EZOVILÁG kategória bejegyzései

Az Igazi Boldogság 10 titka

A hozzáállás ereje (Annyira vagyunk boldogok, amilyen erősen azt elhatározzuk. Arra számítok, hogy a számomra legjobb dolog következik be, és ez nagyon gyakran így is lesz. Minden személyes megtapasztalásunknak lehet pozitív jelentésű keretet adni.)
A test ereje (A mozgás befolyásolja az érzelmeket. A testmozgás, testedzés csökkenti a stresszt, és olyan kémiai reakciókat vált ki, amelyek kellemes közérzetet eredményeznek. Továbbá az egyenes, magabiztos testtartás a boldogság érzését kelti bennünk.)
A jelen pillanat ereje (Csak abban az esetben hozhatjuk ki a legtöbbet az életből, ha ki tudjuk hozni a legtöbbet minden pillanatból.)
Az önkép ereje (Azok vagyunk, aminek gondoljuk magunkat. Minden egyes ember különleges. Minden ember nyertes, hiszen az esélye a megszületésre egy a háromszázmillióhoz volt.)
A célok ereje (A célok tartalommal töltik meg, értelmet és jelentést adnak életünknek. A célok segítségével az öröm elérésére helyezzük a hangsúlyt, a fájdalom elkerülése helyett.)
A humor ereje (A nevetés növeli az összpontosító készségünket és problémamegoldó képességünket. A humor csökkenti a feszültséget és boldogságérzetet teremt.)
A megbocsátás ereje (A megbocsátás az a kulcs, amely az Igazi Boldogsághoz vezető ajtót kinyitja. Nem lehetünk boldogok, ha a gyűlölet vagy sértődöttség érzését hordozzuk magunkban. A keserűségtől senki más nem szenved, csak az, aki magában hordozza azt. Bocsáss meg magadnak, és bocsáss meg másoknak!)
Az adás ereje (A boldogság nem az anyagi javak felhalmozásában és birtoklásában rejlik, hanem abban hogy adunk és segítünk másoknak. Minél több örömet és boldogságot hozunk mások életébe, annál több lesz a miénkben is.)
A kapcsolatok ereje (Életünk minősége olyan, amilyen a kapcsolataink minősége. A közeli kapcsolatok a jó dolgokat jobbá, a nehezeket könnyebbé teszik. A megosztott öröm megduplázódik, a megosztott probléma megfeleződik.)
A hit ereje (Hit nélkül nincs hosszantartó boldogság. A hit teremti meg a bizalmat, elvezet az elme békéjéhez, és megszabadítja a lelket a kétségektől.) – Adam J. Jackson

Az ananász

Hatalmas energiaforrás!
Az ananász legértékesebb anyaga a bromélia nevű enzim, mely a fehérje emésztésében nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír elégetésében is.


Fogyókúra idején ez a gyümölcs, illetve a belőle nyert gyümölcslé számottevően befolyásolja a “mérleg nyelvét”, kiváló kiegészítője bármilyen fogyókúrás étrendnek. Csökkenti az édesség utáni vágyat, miközben száz grammja mindössze 57 kalóriát tartalmaz.

A tisztítókúrák hívei sem nélkülözhetik az ananászt, emésztést gyorsító hatása révén ugyanis gyorsabban ürülnek a szervezetből a méreganyagok. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet savbázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.

C-vitamint, káliumot, folsavat, cukrot, gyümölcssavat, rostanyagot tartalmaz, számottevő vitaminforrásként tarthatjuk tehát számon. A folsav a vörös- és fehérvérsejtek, illetve a véralvadáshoz szükséges vérlemezkék képződésénél működik közre, és szükséges a gyomornyálkahártya normális működéséhez is.
A gyümölcslevek közül a legjelentősebb folsavforrás az ananászlé, a narancslé, és a grépfrút. Ananász fogyasztása javasolt a bélrendszer zavara, súlyfelesleg, tüdőgyulladás, meghűlés és vérszegénység esetén is.


Mindig frisset vásárolok, igaz ugyan hogy kis fizikai munka hozzáférni a gyümölcshöz – szeretem a kihívásokat -, de megéri! Épp most fogyasztottam el egyet – nagy örömömre! – ebédre. Onnan tudom, hogy érett, hogy a levelét ki lehet húzni könnyen, nem kell tépni…

Csodás csemege, hasznos ásványi anyagokkal. Imádni fogod! Én lehűtve szeretem! Természetes vitaminnal, egészségesen!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A Házasság – Szent szövetség

Spirituális döntés – szerződés szentség


Egyre többen döntenek úgy, hogy megpecsételik házassággal az együttélésüket. Amikor megteszed ezt a lépést, meghozol egy spirituális döntést. Ami arról szól hogy megéreztél a szerelem-szeretet állapotára, és nem keresel még jobbat! Az eljegyzés az első lépés: a  gyűrű az összetartozás szimbólumos jelképe.
A hűség nem érzés, hanem egy döntés arról, hogy ki is vagy valójában. A házasság szentség, szent szövetség. Nem korlát, hanem híd – két ember felvállalt szövetsége a közös, harmonikus együttélésre.
Nagy jelentőséggel bír a találkozás dátuma, nagy üzenet a kapcsolatba lépés ideje arról, hogy a közös jövőtök hogyan alakulhat. Ha kíváncsi vagy mi az üzenete a kapcsolatotoknak, miért találkoztatok, és hogyan alakulhat a közös életetek, milyen fejlődési szakasza van, milyen nevet érdemes használnod a házasságkötéssel –   Párkapcsolati elemzéssel kereshetsz.
Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Nap a Vízöntőbe lép!

A Nap a levegős, szabadságvágyó Vízöntőbe lép és február 20-ig ott is fog tartózkodni!

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Használd ki ezt a következő egy hónapot arra,  hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek és a pozitív programoknak –  hasznos dolgokkal telítődhetsz. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.


A megújulás időszaka veszi kezdetét!
Január 19-én, kedden 21 óra 39 perckor a Nap megérkezik a Vízöntő csillagjegybe. 
A Vízöntő az Uránusz hatása alatt áll. Az Uránusz őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.
 

Heart Sutra Mantra: “Tiszteletteljes hódolat a felébredettnek, a megvalósítottnak, aki átkelt a túlpartra és megszabadult!”

 

A mantra recitálása, zengetése segít ráébreszteni az úton járót az egyik legfontosabb igazságra, hogy valójában nem vagyunk elválasztva egymástól. Ez a felismerés pedig elvezethet számos bevésődésünk illuzórikus természetének felismeréséhez, és segít, hogy az ezzel kapcsolatos hétköznapi tudatosságunk is erősödjön. Karma Pema Dorje Láma (Ölvedi Gábor)

A Világ átalakulóban, átrendezésben – alakítsd, teremtsd minden pillanatát az örökkévaló Mindenható fényével. Gyakorold a derűlátást és az optimizmust tisztánlátásod erejével. Keresd, a veled azonosan érző, hasonló rezgésű emberek társaságát.
Sorselemzéssel, jövőbetekintéssel várom lélefejlesztő terápiákkal a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A tél a teázás évszaka

Gőzölgő finomság Neked!


A megfelelő teák napszakokhoz:

REGGEL: A nap korai szakában a meleg, csípős növények a legjobbak, keserű vagy összehúzó másodlagos ízekkel. A jógi tea vagy chai például kitűnő választás ilyenkor, de jó lehet a tulsi gyömbérrel, és zöld vagy fekete teával keverve. Ha székrekedésünk van, próbáljuk ki a gyömbér teát citrommal, mézzel és fél teáskanál cayenne borssal.

DÉLIDŐ: Válasszunk hűsítő hatású gyógynövényeket, édeskés ízzel, illetve keserű vagy összehúzó hatású másodlagos ízzel. Ha megfáztunk vagy gyengélkedünk, igyunk gyömbér vagy tulsi teát. A citromból csodás emésztésjavító teát főzhetünk; ha idegesek vagy túlfűtöttek vagyunk, adjunk hozzá hűsítő mentát és igyuk szobahőmérsékletre hűlve. Ha kapar a torkunk, próbáljuk ki az édesgyökér teát.

KÉSŐ DÉLUTÁN, KORA ESTE: Édes, savanyú, illetve sós ízű teákat fogyasszunk. Az élénkítő hatású növényeket (fekete vagy zöld tea) ilyenkor már hagyjuk el. A fűszeres jógi tea (fekete tea nélkül), vagy a”váta tea” (a váta típusúaknak ajánlott speciális teakeverék, hazánkban is kapható), amelyekben megtalálható az édesgyökér, és egy kis mennyiségű gyömbér és kardamom, jó hatású lehet. Ihatunk még tulsiból, gotu colából (hűsítő hatású növény) készült teát mézzel, meleg mandulatejjel, vagy egy cseppnyi mizóval (fermentált szójakészítmény).

LEFEKVÉS ELŐTT: Próbáljuk ki a tulsit vagy a kamillát; mindkét növényből készült tea nyugtató hatású, lecsillapítják a testet és az elmét elalvás előtt Dr. Robert Svoboda, az elismert ájurvédikus orvos és tanító
Tested-lelked felmelegszik egy forró teától – új életre kelsz!
Meleg italok – ahogy Te szereted! Figyelj oda a leled üzeneteire – válassz a kedved szerint. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Az igazi női lényed

Sorselemzésben – amiben megtalálhatod önmagad.

Sorselemzés – lélefejlesztés, önismeret –  teljes asztrológiai képlet alapján – tarot, számmisztika – konzultációs ülésen.

Sose azonosulj a napjegyeddel, hiszen annál sokkal több vagy! Személyiségünk összetett – így hát sok-sok jegyből áll a teljes asztrológiai képleted. Az aszcendensed is csak egy “szociális álarc”! Több jegy is áll a képletedben…lehet köztük levegő, víz, tűz, vagy föld elem. És az mind Te vagy – mindennek összessége…a negatív és pozitív aspektusaival. Egy fantasztikusan bonyolult, de egyben egy csodálatos személyiség.
Ismerd meg magad, mire hogyan reagálsz, mi a fekete holdad a Lilith benned, a lényed negatív aspektusával is szembe kell nézned.

A TELJES ASZTROLÓGIAI KÉPLETED MEGMUTATJA A VALÓDI TERMÉSZETEDET.

A Férfiaknál a napjegy a domináns karakter, a Nőknél pedig az, ahol a holdja állt a születési képletében –  az a jegy az igazi női személyisége. Annak a minőségében él, és annak a rezgésén éli az életét, teszi a dolgait, és látja a dolgokat. A napjegy ugyan takarja , de a teljes asztrológiai képleted engedi, hogy lássad.
Motiváló és helyzetmegértő lehetőség, ha tudod ki vagy, mert még jobban megismerheted magad. Ha szembenézel a tudatalatti tudattalan félelmeiddel, ha tudatosul benned hogy miért születtél le ebbe az inkarnációdba épp. Mit kell kiegyenlítened az előző életbeli karmából, ha üres karmakörrel jöttél pedig azt, hogy mi az amivel dolgod van, mi a feladat, az életcél ami előbbre visz a spirituális lét felé.
És ha ha kíváncsi vagy nagyon, megtudhatod és megismerheted a párod képletét is – hogy jobban szerethesd, akkor is, amikor éppen egy Lilith-ben van.
Tudj meg még többet magadról, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb légy! Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, spirituális terápiákkal a spirituális úton járó Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Programozd magad előrelátónak!

Csakratisztítások – félelemoldás, leszakadt lélekrészek visszahívása.

“Magadnak kell érezned, ki érdemli meg, hogy felé fordulj!” – Weaver Andrea

Sokszor hallom tőletek, hogy valaki megvezetett,becsapott – mást mutatott magáról és félrevezetett… a megérzés számít, nagyon is számít – hangolódj mindig a belső hangodra!
Harmadikszem csakra tisztítás, hogy meghalld a belső hangodat. A félelem energia eltömítheti ezt a csodás csakrádat, a tisztítás olykor igen gyors és nagy eredménnyel járhat…Ha az isteni tengely tiszta és nem szennyezett áthalad rajta minden tudás, amivel a részeddé válva sorsodat emeled!
Szeretettel várom a foglalkozásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Grátisz feng-shui tanácsadás

Az otthon varázsa

A tértisztítás növeli a lakásod, otthonod rezgésszintjét – Tibeti fehér mágiás változatot ajánlok!

Szellemátjárókat zár be,
Entitánsokat, kóborgó szellemeket zár ki,
Negatív zónákat jelez,

Erős védelmet ad fekete mágia ellen.
Áldás energia – szentelés-beavatás-behangolás.

Grátisz: feng-shui tanácsadás.
Ha szükségét érzed keress meg, mert a szellemi entitánsok nemcsak létezne, hanem is meg is szállhatnak, energiát rabolhatnak el tőled – ha nem lépsz időben.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Amikor összhangban állsz önmagaddal

Amikor minden csakrád és meridiánod, tested harmóniában van egymással tökéletes összhangban állsz saját magaddal. Vibrációd magas rezgésen áll, az aurád pozitív energiamezeje betölti életeredet – kisugárzásod áldásos mintában. A dolgok valahogy jó sikerülnek, mindig mindig valamilyen formában jóra fordul körülötted. Uralod az életed, teremted a sorsodat a saját akaratod szerint. Élvezed a létedet – szeretetben létezel. Mert minden pozitív pozitív dolgot vonz.
De amikor valami megváltozik, átváltozik minden… gyűlik a gond, emelkedik a haragszinted….aztán csak még nagyobb lesz az elkeseredés benned… Aki nem emelkedik, az süllyed… ha hagyod magad, szétszóródhatsz. Ha nem vagy egészben, nem vagy otthon önmagadban. Sokan kerestetek meg az előző pár hét alatt azzal, hogy valami nyomaszt, valaki néz, valami van ott, a közeledben, ahol élsz…ami félelmet kelt, ami megijeszt benneteket. Van aki entitánsra gyanakodott, van aki halott lélekre gondolt, kísértetre, gonosz erőre… Szabadulni akartatok tőle.
Ha valaki ilyet észlel érdemes “megnézni” milyen energiát érez. A legtöbbször nem bolyongó szellemlény volt az oka a negatív térnek. Hanem egy olyan lény, elementál, amit félelemből emelt valaki önmaga fölé, saját mintájára, fekete energiákból, hogy szinte hasonlított is rá – habár kiterjedésében jóval nagyobb volt nála. Innen már csak egy lépés a démoni megszállottság. Ha már nem a krisztusi fényben él az illető, a félelem gonosz erői könnyen megbabrálják. Az idegösszeomlás, negatívba borulás, a fásultság és a nincs értelme semminek életuntság is erre utalhat – jelzés lehet neked, hogy valami nincs rendben.


Mindenkor érdemes nemcsak tértisztítást kérni ilyenkor, hanem félelemoldást is az esetek legnagyobb többségében elég csak egyszer, van, ahol többször is szükséges a ‘Fényrehangolás‘. Ha ilyen gondod van szeretettel segítek benne, hogy visszatalálj valódi önmagadhoz. A körülvevő negatív entitánsok eltávolításában is számíthatsz rám – keress meg bizalommal az óvatosság sosem árt. Szentelj magadnak időt a tisztításra. (Skypeon és messengeren is érhető a terápiás konzultáció!) A felfényezett energiatér, élettér pozitív erővel tölthet fel, és újra visszanyerheted a magas szintű életenergiád – és áldásban élhetsz tovább!
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, terápiás konzultációimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!
Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Angyali áldással…

Búcsúvétel elhunyt szeretteidtől!


Ha nem tudod elengedni halott szerettedet Fény hazába emeléssel kereshetsz. http://asajah.hu/hado-energia-szellemlevetel/
Elengedés, halott kommunikáció, kapcsolat felvétel elhunyt rokonaiddal – Arkangyali lehívásokkal. Grátisz: vigasztaló energetikai angyali energiák.
Mindeni megírta odafenn hogy mikor, hová, kihez szülessen le – ugyanígy a halála idejét is meghatározta, így tehát aki menni készül azt engedni kell, szabad szent akaratában gátolni nem szabad.
Aki a földhöz köti azt aki elment, karmát követ el – korlátozza a lelket abban, hogy megtisztuljon, új élettervet írjon, és újra inkarnálódva leszülethessen.
Ma már van tíz éven belüli leszületés is – ott ahol karmikus feladata van, spirituális adósság kiegyenlítésére, oda születhet le újra.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket a szeánszra! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu