Ezoterikus foglalkozások

Ezoterikus tanácsadás, ha nem érted a tanítást!

Ha nem tudod, és nem  érted,  hogy mi miért történik veled,  és  a v á l a s z o k a t  keresed, jelentkezz be hozzám ezoterikus foglalkozásra.

Minden helyzet azért van az életedbe, mert meg akar valamit tanítani Neked. Ha nem tudod, nem érted, mi miért történik veled ezoterikus  tanítóként is kereshetsz. Egyértelmű, hogy alacsony rezgésszinten nem tudod magad meggyógyítani. Az alacsony tudati és érzelmi szinten nem látod meg és nem is találod meg  a megoldást a feladataidhoz. Ha le vagy blokkolva nem tudod magad felemelni.
Helyzet tisztázó terápiás beszélgetéssel várlak – magas rezgésű blokkoldó terápiával segíthetek, hogy egy magasabb lélekszintre érkezz meg- visszatalálj önmagadhoz, tovább tudj fejlődni.
Az új életszakaszodban életmód váltásba érdemes kezdeni – ehhez is adok segítő motivációt neked a foglalkozás alatt.
Nálam plejádi rezgésekkel is találkozhatsz – ezoterikus tanítóként egyszerű életjobbító  dolgokat tanítok nagyszerű Embereknek.
Csodás misztikus fehér mágiával várlak, magasfényű energiákkal töltekezhetsz.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Ha tisztulnál, ha fejlődnél bátran keress meg – hétvégén is lehet! – egyeztess velem. Ha nem szeretnél kimozdulni kamerás messengeren  – előre egyeztetett videóhívással – is  kereshetsz, érdeklődj a részletekről.

A szeretet fényessége világítsa be az utadat! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu