejalél őrangyal áll majd az Arkangyalok karából,  Mihály arkangyal csapatából. Idézése, erejének rezgése segít a pozitív gondolkodásban.
Elhunyt szerettedhez kapcsolódni is jó most, angyalos szertartásban, ‘hadó’ energiával javaslom.  Fény hazába emelő szertartással is megbízhattok – elengedő oldással segíthetek a lelki terhekben letételében.
A Telehold tiszta, erőteljes rezgésével kristályköveidet is feltöltheted, de a tarot kártyádat is tisztíthatod – használd ki a jó alkalmat. A kellemes időben még a holdséta is javallott.
Kívánom, hogy pozitív energiákkal töltődj ezen mesés Teleholdon! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: