EZOVILÁG kategória bejegyzései

Hogyan lehetne még ennél is jobb?!

“Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket, állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget: „Jó reggelt kívánok magamnak és mindazoknak, akiket szeretek, és akikkel ma csak találkozni fogok. Odavezetek egy fénysugarat a lábujjaimhoz, végigvezetem az egész testemen, és mosolyog minden pici sejtem, örül a mai napnak. Ma valami jó történik!”
Próbáljuk ki – és tényleg valami jó fog történni! A saját egyetemi hallgatóimmal is csináltam ilyen kísérletet, igen meggyőző végeredménnyel. A gondolat, a tudat hatalma valóban teremt. Ha meg akarjuk találni ennek az összefüggéseit a modern kvantumfizikában, akkor egész nyugodtan menjünk utána, mert megtaláljuk. A szemünk persze mindent magába fogad, és viszi hátra a tarkólebenybe az információt – de ha az agyunk azt az üzenetet kapta, hogy ma jó dolgok történnek majd, akkor csak jókat keres. Meg van ígérve, te üzented meg – hol van az a jó? És egyszer csak valóban észrevesszük az apró, örömteli dolgokat! Egyszerűen kinyílik bennünk a pozitív érzelem, jobb lesz az energia-háztartásunk. Ezt mindenki kipróbálhatja saját kísérlet keretében is.
Egy hétig minden reggel tegyük be a teremtő tudatunkba, hogy ma valami jó történik, közben figyeljük a közérzetünket, a lelkiállapotunkat, a velünk történt eseményekről pedig írjunk naplót – és rá fogunk jönni, hogy ez így igaz. Ha nem hiszünk másnak, higgyünk önmagunknak, a saját tapasztalatainknak!”

Prof. Dr. Bagdy Emőke: Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Mire is jó a spirituális energetikai szint emelés?

Ha nem vagy teljes egész, azt szoktuk mondani: nem vagyunk “otthon”, nem vagyunk elemünkben, szétszóródtunk – akkor igazából tényleg szétesnek a “testeink” – nem tudunk helyesen, tisztán gondolkodni. Gondolataink cikáznak, egyre nagyobbnak látjuk a problémánkat, ami szinte elnyom, gúzsba köt, megoldhatatlannak látjuk gondjaink. Rossz opciót választunk, kapkodunk…Tehát nem vagyunk képesek “teremteni”.

Energetikai tisztításokra invitálom az ezoterikus Hölgyeket!

-csakra-aura harmonizálás – hogy teljes fényedben ragyogj
-energetikai szint emelés – hogy pozitív dolgokat vonz be
-immunrendszer erősítés – hogy távol tartsd a betegségeket
-gyógyító energia átadása – testi-lelki gyógyulásra
-oldás, blokkoldás – rontó, önsorsrontó energia levétele
-fogyásban segítő energia – hogy visszatalálj eredeti önmagadhoz
-szívcsakra tisztítás – emeli a kisugárzásodat
-entitánsok levétele, elhunyt lélek Fény hazába emelése
-tudat és harmadikszem csakra tisztítás – hogy meghalld a belső hangodat
-vezetett tisztító, rezgésszint emelő meditációk
-őrangyal behangolás (inkorponáció)  a magas rezgésszintért

A tisztító terápiás energetikai kezelés segít, hogy újra önmagad legyél. A tudat tisztul, a gondolatok a helyes útra térnek, újra teljes egész leszel – világod kiteljesedik. Erős energiákkal máris készen állsz a “teremtésre”. Fél órás, órás, és másfél órás programokra jelentkezhetsz. Személyes és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12
Szeretettel, léleköleléssel.

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Készíts vágylistát!

Április 12-én 04.31 perckor a Kos Újholdat üdvözölhetjük!
A Kos energia maga a megújulás szimbóluma, most egy új ciklus indul el – ha hagyod, és ha akarod! Nagy erőt kaphatsz  a kihívásokhoz, és a feladataid megvalósításához.


Lendületes energiákat hoz a hétfői Újhold – tettre ösztönöz, használd a cselekvő energiádat! Az aktív, tüzes, friss energiák a tudatos gondolkodásra ösztönöznek, légy bátor és lépj ki a lehúzó helyzetből, harcolj az igazadért, és teremtest egyensúly az életedben. A karmákat a nyílt, őszinte beszélgetésekkel is lehet oldani. Mielőtt teremteni kezdenél elengedni illik, érdemes.

Újulj meg, nyiss egy új fejezetet az életedben – az első lépés a legnehezebb. Gondolkozz mielőbb cselekszel, légy megfontolt és meggondolt – távlati célokat is tervezhetsz – sorsépítésben vagy!
Az újholdas energiákban nyílnak a szívek a szerelemre – ha párkapcsolatban élsz mélyebb érzelmekkel lehetsz, ha singli vagy egyre jobban vonzani fogod a párodat. Gondold át ki szeretnél az életedbe, milyen kapcsolatot élnél meg szívesen – mire vagy kész, és min kell változtatnod, hogy megteremthesd. Tervezz és álmodozz – minden vizualizáld képed elementált képez, ami vonzani fogja az álmodat – lehet szó akár karrierről, barátságról, párkapcsolatról.


Az Időkapuban most Mahasjah  őrangyal fog tartózkodni a Szeráfok kórusából, Metatron arkangyal csapatából. Energiájával az egyensúlyt és a békét segíti megvalósítani életedbe.
Varázsolj valami szépet magadnak az újhold erejével. Tartsd észben minden vágyad megvalósul, amiben igazán hiszel. Tudd a célodat, és tudd hogy hová akarsz eljutni bízz magadban, és szövetkezz az éggel. Kérjetek áldást a teremtő mágiákra – invitáld meg Gábrielt arkangyalt, és saját őrangyalodat is név szerint a varázslathoz, hogy erejével akaratod inspirálja, tiszta fényedet emelje. Most kristályköveidet és ásványékszereidet is feltöltheted az újhold magas rezgésével. 
Ha egyedül nem megy,  angyalos varázslatokkal bátran kereshettek – angyal szertartásmágiát tanulhatsz nálam.  Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus tavaszi energiákra – egészségben  és jóllétben rezegj együtt  az Univerzummal!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Kezdd a napod pozitívan!

Ha folyamatosan pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz, akkor bevonzzuk a jó dolgokat és jó irányba indul el minden, ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy a reggelünket is így kezdjük.
Ha előző nap rossz dolgok történtek Veled, akkor minden bizonnyal ébredés után ezek azonnal eszedbe is jutnak. Gondolkodj pozitívan, a mai nap sokkal jobb lesz, és szerencsésebb – gondolj arra, hogy az Univerzum mindig mindent kiegyenlít.

Légy vidám és próbálj meg mosolyogni!
Kezd az napot egy pohár vízzel, egy hálaimával, egy jó zenével! Hangold magad pozitívra – lelkesedj az álmaidért, szeres bele a vágyaidba. Légy vidám –  most van az, hogy egyszer élsz!

Rég bebizonyították már, hogy mosolygás és nevetés során mimikai izmaink működése miatt szerotonin szabadul fel agyunkban, ez pedig pozitívan befolyásolja hangulatunkat. Egy energetizáló, jókedvre hangoló zenével kezdem a napom. A feladataim, teendőim mindig motiválnak – erőt adnak, és hitet.
Vedd körbe magad pozitív emberekkel, kedves barátokkal, nagyszerű partnerekkel. A boldogság magas szintű energia – ha ragályos, minél többen kapják meg, annál jobb. Hallgass sok jó zenét, a rezgésszint emelőket se felejtsd el. Táncolj és örülj az életednek. Hergeld magad pozitívra, és derűsre!
Az élet szép oldalát figyeld. Ne pazarold az energiáidat a rossz fordulatokra. Ne osztogass meg negatív linkeket, és ne hallgass panaszkodó embereket – ne vedd át a megváltó szerepét. Inkább folytasd az önvidítás légkörét. Figyeld meg milyen pozitív tulajdonságaid és képességeid vannak, és örülj annak, hogy milyen nagyszerű vagy. Jutalmazd meg magad néha valamivel, ami számodra szép és jó lehet. Légy pozitív, így sikeres lehetsz!
Ha egyedül nem megy,  szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket önbizalom erősítő, pozitív lélekre hangolással.

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Tudatos élet

Minden percben elhagyja valaki a világot. Ez nincs korhoz kötve. A rideg tény az, hogy mindannyian sorban állunk, anélkül hogy ezt felismernénk. Nem tudjuk mennyien állnak előttünk, nem tolakodhatunk, nem is engedhetünk elénk senkit. Ami a megváltoztathatatlan az az, hogy nem kerülheted el a sorban állást, amibe fogantatásunkkor állunk be.

És, hogy mit tegyél, ameddig állsz a sorban?

Értékeld azokat a a személyeket az életedben, akik érdekek nélkül szeretnek, akiknek fontos vagy.
Tégy különbséget az értékes és értéktelen dolgok között. Tudd, hogy mi a valós érték.

Legyen fontossági sorrended.
Mosolyogtass meg embereket.

Becsüld az időt.
Élj mértékletesen!

A szeretet nyelvén szólj mindenkihez.
Segítsd az elesetteket, az állatokat a természetet!
Légy tudatos, szánj időt az önfejlesztésre, tanulásra, lelki gyakorlatokra.
Meditálj minden nap!
Valósítsd meg önmagad.
A sor halad és nem tudhatod, hol állsz benne…
/Lelkünk ébredése-A sors útjai /

Tavaszi zöldsaláta – akár vacsorára!

Medvehagymás, tojásos reteksaláta

Hozzávalók:
6 db tojás
1 csokor retek
1.5 dl tejföl
0.5 csokor medvehagyma
2 evőkanál majonéz
2 teáskanál mustár
kevéske só
fehér bors


Elkészítése:
A megmosott tojásokat főzd forrástól számítva 10 percig. Tedd hideg vízbe, amikor kicsit hűlnek, pucold meg, majd vágd fel ízlés szerint. A retket karikázd fel, a medvehagymát aprítsd fel.
A tejfölt keverd össze a majonézzel, a mustárral, majd sózd, borsozd ízlés szerint. A retket és a tojásokat tedd egy tálba, öntsd le a majonézes keverékkel, és szórd meg medvehagymával. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek – tálald ízlésesen.
Szerintem egészséges, finom, remek – épp most tesztelem!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Kezd el teremteni a sorsodat!

Amikor Isten bezár egy ajtót, nem mindig nyit ki egy ablakot. Néha azt akarja tőled, hogy ülj a csendes sötétségben, amíg átváltoztatja a félelmedet bizalommá. Az, hogy meddig tart ez a folyamat, csak rajtad múlik. – J. P.

Számomra a Teremtő leglényegibb esszenciája a teremtő szeretetenergia. Kedveseim lehet szeretettel teremteni a sorsdolgaitokat: Karmákat kiegyenlíteni, hibákat helyrehozni, a jelen körülményekben újjáalakulni. Hozd ki magadból a legjobbat, alakítsd át a sorsodat… aki nem emelkedik az süllyed… a jelenlevő misztikus energiák által cselekvő szeretetben kezdj új életet! Ha egyedül nem megy – tanácsadással bátran kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket – kamerás messengeren és kamerás skypeon is lehet foglalkozást kérni. Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Áprilisi tavaszban – Heti tarot

H  E  T I    T  A  R  O  T !
Április 5-től április 11-ig.

“Az élet nagy játszmájában azok a legboldogtalanabbak, akik nem vállalják a kockázatot, hogy boldogok legyenek.”- Guillaume Musso

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére kitűnő az időszak. Érzelmi és kapcsolatai életedben tehetsz építő változásokat ezen a héten. Chamuel és Hániel arkangyal sokat segíthet, ha megidézed.

Az Igazság VIII.
Érzelmi dolgokat lehet, érdemes megbeszélni, helyretenni – jobbítani, megszépíteni. ha egy visszaköszönő helyzetben találod magad – biztos lehetsz abba, hogy most ismételni fogsz. Előzőekben nem jól oldottad meg a feladatot – most lehetőség lesz a jóvátételre. A hideg hét elejében fogékonyabbak lehetünk megfázásra, a betegségre – a neptunuszi energiák marsikus erejében. (Energetikai rezgésszint emeléssel, gyógytó energia átadásával kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Jó program lehet a hegyvidéki séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok a lesznek. Tisztító- és fogyókúra elkezdésének kedvez a hét eleje – masszázsra, test-és bőrápolásra, hajmosásra is remek.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvez a hét elejének erőtere.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, szerdán este lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Válaszutak VI.
A kommunikációnak kedvez a hét közepe,  most sokkal magabiztosabb lehetsz. Tervezésre és imára is remek idő van. Az Ikrek-Mars arra inspirál, hogy kapcsolati-érzelmi problémáidat rendezd. engedd magad örülni és szeretni. (Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással kereshettek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Kellemes időtöltés lehet a vízparti séta, olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag cukor és a szénhidrát lesz. Fogorvosi vizitnek kedvez a szerdai nap – hajat vágatni most nem érdemes, de bőrápolásnak kedveznek az energiák és a tisztítókúrát is folytathatod. A Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte. (A Hold a jegyében Halak jegyében jár, szombaton lép át a tüzes Kos jegyébe.)


A Nap XIX.
Érdemes éjjeli profetikus(üzenet) álmaidat lejegyezned – az égiek tartalmas jelekkel üzennek. A Vénusz-Szaturnusz mágikus kapcsolatban áll: felemelheted egy magasabb szintre kapcsolatodat. Eljött a nagy beszélgetések és együtt tervezés ideje. Ha családot szeretnétek a vasárnapi nap igencsak termékeny lesz rá. A fogyó hold a tüzes Kos jegyében tölti a hétvégét – ingerlékeny, fejfájásos időt hozhat. (Kapcsolati összerezegtető áldással segíthetek a békülésben.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb program lehet a testedzés. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra, kozmetikázásra remek idő lesz – hajat mosni hétvégén érdemes. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet a hétvége energiája. (A Hold a Kos jegyében jár, hétfőn lép át a földies Bika jegyébe.)

Öltözködjetek rétegesen az áprilisi szél most még hideg – de minél több időt legyetek kint a szabadban, a tavasz hatalmas energiával lát el. Egyetek minél több vitaminokban gazdag gyümölcsöt és zöldséget – erősítsétek az immunrendszereteket.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Április energiák – a szelek havában

Április a négyes rezgése alatt áll az Uránusz bolygót aktiválja – az uránuszi rezgés a döntés szabadságát képviseli. A tarot nagy arkánumának Császár lapjának üzenete az, hogy tegyél rendet ez életedben,  légy gyakorlatias. Kerüljétek a negatív híreket, a félelmet keltő rossz érzéseket. Rendrakáshoz,  átalakításhoz remek időben vagy. Magasabb szinten éld meg a jelenlévő energiákat – légy tudatosan gondolkodó, törekedj a gyökeres átalakulásra, az újjászületésre, fogj össze az Univerzummal. A Nap és a Hold mellett három bolygó is jegyet vált  ebben a hónapban: a Merkúr, a Vénusz és a Mars.


A HÓNAP LEGFONTOSABB NAPJAI

Április 4-én a  Merkúr a Kosba lép és április 19-ig itt is fog tartózkodni. Elindult az információáramlás, az intenzívebb  lesz a kommunikáció. Gondolkodásunk aktívabbá válik – maradjunk átgondoltak és megfontoltak. (Ha lemerülnél csakra-aura tisztítással és energetikai szint emeléssel is jöhetsz hozzám, bátran.)

Április 12-én egy ingen csak intenzív  Újhold  érkezik a Kosban. Az Az új  dolgok elindításának jó ideje érkezik el.  A kapcsolatokban érdemes a harmóniát erősíteni, szövetkezzetek egymással az új élethelyzetekben. (Önbizalom erősítő tréninggel segíthetek az új lehetőségek céltudatosa elérésében.)

Április 14-én, a  Vénusz a Bikába lép, és itt igen jó érzi majd magát. harmóniában működtethetjük a pénzügyeinket, és a kapcsolatainkat is.  (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)

Április 19 – Nap a Bikába lép nyugodtabb és biztosabb időszak következik. Gyakorlatiasabbá válnak gondolataink, tettein – fontos, hogy legyünk rugalmasak a változásokra. (Párkapcsolati, szerelmi jóslással, tanácsadással hozzám bátran jöhetsz.)

Április 27-én egy intenzív szuper hold lesz. Telihold a Skorpióba érkezik meg – a   mély átalakulás ideje jött el. Hatalmas energiák szabadulnak fel – másrészt ugyanezen a napon a Plútó retrográdba vált. Figyelj oda a tudatalattidra, hogy uralnod tudd önmagad. (Oldásokkal, blokkoldással elengedő meditációkkal várlak.)

Április 30-án a Nap-Uránusz együtt állás zárja a hónapot.  Egy erős felszabadító szellemi energia érkezik – bátrabbá tesz, lelkesít, hogy elindulhass az új irányba – fordíts egyet a sorsodon. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)


Töltsetek minél több időt a szabadban.  Legyetek jelen a pillanatban és vegyétek észre észre a vidámságot – figyeljetek a lelketek egyensúlyára. Gyönyörködjetek a megújuló természetben legyetek jelen a mostban. A kritikus időszakokban is a bennetek lévő belső biztonságra, és belső erőtökre összpontosítsatok.Rafael arkangyal segít a spirituális megújulásban.
Sorselemzéssel is kereshettek – személyre szabott útmutatóval várom az ezoterikus a hölgyeket szeretettel – három hónapos tarot  elemzéssel. Jelentkezz bátran a konzultációra.
Szeretetben töltekezzetek és legyetek bizakodóak – tudatosan gondolkodóak. Hozzátok ki mindenből a lehetséges legjobbat – felemelő megéléseket kívánok Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Húsvétban!

Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka.

Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre. Meditálj – felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Küldhetsz szeretetenergiát rég nem látott ismerőseidnek. Vedd körbe magad szeretteiddel, ha csak virtuálisan tudod most megtenni, akkor is tedd meg – és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Küldj szeretetenergiát rég nem látott rokonaidnak, ismerőseidnek – és adj hálát azért, hogy élsz.


Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.
Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess!
Az Időkapuban a húsvéti szent ünnepek alatt Metatron arkangyal uralkodik. A Szeráfok karának angyalai vigyáznak ránk, a szent szabad akarat energiáját közvetítve. Metatron arkangyal egy különleges angyal, az angyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel. A bennünk lévő isteni részhez kapcsolódik, rezgése a spirituális fejlődésünket segíti. Az ő erejében meditációkat végezhettek –  most az energiák nagyon erősek – annak, aki tudatosan létezik  megnyílhat a lélektudatosság, a lélekbölcsesség, és a lélekcsillag csakrája is.

 

Húsvét ünnepe a jó győzelme a rossz felett, a szeretet győzelme a gyűlölet felett. Most és Mindörökké Isten a Világmindenségből szeretettel tekint ránk. Vigyázzatok magatokra, és szeretteitekre! A hit ereje, a remény bátorsága és a szeretet bölcsessége legyen veled! ÁLDÁS!
Istentől megáldott békés, boldog ünnepet kívánok Mindenkinek szeretettel, 
léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: