Extra időt kapunk az átgondolásra…

Május 10-én a Szaturnusz megáll égi útján és másnap, hétfőn hátráló, retrográd mozgásba kezd a Vízöntő levegős jegyében.

“Az idő igaz, s eldönti ami nem az…” – Petőfi

A Szaturnusz az Idő ura  hátrálása elgondolásaink megfontoltságára inspirálhat, amelyekkel majdan megreformálhatjuk az életünket, módosíthatjuk korábbi elgondolásainkat. A retrográd hatás mindenkinél azon a területen hozhat változást, amelyik jegyében áll a Szaturnusz a teljes asztrológiai képletében.
A retrográd időszak mindig megállít – ne vegyétek büntetésnek – gondolkodásra késztet! –  lelassít és időt ad arra, hogy megemészthessük a szaturnuszi leckéket. Most  nagy felelősséggel mérlegelheted, átgondolhatod, átvizsgálhatod az életedet. Meditációkban hirtelen bevillanó megértések segíthetik gondolataidat – így tudsz kijavítani, és kedvező irányba fordulni. A honnan jöttem hová tartok kérdésekre önmagadban, önmagadnak egyértelmű spirituális válaszokat adni.

A Plútó már retrográd, a Jupiter pedig május 14-én kezdi meg hátráló mozgását. Pihenőre tér tehát lassacskán a három nagy sorsbolygónk. Ezzel úgy tűnik enyhülnek a feszültségek és talán pozitív változások indulhatnak meg a Világban. Én mindenképpen optimista vagyok! Mindenesetre legyetek továbbra is óvatosak és körültekintőek. Idő lesz átgondolni sorsdolgainkat, és jóvátenni a tévedéseket és kiegyenlíteni a karmikus tartozásokat – megtervezni az új sorsköröket. Bizakodva tekintsetek a jövőbe!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Életviteli döntések – tarot opciók
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button