EZOVILÁG kategória bejegyzései

Ha angyaloznál…

Az előre megérzés, a megsejtés a spirituálisan tudatos emberi lét egyik lehetősége.Amikor belelátunk a jövőnkbe azzal a bizonyos hatodik érzékkel.
Minél tisztábban élünk, minél többet meditálunk nagyobb lesz az auránk, tisztulnak a csakrák. Ebben a pozitív vonzásban egyre több harmonikus emberi kapcsolatot alakíthatunk ki. Jobban megérjük a helyzeteket, a velünk történteket is. A mély meditációk alkalmával jobban érzékeljük a körülöttünk lévő szellemi segítőinket, élesebben hallhatjuk az angyalok hangját, és tisztábban érthetjük belső felsőbbrendű énünk üzeneteit is.
A tisztánérzékelés fejlesztésében segítségedre lehet, ha tudatosan meditálsz, őrangyaloddal kommunikálsz. Használhatsz tisztító, rezgésszint emelő zenéket is, fontos azonban, hogy a térben, ahol vagy tiszt energiák legyenek.  Érdemes tértisztítást végezned –  így arkangyali energiákban létezhetsz.  Mihály és Jophiel Arkangyal ebben nagyot alakít. Az ellazulást segíthetik a relaxációs zenék, a tisztító mantrák is. Minden energetikai tisztító kezelés nyitja és harmonizálja egyébként a harmadik szemcsakrát is.

“Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak.” – Mary Baker Eddy


Camuel Arkangyal
a  szívcsakra őrzője, segít abban, hogy megnyíló tudatossádog tovább fejleszthesd. Rafael Arkangyal a harmadik szem csakra hangolásában segít téged. A fizikai test őrzője Uriel Arkangyal, az étertest őrzője Gábriel Arkangyal, a mentál test őrzője pedig Raphael Arkangyal, az asztrál test őrzője Mihály Arkangyal,  a spirituális test őrzője pedig Metatron Arkangyal. Hívhatod őket, ha védelmi, vagy energetikai erősítésre lenne szükséged.

Szeretettel várlak  égi energiákkal – angyal kommunikációra, angyaltanfolyamokra és angyalmágiákra is,  – ha sorsodban olyan feladatot kaptál, amiben elakadtál, és úgy érzed, már csak a csoda segíthet.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Angyal tarot – Atlantiszi tarot.
Angyalmágiák, Angyal jóslás, Angyal tanfolyam, Angyal terápiák.
Kapcsolat: 202782612

Lilith-mantrák

Lilith, a Fekete Hold

Az asztrológiában Lilith a mindannyiunkban megbúvó sötét oldalt, az árnyék birodalmát testesíti meg. Az ősi héber mítosz szerint Ádámnak már Éva előtt is volt egy felesége. A csábítóan gyönyörű, fekete hajú Lilith különlegesnek hitte magát, nem hagyta, hogy a férfi uralkodjon felette. Ezért távozott a Paradicsomból, Isten szent és titkos nevével ajkán, leszállt az Alvilágba, majd démonná vált. Állítólag ő volt az, aki később kígyóként megkísértette Évát…

A Lilith hold a fekete személyiségünk, jól eldugjuk magunkban, de azért létezik ám! Fény derülhet akár egy sorselemzés alatt is a partner, vagy a leendő társ fekete holdjára. Szóval itt nem a napjegyekről van szó, nehogy összekeveredj. Az évszám alapján számolok. A Lilith-hold lelkünk sötét oldalát jelképezi: ide tatoznak a tudatalattiba szorított érzelmek és késztetések, de a hatalmi játszmáinkat és a párkapcsolatban betöltött szerepünket is ez határozza meg bizony. A tarottal alkalmazni nagyszerű lehetőség a személyiség alapos ismerete.

Lilith a Kosban. Egzisztenciális félelmek rabja. Minden miatt aggodalmaskodik. A munkájában és a párkapcsolatában is. Egoista lévén nem tud örülni azoknak az eredményeknek amiket elér. Sokkal nyitottabbnak kell lennie az emberek felé, le kell győznöd a belső félelmeidet. Pozitívabbá válni, mosolyogni, barátságokat kötni, őszintén érdeklődőnek lenni mások felé. “Elengedem a félelmeimet, és kinyílok mások felé, nem leszek önző többé!”

Lilith a Bikában. Biztosat akar, hogy nyugalomban éljen. Fél a bizonytalanságtól. Ha magabiztossága elillan, kétségek között vergődik. Néha még abban is bizonytalan, amiben korábban megingathatatlan volt. De azt, hogy ő jobban tud mindent, mindenkinél, senki sem veheti el tőle. Hinned kell benne, hogy értékes ember vagy, és megérdemled. Maradj kitartó és hőséges a választott akarathoz. “Nem kételkedem, a bizonyosságban hiszek, erős a lelkem és a hitem!”

Lilith az Ikrekben. Alattomos, pletykás természeted törhet elő belőled,  szíved mély rejtekéről. Rossz, negatív emberekkel veheted körbe magad, amely miatt magadat is értéktelennek véled. Ne légy birtokló, féltékeny, és ne kezdj olyan kapcsolatba, ami már az elején halálra volt ítélve. Értékeld magad, és arra koncentrálj csak ami igazán fontos. Éld meg az érzelmeidet. “Bízok önmagamban, hogy másokban is megbízhassak.”

Lilith a Rákban. Lelkileg és fizikálisan is kimerít a folytonos aggódásod.Fél attól, hogy nem felelsz meg a külvilágnak, mások elvárásainak. Túlságosan óvatos vagy, félsz, hogy kihasználhatnak, ezért nehézkessé válnak a kapcsolataid is. Nézz szembe a való világgal, ne menekülj el az életedtől. Tölts több időt szeretteiddel, barátaiddal, szórakozz, élj, nevess – Ne  akarj megfelelni másoknak semmiképp. Ne telepedj rá a körülötted élőkre, adj nekik életteret. “Minden cselekedetem szívemből jön, és minden döntésen önzetlen!”

Lilith az Oroszlánban. Attól félsz, hogy nem vesznek észre, attól félsz, hogy belesüllyedsz a hétköznapokba .Félsz a családi titkoktól, de attól is rettegsz, hogy önmagadat megmutasd a világnak – ezáltal pedig megközelíthetetlenné válhatsz. Legfontosabb hogy az apai ággal tisztázd ki a viszonyodat, és győzd le vele szemben a félelmedet és az elfogultságodat. Légy nagyvonalú, különben elmagányosodhatsz. “Erős a hitem, kitartó vagyok, bátor, és szerény!”

Lilith a Szűzben. Attól félsz a legjobban hogy nem saját magadért szeretnek, hitetlenkedő vagy. Nem mered élvezni az életet, merev vagy. Nem mered a szexualitásod sem megélni, mert félsz, hogy erkölcstelenségbe kerülsz. Nem mersz változtatni még a kapcsolataidban sem, inkább egy kiégett helyzetben maradsz. Le kell győznöd a bizalmatlanságodat másokkal szemben, ne gondolj azt hogy mások csak kihasználnak, mert könnyed egyedül maradsz. Ha felvállalod magad sikeres lehetsz a szerelem és a munkában is.  “Minden új lehetőség sikert hoz számomra, bátran kockáztatok!”

Lilith a Mérlegben. Attól rettegsz, hogy magányos maradsz, hogy téged senki sem szeret. Párfüggő, fontos számára a párkapcsolat – szinte ráolvad a partnerére. Amitől persze a másik elrohan. Láncolnád a párod, s ez igen komoly konfliktushelyzethez vezet. Ha a partneredre mint tükörre nézel rájössz, hogy mennyire értékes vagy. Állj ki bátran magadért, és azért amiben igazán hiszel. “Mindig mindenben hű vagyok önnönmagamhoz!”

Lilith a Skorpióban. A saját szemüvegén keresztül látja a világot, nem tudja elfogadni a másik másságát. Félelemben él: fél attól, hogy nem szeretik, fél attól, hogy befolyásolni akarják, fél attól, hogy uralkodni akarnak rajta. Egy tiszta rettegés az élete. Hinned kellene magadban, és a szeretteidben, hogy a kapcsolataidat ne rontsd el.Ne rágalmazz és ne átkozódj, mert ez a fekete energia hatalmi harcot is indíthat el. “Szeretetre méltó vagyok, és biztos társ vagyok!

Lilith a Nyilasban. Fél az anyagi világtól, konkrétan attól, hogy nem lesz pénze. Belemegy esetlegesen olyan dolgokba is, ami törvénytelen lenne. Fél felvállalni a vallási hovatartozását és a nézeteit is. Csöndes megfigyelő típus, a félelmei rabja. Boríts fátylat a múltra, és élj a jelenben. Légy kedves és szeretetteljes. Munkában légy örömben társaiddal, egészséges kompromisszumban. “Minden akadály kihívás, lételemem alapja!”

Lilith a Bakban. Fél attól elsősorban, hogy kiderül nem olyan okos, mint ahogy gondolták róla. Fél a szoros barátságoktól, és a titkoktól is. Nem vállal felelősséget másokért. Félelmei azzal is kapcsolatosak, hogy nem tudja a munkáját jól ellátni. Ha megszólal retteg, hogy kinevetik, mert nem tudja jól magát kifejezni, és legyőzik.
Ne utasítsd el a dicséreteket, és légy te is sokkal kedvesebb, hogy megkedveljenek. Szerettesd meg magad a többiekkel. “Szeretem és becsülöm magam, s ezáltal mindenki szeretni fog!”

Lilith a Vízöntőben. A mély érzésektől tart a leginkább, és hogy csalódás éri, ezét nem is meri az érzelmeit kimutatni. Mindig józan ésszel cselekedj, és bírálj másokat, ne légy provokatőr, ne teremts vitás helyzeteket.“Tudatos ésszel, érzelemmel élem meg magam, kinyílok és elengedem a félelmeimet!”

Lilith a Halakban. A háttérbe húzódik, mert pont attól fél, hogy nem veszik észre, és nem fogják őt szeretni. Nehezen barátkozik, és a támogatókat ridegen kezeli.
Erős spirituális képességgel rendelkezik, érdemes a megérzéseidre hallgatni, és teremteni, nem rombolni.
“Bátran vállalom az érzéseimet, hiszek magamban, teremtő vagyok!”

 

Érdemes belenézni a jövődbe, s a titkokba. Te tudod, hogy hol van a párod, partnered fekete holdja? Légy empatikus és együttérző, befogadó-kinyíló, szerethető, segítő szándékú partnert. A spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Számmisztika- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások.

Kapcsolat: 20 278 26 12

Te kinek az életét éled épp most meg?!

Ne hagyd, hogy a saját Életed elrohanjon melletted!

Amikor nem mersz szembenézni a saját életeddel, igen sokat törődsz másokéval – megfigyelted már ezt?! Ilyenkor a nagy fontoskodásban előjönnek a kutya-macska mentések, meg minden olyan, amiben semmiféle dolgod nincsen….Csak tereled a figyelmedet, arról ami benned nincs meg. Arról, ami hiányzik. Arról, ami bizonytalan, arról ami hiányos… Megszállottként másokon segítesz, pedig nem kellene… Csak keversz- és kavarsz.
De vigyázat, néha elég nagy  karma olyan dologba mártani az akaratodat, amivel nem lenne dolgod, amihez nincs közöd, ami nem a te ügyed lenne. Az viszont, hogy megéld a saját életedet, amit magadnak teremthetnéd nem teszed… Nem tanulsz és nem fejlődsz benne. A életed megreked, az elintézni való helyzetek sokasodnak, a feladatok felhalmozódnak, egy akasztott helyzetet generálsz vele, leblokkolod a saját sorsodat. Aztán meg hazudozol egyre, másra mindenkinek.

Mindenkinek meg van a feladata az életben.

Míg mások életét éled, a tiédet nem éled meg. A sok sajnálkozó energia, amit belefektetsz egy-egy kényszervállalt projektedbe álságos energiába vész el. Pont ott vagy, ahol semmi keresnivalód nem lenne. Amikor a küldetésed teljesíted, a vállalt sorsfeladatodat éled, oldod meg akkor minden ajtót kinyílik előtted, sikeres lehetsz, mindenben. Nem kell becsapnod, hitegednek senkit sem. Minden tiszta, és igaz, nyitott és átláthatóvá válik körülötted, mert megtalálod a helyed.


Egy Németországban lakó hölgy keresett meg – Pesten járva, útba ejtett, sokat volt már nálam – azzal, hogy elakadt az élete, a férje elhanyagolja… Ő pedig mindent megtesz: éppen kutyamenhelyre szállít rendszeresen kóbor ebeket. Tágra nyílt csodálkozó szemmel kérdeztem meg: Ez a munkád lenne?!
Nem – felelte, csak sajnálom őket, nagyon. Trendi is meg, divat is ez a dolog – válaszolja erre.
Értem – feleltem. És a pároddal hogyan oldod meg a konfliktusokat? – kérdeztem vissza nyomban.
Hát, arra nekem most nincs időm se – hadarja. Tudod a kutyák, meg a barátnőm fiának a kedvese is beteg, alig vagyok otthon.
Nahát, micsoda kreált programok – az ám! Aztán meg eljön tanácsért hozzám, hátha megmondom neki a tutit miféle mágiát lehetne alkalmaznia, hogy jobban menjen a házassága odahaza. A válaszom azért láthatóan megdöbbentette, nem kicsit. Talán, ha többet mosolyognál, ha leülnétek picit megbeszélni a félreértéseket. Ha olyan programokat szerveznétek, ami mindkettőtöket felvidít, és visszahozza a szerelmet, a vidám hangulatot – faggatom. De ő erre – sajnos nem tudok időt szakítani erre  – válaszolja, végig se gondolva…
Nézem a tarot lapokat: A szerelemben nincs gond, a szeretet az alapköve. A férfi nem kacsingat külső kapcsolatra, a felesége a mindene. Csak elhanyagoltnak érzi magát mellette, ellaposodott a viszonya vele…kihűlt a szenvedély a tűz. Nem tervezi, hogy szeretőt tartana, nem “olyanfajta”. Kétségtelenül boldogtalan – mutatják a lapok is. A feleség nem éleszti a tüzet, ingerülten válaszolgat, fontoskodva ál-gondoskodói munkákat hajszolva. Aztán meg jönnek a barátnők, és a programok…nyár van, bizony.  A tarot szerint hamarosan egy “kísértő” lép színre, s a hölgy nagyon izgatottan, kíváncsi tekintetét le sem veszi a tarotról – kérdezi, tovább…tovább…mondjad… milyen lesz?! Az aurájában látom a képeket…szenvedélyes, de mégis értéktelen…
Már megint nem a házasság a téma, nem az ami az övé lenne. Szeretőt tartani nem erény – tudtad?!
Amikor  néhány év múlva visszagondol erre,  – a  tisztulás bizony több is lesz majd,  a szellemvilág a tanuja ennek – rá fog jönni, hogy hol rontotta el. Mondom, de tudom, érzem, hogy rám se  figyel  – mert már gondolatban  ott van, ahol keresnivalója se lenne.

Találkozunk még – mondja bucsuzóul. Nagyon sok infót kaptam tőled, meg vagyok elégedve, és visszajövök, ahogy tudokRendben – köszönök el tőle. Ha úgy gondolod, hogy sikeres volt a konzultáció, – bevallom: a  tudat tisztításban bíztam a legjobban! – akkor szeretettel várlak, de ne kívánd, hogy drukkoljak a ‘semmilyen élethez’, amit folytatsz. Sosem ítélkezem. A jókívánság a kapcsolatnak szól, annak a hiteles szövetségnek, amiben benne vagy, ami a tiéd lenne, ha többet törődnél vele. Engedd el a csábítót, ne fogadd a rontót – inkább építsd fel újra a bizalmas jó viszonyt, a szeretet kapcsolatot. Okés… mondja, s máris elillant, mintha az ördög szállta volna meg…  csak a parfümje illata maradt itt  utána – gyorsan ki is szellőztetek.  Köszönöm, hogy itt volt, mert talán emlékezi fog arra, hogy nemcsak jól szórakozott, de kapott tanácsot is –  rajtam keresztül,  az ‘égi segítőktől’.
Csodás energiákkal áld az ég bennünket a napokban – teremtő, és kapcsolatépítő energiákban vagyunk – harmonizálódjunk, és sikert arathatunk.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim kabala beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Számmisztika: Sorsfordulati döntések.
Oldások,blokkoldások – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Az Imakerék ünnepe: július 16.

A tízmilliószoros napok a buddhista vallás legfontosabb ünnepei.

A tízmilliószoros napokon az energiák hatványozottabban működnek, és a teremtő erők is nagyobbak. A lényeg koncentrálj jó dolgokra, azokra a lehetőségekre, amit el szeretnél érni. Mert ilyenkor annak adunk nagy erőt, amire gondolunk. A gondolatunk teremtő mágia. Amire gondolunk, az növekedésnek indul. Figyelj és légy tudatos, türelmes; kerüld a pesszimista, panaszkodó embereket.


Néz mindent a szeretet szemével, és légy hálás mindenért amid csak van. A hála a legnagyobb manifesztációs erő, még több jót vonzol vele az éltedbe. Engedd el a félelmeidet, a negatív mintáidat. Adj ma valami jót másoknak!  Áramoltasd a szeretetet, küldj ‘fényt’ az Univerzumba.
A következő tízmilliószoros nap ez évben október 30-án lesz.

Csodás teremtő napot kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Heti tarot – Rák Újhold után vagyunk.

A héten jupiteri és neptunuszi energiák hatnak.

Egy érzelmekkel teli időszak veszi kezdetét a  napokban; hagyatkozhatsz a megérzéseidre, intuíciódban nem fogsz csalatkozni, a szíved vezet mindenben. Segítők is jelentkezhetnek, a jó szándék itatja át az egész hetet. Biztonságban, nyugalomban lehetsz.

Hét eleje:
Berta – Az Intuíció XXIV:
Egy-két megoldatlan ügyben karmikus akadályok lehetnek. Letisztult érzelmekkel oldhatók a helyzetek. Segítő jöhet életedbe, fogadd el. Szerelmi életedbe is jó kilátások lehetnek, légy pozitív mindenben.  Hagyatkozz a benned lévő Hold-energiára. (Rák-Nap, Bak-Plútó szembenállás.)

Hét közepe:
Szanatruq- A Ráció XXIII.
Együttműködés, szövetségben, kapcsolódás másokhoz
Ha egyensúlyra törekszünk, minden oldódik körülöttünk.
Szerelmi kapcsolat alakulhat, ha egyedül vagy. Kihívások jöhetnek egyébként pedig életedbe. Használd a racionális énedet.  (Vénusz Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban.)

Hét vége:
Jézus a Pártus – Az Igazság VIII:
Amit önmagadon dolgozták, megterem. A külvilág felé irányítsd a figyelmedet. A Való Élet vár, ott kell megfelelned. Bizonyítanod lehet. Egy kis önelemzés az alap – keresd meg azt, ahol a helyed van. Munka, kapcsolat, anyagiak.  Igazad lesz, s nyerhetsz. (Nap Rákban-Oroszlánban, és kvadrátban Uránusszal Bikában.)


Használd mágikus képességeidet a hét alatt. Teremts egy szebb-új világot Magadnak, társaiddal. Oldó, blokkoldó energiákkal szeretettel várlak, terápiás konzultációs időben kereshetsz.  Figyelj a megsejtéseidre és az álmaidra is – kitűnő tanácsokat adnak az égiek megint.  Hívd őrangyalodat, mindig segíthet.

“Vesd el szorongásaidat, félelmeidet, a világhoz s előítéleteidhez tapadó görcseidet – és megszűnik feletted a fizikai gravitáció anyaghoz húzó ereje. Szabad léssz, mint a madár, s főnixként szállsz fel a Napba az Egyetemes Szellemi Tűzgóc gyémántfehérségű fókuszába!” – Szepes Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.


Mágikus napokat kívánok Mindenkinek  a teremtéshez!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

A fenti egy általános jóslás- személyre szabott tanácsadással kereshetsz.

Sorsfeladati lehetőségek – megújulást hozó döntések.

Megújító, derűlátó tervezésben a hétvégében.
Először is az a fontos, hogy megtaláld a sok álarc közül, amit rád aggattak, s felvettél az idők során önmagadat, (nem könnyű feladat!) és azt a szerepedet, amit ebben a sorsban felvállaltál éld is meg.  Dolgozz azon, hogy nagyobb önbizalmad legyen, és ragadd meg a lehetőségeket, amit a sors hoz eléd mindenben. Csak pozitívan érsz el eredményeket. Minden arról szól, hogy tanulj a helyzetekben, és fejlődj. Az Igaz Ember mindent megköszön, a hála rezgése pedig egy erős spirituális szintre emel fel.
Párkapcsolati döntések időszaka a mai és a holnapi nap. Vénusz – Szaturnusz trigonban vagyunk, ez a fényszög az érzelmeket szimbolizálja. Teljes lelki megújulásban – lehetőség, hogy egy nehéz helyzetben lévő kapcsolatot meggyógyíthassunk, átfordíthassunk. A jól működőket pedig stabilizálva, optimális lelki-érzelmi szinten átélhessük, megélhessük. A dilemma arról szólhat, hogy a régi ideológiák, és a mostani újak, sorsfeladati minőségben is, hogyan illeszkedik bele a kapcsolatodba. Van ahol megmarad a régi minta, és lesznek olyan kapcsolódások, ahol másként fogják gondolni a sorsdolgokat a mostban. Jelentős változások várhatók tehát a párkapcsolatokban.  Az uránuszi energiákban Jupiter ráerősít és meghozza az újat.  Az új látásmód, sokat változtathat a hozzáállásokon, és a jobbításoknak fog erőt adni.
A szombati nap szaturnuszi nap, a vasárnap a Nap napja – minden kivilágosodik. A szombati éj fontos álomüzeneteket hozhat – azoknak, akik tudatosan álmodnak. Raziel Arkangyalt kérheted, hogy emlékezz a tanításokra, majd éberen. A holdhatások segítenek egész hétvégén értékesebben látni, mélyebben ráérezni az inkarnációs feladatainkra. Lassan elég erőnk lesz sorsunkban rendet rakni… Elengedni és az új jobb lehetőségeket megtenni.  A párkapcsolat mindig tükör – szellemi szinten fejlődésre sarkall. Szabadan, frissen, ne fájdalmaktól, félelmektől erősítve döntsünk. Figyelem a karmikus kapcsolatokat mindaddig nem lehet megszakítani, felbontani ameddig nem egyenlítőtek ki – mert a szétválással csak megerősödnének. (Az od- és éterikus szál harmonizálása, tisztítása azonban javasolt.)  A kiegyenlítődés viszont elhozza az égi társat, azt akivel folytathatod az utad. Az égi kapcsolatban élők – egymással még leszületésük előtt szerződést kötöttek a közös életre – minél közelebb vannak egymáshoz annál szabadabbak. A társak közös életprogramon dolgozva egymást segítik, pozitív hangulatban haladhatnak.


A hétvégére a Kazanlár csomagból a XIV: Mértékletesség – Iz-Ten-Gár lapot húztam. Az égiek vezették a kezem. A nagy lépés, amit jelent. Engedd, hogy a spirituális energiák áramoljanak. A harmonikus ember mindig vágyni tanul. Ha negatív vagy a váltás sajnos lehetetlen lesz számodra mindenben.)
Komoly feladatokkal érkezik az új életszakasz. Szerelemben harmónia, béke, szeretet, pénzügyekben javulás várható, munkában is megtalálod a helyed, a gyógyulás már úton van feléd, családi kérdésekben is javulás és harmónia várható.  A bölcsesség”, az okos előrelátás egyensúlya és mindenekelőtt mértékletesség által érhető el. A tarot bölcsessége élni tanít!

Szellemi vezetőinkhez, segítőinkhez is könnyedebben kapcsolódhatunk a mostani hétvégében – érdemes mély meditációkat tartani. Hivjuk Raquel Arkangyalt, hogy megtaláljuk az összhangot, és rendet tudjunk teremteni életünkben. Az akvamarin kristállyal jobban ráhangolódhatunk energiájára.
Jósnőhöz is érdemes most menni.  Szeretettel várom a spirituális úton levő hölgyeket – ha friss energiákra, segítő tanácsara lenne szükséged, bejelentkezz be bátran!

A napok folyamán fáradékonyabban lehetünk, lazítsunk ezen a hétvégén inkább. Lelkünkben saját szerepeink felismerése és átdolgozása folyik. Nagyon erős energiák vannak- az újhold hatása három napig tart majd és segít a nagy átalakulásban, a hosszú távú terveink valóra váltásában is. Lassan, lépésről lépésre haladva, türelemmel és kitartással kezdhetjük el majd  tettekkel is a sorsfordító folyamatot. Sok sikert hozzá, az erőt az égiek adják – te csak légy nyitott az átalakulásra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot: Sorsfordulati döntéseknél.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítások.
Oldások,blokkoldások – teremtő mágiák.

A holdjegyed az érzelmi világodat befolyásolja.

“Pedig annyira egymáshoz illettünk” – mondta egy igen csinos, kis vörös hölgy a konzultáció legelején.  És mégsem sikerült a kapcsolat – folytatta, mélyen megrendülve.

Van amikor nem sikerül egy kapcsolat – és ennek ezer és ezer oka lehet. Ha a napjegyed alapján választasz párt, partnert magadnak lehet, hogy nagyon is csalódni fogsz a választásodban. Nem kissé összetett a képlet, ami a lényeg: nemcsak a napjegyed vagy.  A jó választás  alapja – ha ezoterikusan szemmel nézzük –  a hold állása a hölgyeknél.  Az a jegy, ahol a Hold tartózkodik az asztrológiai képletében. Mert az az igazi, valódi női egyéniséged – világosítottam fel a hölgyet. Ha a férfi napjegye stimmel a hölgy holdjegyével, akkor abból a kapcsolódásból fergeteges jó kapcsolat, de akár házasság lehet.

“A múlttal már nem lehet mit kezdeni, azt viszont mindig eldöntheted, hogy másként, jobban csinálod ezután.” – Nyírő András

 

Amilyen a holdjegyed olyan szerető vagy!
Nos, lényegtelen hogy ki tetszik Neked külsőre… pedig azt mondják az megfog. Talán, lehet…de azért ennél egy igazibb kapcsolódáshoz több is kell. A közös érdeklődési kör, az azonos életszemélet…sorolhatnák reggelig. De nézzük inkább érdekesebb dolgokat itt. A holdjegy a teljes képletből számíthatók ki, ha tudjuk a teljes születési évet, hónapot, napot, órát, percet, és helyet.

A Kos holdjeggyel rendelkezőknek nagy a szabadságvágya, és szenvedélyesen keresi a kalandokat. Szereteted, ha a párod rajong érted. Ugyanakkor vágysz nagyon a barátságokra is. Életszerető, energikus ember – mindig megszerzi azt, amit, akit akar. Javasolt ékszerkő a Kunzit, a kreatív kompromisszumban segít.

A Bika holdjegyűeknek a lelki oldala igen intenzív. Nagyon fontos számára belbecs. A kapcsolata biztonságérzetet nyújt neki, a hűség számára a legnagyobb érték. Megemlítem, hogy a Magnetit ékszer a hűséges társat vonzza – lehet lánc, vagy karkötő is.

Az Ikrek holdjegynél sokat számít, a megértés, a beszélgetős kezdeményezések. Bár hajlamos a kicsapongásra, szeret flörtölni, szereti a könnyed kapcsolatokat, de szereti kifejezni mindenkor érzelmeit is. A Zafír segít összpontosítani és megnyugodni.

A Rák holdjegynél bizony erős birtoklási vágyad fedezhetünk fel. Ellenben érzelmes, és megértő lélek. És igen kedveled a hozzád hasonló érzékeny emberereket, velük jössz ki a legjobban. A rózsaszín Turmalin megóv az érzelmi túlterheléstől, akár napi viseletként is szép lehet.

Ha az Oroszlán jegyében áll a hold a legfontosabb számodra a hatalom és hogy különlegesnek tartsanak, felnézzenek rá. Sem a manipulációtól, sem az érzelmi játszmáktól sem riadsz vissza. Tudatosan keresi az olyan embereket, akikkel jól is érzi magát. A Rodokrozit segít megmutatni a jó tulajdonságaidat.

A Szűz holdjegyűek a tökéletes partnerre vágynak. Nem igazán érzelgős típus, inkább elemezgetős egyéniség a szerelemben is, erősen gyakorlatias jelleggel. Az Ametiszt segít neked abban, hogy reálisan láss, használd.

A Mérleg holdjegynek nagy szüksége van arra, hogy szeressék. Hajlamos hirtelen döntéseket hozni, meggondolatlansága révén a szíve viszi előre. Lelki társat keres egyértelműen. A Celesztin segít megőrizni a harmóniát – csodás darab, jó szívvel ajánlom Neked.

A Skorpió holdjegynek szüksége a felfokozott érzelmekre. Szerelme temperamentumos, és szenvedélyes. Vágyai viharosak és erőteljesek. A Füstkvarc elvezeti a negatív energiákat – garantáltan használ.

A Nyilas holddal rendelkezőnek szüksége van az érzelmi szabadságra. Arra, hogy önnön maga lehessen egy kapcsolatban. Vidám és optimista, barátságos és szeretni való társa. A Gránit segít abban, hogy megmaradj önmagad a kapcsolatban, csodás ékkő megéri az árát.

A Bak holdjegy képtelen kifejezni az érzelmeit, holott valójában mély lelki kapcsolatra vágynak. A társától viszont elvárja, hogy kimutassa az érzelmeit, és igényli is. A Vaspirit önbizalmat ad – próbáld.

A Vízöntő holdjegyűeknél pedig az a fontos, hogy függetlenek maradjanak egy kapcsolaton belül is. Ha sikerül egy belsőséges viszonyt kialakítania akkor is szüksége van a szabadságra. A Kalcedon segít megtalálni a lélektársadat.

A Halak holdjegyű igényli, hogy másoknak nagy szüksége legyen rájuk. Csakis akkor boldog, ha tudja, hogy másokon segíthet. Rendkívül érzékeny ember, nehezen szakad el régi szerelmeitől. A Jáspis segít abban, hogy tökéletesen egybeolvadj a partnereddel.

A Hold az érzelemvilágra hat – sokkal jobban befolyásolhat, mint a Nap. Érdemes kicsit másképpen nézni – asztrológus szemmel talán – a kapcsolatokat. De azt, hogy ki kell Neked senki sem mondhatja meg – azt csak Te tudod eldönteni tiszta szívből, igazán!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Párkapcsolat elemzés – Kapcsolati, szerelmi  tarot.

Rák Újhold – erőpróbáló bolygóhatásban.

2018. július 13. 3 óra 48 perc, Rák Újhold

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. Alkalmas az idő tisztítókúra, böjt kezdésére is. Pénteken, július 13-án nemcsak Újhold lesz, hanem napfogyatkozás is egyben, a Nap is a Rák jegyében fog tartózkodni.

A jelen lévő plútói energia nagy átalakító, transzformáló hatásában segíti a nagy gyökeres átalakulásokat.
Kulcsszavak: otthon, család, múlt-gyökerek. Mindenkinél más- és más életterületen történhetnek nagy változások. Mint például adás-vétel, költözés, vagy munkahely váltás. Lakásátrendezésre, felújításra, festésre is a legjobb lehetőség. Vigyázz mit eszel a szép napon, mert megterhelheted a gyomrodat, de nagyon. De ez az állás arra is jó alkalmat ad, hogy családi kapcsolatainkat is alaposan átgondolhassuk. Igen nagy feszültségekkel telítődik a téridő – hajlamosíthat agresszióra. Hatalmi harcok, bizonyos túlkapások lehetségesek. A szóval való bántás is nagy sebet ejthet – figyeljünk arra, hogy ne tegyünk ilyet. Minél elfogadóbb vagy másokkal, és önmagaddal szemben annál jobban fogsz majd tudni előrehaladni az életedben.

Mert „te vagy a jóság, a könyörület, a megértés. Te vagy a béke, az öröm és a fény. Te vagy a megbocsátás és a türelem, az erő és a merészség, te vagy a barát a bajban, a vigasz a bánatban, a gyógyír a betegségben, az útmutató a zűrzavarban. Te vagy a legmélyebb igazság és a legmagasabb bölcsesség, a legnagyobb béke és a legfennköltebb szeretet, és életed egynémely pillanatában már megismerhetted magad ilyennek. Dönts úgy, hogy mindig csak ilyennek ismered magad!” – Neale Donald Walsch

Az Időkapuban Melahél őrangyal áll majd, a Királyi Székek Karának angyala Binaél Arkangyal csapatából.
Ha ehhez az őrangyalhoz imádkozunk, nyugalom és eredményesség lesz majd részünk az életben. “Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem, hogy mindenben a természetes isteni rend szerint épüljön újjá bennem. s ezáltal elhozhassa a többieknek az isteni harmóniát, szerveikbe a tökéletes ritmust, vagyis az egészséget. Adj nekem erőt ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy így a siker előhírnöke lehessek.”


Ezen a napon nagyot lehet teremteni.
Imagináld amit el szeretnél érni – fontos, hogy érzéseid, gondolataid összhangban legyenek vágyaiddal. A képzeleted a varázsecseted lesz. Kérd Uriel Arkangyalt, hogy váltsa valóra terveidet, és manifesztálja azokat az anyagi világba. Ha nem tudod mi lehet számodra a legjobb, akkor kérd azt, hogy: hozza el az Univerzum számodra és szeretteidre számára, a legnagyobb jót. Teremtő energiáiddal pozitívan alakíthatod most az életed. Angyalmágiákkal szeretettel várlak – Sorselemzéssel is kereshetsz.

Légy jelen az energiákban és engedd, hogy újjászülessen a lelked. Ha elfogadod a helyzetedet, és megérted a lényeget, akkor már készen is állsz a teljes átalakulásra. Tudd, hogy létezésed isteni minőség.

Sok sikert  és nagy erőt a változásokhoz – léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások  – Angyalmágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

JUPITER, A BŐSÉG BOLYGÓJA ELŐREINDUL!

Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója ismét útra készen!

A Jupiter még a tavaszi időben kezdte el hátráló retrográd mozgását. A bolygóhátrálás mindig befelé fordulásra ösztönözhet. Ilyenkor minden kissé lelassul, a figyelmetlenség is több és valahogy az empátia is szökik, egyre több ilyenkor a stagnálós minden mindegy.
A Jupiter tarot analógiája a Próféta – az ember szimbóluma, a harmónia és egyensúly kifejezője. A próféta a tanítás és az iskola ura.

A Jupiter július 11-én szerdán újból előreindul.
Igaz ugyan, hogy a Skorpió jegyében teszi mindezt, ami  egyeseknél fizikai tüneteket is okozhat – úgymint máj-epe, gyomor, petefészek, vérnyomás problémák. Legyünk ezekre figyelmesek, hogy érzelmileg ne kavarodjunk fel a bolygófordulás miatt sem.

A nagy Jótevőnek ismer bolygónk tehát elkezdi áldásos tevékenységét!
A bőség is hozzátartozó minőség, ezért reménykedhetünk a jobb időkben, és a jóllét lehetőségében. Jupiter őrzője Zadkiel Arkangyal.
Egyenesbe fordulhatunk, elég időt kaptunk tudjuk már merre lehet fejlődnünk, hová vezet spirituális utunk, kikkel szövetkezve érhetjük el a teljesebb igazabb jelenünk.
Tarot elemzés miben, mikor lehet szerencséd – hogyan alakul az életed, mit hozhat a sorsod. Szeretettel várlak, ha kíváncsi vagy,  arra  hogyan érinthet ez téged. A szerdai nap amolyan előjátéka lesz a 13-án érkező Újholdnak amely a Rák jegyében érkezik napfogyatkozással. Egy kis plútói átrendező akarattal,  szaturnuszi oldást hozhat, múltbéli dolgainkban.
Addig is várjuk és fogadjuk örömben a Jupitert, amely elhozza nekünk a bátorságot, hogy előre lépdelhessünk, hittel, reménnyel az újabb égi csodák felé.

Misztikus kapcsolódást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Heti tarot – Újholdas hetünk lesz!

Heti tarot

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” –  Szepes Mária

Újholdas teremtő hetünk lesz!

A hét közepére a Császárnő – Subbád III.tarot lapot adták kezembe az égiek:
Ha hited van minden sikerülhet. A pénz energia – szeretet energia. A nyitott szívcsakráddal vonzod a jó lehetőségeket. Sikeres és elégedett lehetsz, szerelemben is jó hírek. A hét eleje a barátságápolásnak, beszélgetéseknek is kedvez. Légy pozitív mindenben.

A hét közepétől jó napok jönnek. A nagy arkánumból a Mágus I.- Emese a táltosnő lapot húztam.
Ha elfáradnál kérd az Őrangyalodat, hogy frissítse az energiateredet.  Energetikai feltöltésre várlak. A tértisztításnak, az otthon rendezésnek is jó ideje lehet. Pénteken Újhold jön hozzánk. Mégpedig Rák Újhold, teljes napfogyatkozással. Készítsd a vágylistát.

A hét vége: az Ördög XV.- Ahuramazda harca Ahrimánnal lapot mutatják:
Hallgass a megérzéseidre: figyeld meg kivel barátkozol, kivel kötnél üzleti kapcsolatot. Rosszakaró, irigyeid is lehetnek. Tolvajok, csalók lehetnek körülötted. Légy óvatos, így nem győzhetnek le. A nyílt ellenséget könnyedén megérzed, de az alattomost is megláthatod – megmutatja magát, mert nem olyan okos.
A hétvége egyébként a családi programoknak  kedvez, tervezgetésre  és kirándulásra is jó időben lehetsz. Pihenj, lazítsd szeretteid körében, ha teheted.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Légy kitartó, derűs, figyelmes – sikeres lehetsz. Stresszoldással várlak, ha elfáradtál. Július 11-én, szerdán a Jupiter újra elindul – nagy szerencse vár ránk! Sok életterületen lesznek elmozdulások. Az Újholdas energiák is mosta  gyökeres átalakulásban segítenek bennünket. A sorsfordító döntések ideje jön el – a plútói energia erre rásegíthet. Nagy ideje lehet a tértisztító munkának is egyben. A döntéshelyzetekben a tarot és számmisztika is segíthet. Szeretettel várlak, ha sorsfordulati döntésekben elakadnál.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű jóslás – Sorsfordulatok.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok, a vidéken, külföldön élők számára.

A fenti csak egy általános jóslás – személyre szabott elemzés konzultációban kérhető.