EZOVILÁG kategória bejegyzései

Ha válaszokat keresel

Önismereti konzultációk

“Ki vagyok én igazán/Hol az igazi hazám/
Szimplán, pőrén, meztelen/Mennyit ér az életem?/Teszem csak a dolgomat../Cipelem a sorsomat./A lelkem mélyén legbelül/Isten-alakú az űr./Keresek, egy tükröt,/Mely megmondja végre az igazi nevemet,/Azt, hogy ki lehetek.” – Pintér Béla

Ki vagyok én? – milyen energiákkal születtem ebben az inkarnációmban?
Mi vár rám a sorsutamon.Hogyan “teremthetem” az életem.
Mi volt ez előző életbeli karmám, mi a mostani spirituális sorsfeladatom?
A mostani párommal volt-e már kapcsolatom, mi a párkapcsolatunk motivációja.?
Ki a őrangyalom, az arkangyalom, miben tudnak nekem segíteni.
Hogyan hívhatom be életembe a bőségenergiát?
Vannak-e rajtam szellemlények, tiszta-e az aurám, s jól forognak-e csakráim?
Milyen személyes éveim jönnek – mire használhatom ezeket az éveket helyesen?
Akivel most problémám, gondom, feladatom van az ki volt előző életemben, és milyen karmikus adósság van közöttünk?
Milyen új kör, új út nyílhat meg előttem életemben?
Mi és ki az ami a sorsutamon áll. stb.?
Hogyan lehet nagyobb önbizalmam?
Milyen csakra blokkokat kell oldanom ahhoz, hogy az életem jobb minőségét elérjem?

Ha ilyen, vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak szeretettel adok útmutatást Neked – jelentkezz be hozzám önismereti foglalkozásra. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Pozitívra hangoló frekvencia

Bármilyen gondolat frekvenciát bocsát ki az univerzumnak, és ez a frekvencia visszatér az eredetihez, tehát ha negatív gondolataid vannak, csüggedés, szomorúság, harag, félelem, mindez visszatér hozzád. Ezért olyan fontos, hogy gondoskodj a gondolataid minőségéről, és megtanuld, hogyan nevelj pozitívabb gondolatokat.

A körülötted lévő emberek közvetlenül befolyásolják a rezgésfrekvenciádat. Ha örömteli, pozitív és határozott emberekkel veszed körül magad, akkor te is belépsz ebbe a rezgésbe. Ha panaszkodó, közvetítő és pesszimista emberekkel veszed körül magad, légy óvatos! Valóban, csökkenthetik a frekvenciádat, és így megakadályozhatják, hogy kihasználd a vonzalom törvényét a javadra.

A zene nagyon erőteljes. Ha csak olyan zenét hallgatsz, ami a halálról, árulásról, szomorúságról, elhagyásról beszél, mindez beleszól abba, amit vibrálsz. Figyelj oda a dalszövegre a zenére, amit hallgatsz, csökkenti a rezgésfrekvenciádat. És ne feledd: pontosan azt vonzod be az életedbe, amit vibrálsz.

Amikor olyan programokat nézel, amelyek balszerencsékkel, halálesetekkel, árulásokkal stb. foglalkoznak. Az agyad ezt valóságként fogadja el, és egy egész kémiát bocsát ki a szervezetedbe, ami befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Nézd meg azokat a dolgokat, amelyek jót tesznek neked, és segítenek magasabb frekvencián rezegni.

Akár otthon, akár a munkahelyen, ha sok időt tölt egy zavart és piszkos környezetben,annak rezgésfrekvenciájára is hatással lesz. Javítsd azt, ami körülvesz, rendezd és tisztítsd meg a környezeted. Mutasd meg az univerzumnak, hogy alkalmas vagy arra, hogy sokkal többet kapj. Gondoskodj arról, amid már megvan!

Ha rosszat állítasz vagy beszélsz dolgokról és emberekről, az befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. A frekvencia magas tartásához elengedhetetlen, hogy megszüntesd a panaszkodás szokását, és ne beszélj másokról. Tehát kerüld a drámát és az áldozatvállalást. Vállald a felelősséget az életed választásaiért!

A hála pozitívan befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Ez egy olyan szokás, amit most be kell illesztened az életedbe. Kezdj el köszönetet mondani mindenért, a jó dolgokért és amit rossznak tartasz, köszönd meg mindazt az élményt, amit átéltél A hála kinyitja az ajtót, hogy pozitívan történjenek a jó dolgok az életedben. – Jérémy Défontaine

Télen-nyáron-ősszel-tavasszal

Lúgosítás – csak természetesen!

Tartsd természetes módon egyensúlyban a szervezetedet.

Válassz bio-termesztésű, növényvédő szerektől és rovar irtóktól mentes, nyers ételeket.
Fogyassz rendszeresen zöldségeket és gyümölcsöket. A  gyümölcsök közül főleg a narancs, a mandarin, a citrom,  az áfonya, és a dinnye  a javallot.
Minden reggel kezdjük a napot egy nagy pohár citromos vízzel.
erősen lúgosító ital: nagy pohár víz és citrom vagy lime lé, és  fél teáskanálnyi szódabikarbóna.
Egyél magas kálium tartalmú gyümölcsöket: citrom, banán és méz elegyével.
A kelkáposzta, az avokádó és a foghagyma is  remek választás.
Délután igyál még egy nagy pohár langyos vizet citromlével, és egy kevés mézzel.
I
gyál minél többször tiszta vizet napközben is.
Egyél a főétkezések között olajos magvakat: diót, mandulát, kesudiót.
Kerülj minden cukros és fehér lisztet tartalmaz ételt.
Fogyassz olyan speciális zöld italokat amelyek többféle zöld növényt is tartalmaznak, így lehetővé  teszik a sejtszintű lúgosítást.
Nekem a búzafűlé és a reggeli almaecetes meleg víz is nagyon bevált és a zöldsalátákat is nagyon kedvelem. Élj Te is egészségesen –  törődj többet önmagaddal! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Élj elengedésben, megengedésben

Belső mély meditációban

ELSŐ CSAKRA:

Hajlandó vagyok elengedni minden félelmet, aggodalmat és helyzetet, ami a pénzzel, a karrieremmel, a biztonságommal és a védelemmel kapcsolatos. Tudom, hogy tökéletesen Védve vagyok, és minden szükségletem a Bőségben van kielégítve.

MÁSODIK CSAKRA:
Minden vágyam és étvágyam a fénybe engedem. Elengedek minden félelmet és negatív gondolatot, ami megakadályozza, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt érezzek. Minden gondolatom és érzelmem harmóniában áramlik. Minden vágyam tökéletesen kiegyensúlyozott.

HARMADIK CSAKRA:
Hajlandó vagyok elengedni minden félelmet és helyzetet, aminek köze van a hatalomhoz és az irányításhoz. Teljes mértékben elfogadom a hatalmam, jó, hogy én irányítom az Erőm, és engedem, hogy használjam az Isten által adott erőt, Szeretetet és Fényszolgálatot.

NEGYEDIK CSAKRA:
Önként elengedek minden félelmet és aggodalmat a Szeretet adásával és kapásával kapcsolatban. A szívem nyitott és szabadon áramlik a magam és mások iránti szeretettel. Megengedem magamnak, hogy szeretetet adjak és kapjak könnyen.

ÖTÖDIK CSAKRA:
Önként elengedek minden félelmet és negativitást, ami megakadályoz abban, hogy kimondjam az igazam. Szeretettel mondom ki az igazságomat, és engedem, hogy a Felsőbb Énem beszéljen rajtam keresztül. Szavaimmal szépséget teremtek ebben a világban.

HATODIK CSAKRA:
Önként engedek el minden félelmet, hogy lássam a Múltat, jelent és jövőt. Elengedek minden félelmet, hogy képesnek kell lennem látni a Fény szerető lényeit. Nekem jó, ha látom az igazságomat. A Látásomat tökéletesen elrendeli és megvilágítja a Szeretet.

HETEDIK CSAKRA:
Megengedem, hogy a Fény feloldjon minden olyan akadályt, amely megakadályoz abban, hogy isteni bölcsességet és útmutatást kapjak. Elengedek minden félelmet, hogy hallgassak a Felsőbb Énemre, Istenre, az angyalaimra és a szellemi vezetőimre. – Laureano G Gonçalves

A tél a teázás évszaka

Válassz  megfelelő teát a  napszakokhoz

REGGEL: A nap korai szakában a meleg, csípős növények a legjobbak, keserű vagy összehúzó másodlagos ízekkel. A jógi tea vagy chai például kitűnő választás ilyenkor, de jó lehet a tulsi gyömbérrel, és zöld vagy fekete teával keverve. Ha székrekedésünk van, próbáljuk ki a gyömbér teát citrommal, mézzel és fél teáskanál cayenne borssal.
DÉLIDŐ: Válasszunk hűsítő hatású gyógynövényeket, édeskés ízzel, illetve keserű vagy összehúzó hatású másodlagos ízzel. Ha megfáztunk vagy gyengélkedünk, igyunk gyömbér vagy tulsi teát. A citromból csodás emésztésjavító teát főzhetünk; ha idegesek vagy túlfűtöttek vagyunk, adjunk hozzá hűsítő mentát és igyuk szobahőmérsékletre hűlve. Ha kapar a torkunk, próbáljuk ki az édesgyökér teát.
KÉSŐ DÉLUTÁN, KORA ESTE: Édes, savanyú, illetve sós ízű teákat fogyasszunk. Az élénkítő hatású növényeket (fekete vagy zöld tea) ilyenkor már hagyjuk el. A fűszeres jógi tea (fekete tea nélkül), vagy a”váta tea” (a váta típusúaknak ajánlott speciális teakeverék, hazánkban is kapható), amelyekben megtalálható az édesgyökér, és egy kis mennyiségű gyömbér és kardamom, jó hatású lehet. Ihatunk még tulsiból, gotu colából (hűsítő hatású növény) készült teát mézzel, meleg mandulatejjel, vagy egy cseppnyi mizóval (fermentált szójakészítmény).
LEFEKVÉS ELŐTT: Próbáljuk ki a tulsit vagy a kamillát; mindkét növényből készült tea nyugtató hatású, lecsillapítják a testet és az elmét elalvás előtt
Dr. Robert Svoboda, az elismert ájurvédikus orvos és tanító
Tested-lelked felmelegszik egy forró teától – új életre kelsz. Meleg italok – ahogy Te szereted: teák, forró csokoládék. Válassz olyat, amivel örömöt szerzel magadnak. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Rezegj az életöröm állapotában

Energetikai rezgésszint emelés-felhangolás

Ha komoly trauma ér valakit, stresszben él, akkor leesik a rezgésszintje. Ilyenkor szétszórttá válik, bizonytalanná lesz, nem tud komoly döntéseket hozni, elakad az életébe. Alacsony rezgésszintre kerülhetsz akkor is, ha gyűlölet, harag, szorongás, félelem, sajnálkozás, csüggedés, bánat, fásultság, bűntudat, szégyen van benned, vagy  önkorlátozó hiedelmeid vannak.

Az alacsony rezgésszinten élőknél a gyökércsakra is lemerülhet. A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll, tehát ha alacsony rezgésszinten rezegsz megbetegedhetsz.

Alacsony rezgésszintek:
– gyűlölet, harag 150
– szorongás, félkelem 100
– sajnálkozás, csüggedés, bánat 75
– fásultság 50
– bűntudat 30
– szégyen 20

Emelkedett rezgésszinttel tudod csak megoldani a feladataidat, és örömben- szeretetben derűben, megbocsátásban, bölcs döntésekkel folytatni az életedet. Amint rezgésszintünk emelkedni kezd csodálatos dolgot tapasztalunk meg. A spirituális ember magas rezgésszinten élve hangolódik a pozitív létre.

A magasabb rezgésszintek
– elfogadás 350
– észszerűség 400
– szeretet 500
– öröm 540
– béke 600

A rezgésszintemelés módszerei.

Táplálékkal történő rezgésszintemelés: olajos magvak, nyers ételek, zöldségek, gyümölcsök fogyasztása.Légy figyelmes arra, hogy mindig friss,  adalék- és tartósítószertől mentes ételeket fogyassz.
Meditáció (jóga):  pozitív képek vizualizálása.
Hála érzete is emeli a rezgésszintet: Légy hálás mindenért amid van.
Rezgésszintemelő zenék:  mantrák, relaxáló zenék.
Természetben járás: kirándulások barátokkal, vidám programok.
Csakra harmonizáló kezelések: energetikai rezgésszint emelések.

Próbálj meg nem érintkezni pesszimista és negatív gondolkodású emberekkel. Csak arról beszélj, amit el akarsz érni.  Kerüld a negatív médiát. Keresd a magas rezgésű emberek társaságát, barátságát.


Energiagyógyászként is várlak angyalos stúdiómba, ha szeretnél egy magasabb rezgésszintre kerülni jelentkezz be hozzám terápiás kezelésre.
Az energetikai kezelés során az energia áramlása segít feldolgozni félelmeinket, oldja lelki feszültségeinket. Ez megemeli rezgésszámunkat, ami pedig segít helyreállítani testünk-lelkünk energiaáramlásának egyensúlyát, a test-lélek-szellem harmóniáját, és így segíti a pozitív dolgok bevonzását életünkbe.
Kérj időpontot, egyeztess velem az órás programra.
Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

EPIFÁNIA AZAZ VÍZKERESZT ÜNNEPE

Ma Vízkereszt napja van, Jézus Krisztus megjelenésének ünnepe

Vízkereszt egyben a nagyböjtig tartó farsangi időszak kezdete is.
Őseink a házszentelést  ezen a napon végezték el.  Az ajtófélfára ilyenkor felírták az évszámot és a „Christus Mansionem Benedicat” („Krisztus áldja meg e házat!”) kezdőbetűit a következő formában: 20 + C + M + B + 21. Magyarországon e három betű helyére a G, M, B – Gáspár, Menyhért, Boldizsár, a három király nevének kezdőbetűje került.
Azóta is  a magyar népi hagyományban ma van a  Házszentelés nagy ideje: gyújthatsz egy megszentelt, beavatott fehér gyertyát, tömjén, vagy  zsálya füstölőt is. Kérheted a Jóisten áldását az otthonodra ezen szavakkal: “Uram sétálj át a házamon, és vidd el miden aggodalmamat, betegségemet, és kérlek vigyázd és gyógyíts meg a családomat. – Ámen.”
Szeretettel végzek  spiritisztaként fehér mágiás tér-tisztítást, ház áldást, szentelést, a holt-tenger vizével. Ha ilyet szeretnél keress fel, egyeztess velem a programra. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Pozitív életérzéssel

Örömteli létre hangold fel magad

Vedd fel a személyes kapcsolatot az angyalokkal, a segítőkész szent szellemvilággal, égi mesteriddel. Kapcsolódj szeretettel, hittel a magasabb rendű  intelligenciához, a Teremtőhöz, az Univerzumhoz, a Jóistenhez. A hálaimák, a teremtő imák mindig segítenek – egy magasabb rezgésszintre emelnek. A korona csakrádat fényezed a szent szellemi tevékenységgel.

Kapcsolódj a természettel, töltekezz a természetben. Sétáljál, túrázz, légy a szabadban, a friss levegőn, Gaia ölében. Hallgasd a szél zúgását, a madarak csivitelését, élvezd a nap sugarainak áldásos érintését, a Holdanya értékes rezgéseit, a csillagok varázslatos fényét.  A természetben járva  a gyökércsakrád hatalmas életenergiához juttatod.

Teremts közvetlen személyes szeretetteljes kapcsolatokat – régi, és új barátokkal, rokonaiddal, szeretteiddel építsd a szeretet rezgéseket, erősítsd a szeretet szálakat. Töltsetek minőségi együtt egymással, szervezzetek vidámságra hangoló programokat. A szívcsakrád töltöd fel ilyenkor, a szeretet magasan rezgő tiszta fényével.

Végezz olyan munkát, ami örömmel tölthet el – ha szereted  a hivatásod az sikerességet hoz neked. Tölts napi több órát örömteli teremtő tevékenységgel – végezz olyan lélekmunkát, válassz olyat hobbit, ami felszabadít, egy magasabb szintre emel – fényezed vele a  napfonatcsakrád.

Hangold magad pozitív, magas rezgésekre – és zárd ki a külvilág démonait – rezegj egy  magas frekvencián, tudatosan hangold át magad. Megnyitod ezzel a legfelsőbb csakráidat – kapcsolódhatsz az Univerzum teremtő erőihez –   így a sikeresség, a bőség, a jóllét hamarosan rád köszönt!
Építsd szeretetből, szeretettel az új világodat  –  csakazért is, tudatosan! Küld el, add át másoknak is ezt az üzenetet: hangolódjatok szeretet-frekvenciára, nyugalomra-derűre. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Ezoterikus programok – 2023. január

Asajah stúdió – januári programajánló

“Semmi sem állíthatja meg azt, aminek eljött az ideje. ” – Szent Ágoston

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

INGA TANFOLYAM
http://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TISZTÍTÓ RITUÁLÉK
http://asajah.hu/tisztito-ritualek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/?fbclid=IwAR2PTzTBximna5axyEK9EDmDfznZcWiqT-tiD35k9zDOE

A tanfolyamok elvégzése egyéni foglalkozásban is lehetséges, előre egyeztetett időpontokban is – kamerás messengeren (videóhívással) és skypeon megoldással vállalok foglakozást – érdeklődj a részletekről nálam.
Amennyien az időpont nem megfelelő számodra – hívj és rugalmasan egyeztetünk.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/