Fény hazába emelő szertartás

A Mennyországban minden gyönyörű

Az angyali csoportodhoz csatlakozhatnak haláluk után a szeretteid is. Doreen Virtue úgy fogalmaz, hogy amikor megérkezünk a Mennyországba, felajánlják nekünk azt a lehetőséget, hogy segítsük a fizikai síkon maradt szeretteinket. Ha igent mondunk, az angyalok megtanítják nekünk, hogy hogyan jelenhetünk meg angyalként a fizikai síkon, és hogyan tudunk ebben az új formában, szerető lélekként segíteni a szeretteinknek.


Ha gyakran érzed az elhunyt szeretted  jelenlétét magad körül, vagy gyakran álmodsz velük, akkor ők már csatlakoztak az angyali csoportodhoz.
Fontos: ez az állapot semmiképp sem keverendő össze a földhözragadt lelkek fogalmával! Amikor eltávozott szerettünk csatlakozik az angyali csoportunkhoz, az azt jelenti, hogy a Mennyországból tesz kirándulásokat hozzánk. amikor szükségünk van rá, vagy amikor a kedve úgy tartja. 

A földhözragadt lelkek nem tudják elhagyni a fizikai síkot, és ők segíteni sem tudnak nekünk.Ezért is fontos az elengedés. Fény hazába emelő szertartással, kapcsolatfelvétellel is kereshettek Angyal- és gyászterapeutaként. Szeretettel várlak angyalos foglalkozásaimra – jelentkezz be hozzám, kérj időpontot tőlem. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu