Fény Hazába engedő oldás

HALOTT KOMMUNIKÁCIÓ.

Az üzenetek, az utolsó ölelések, a megbocsátó szavak mind-mind egyfajta lelki tisztulást idéznek elő – az utolsó búcsú lehetőségét megadva nekünk.

Ha elveszítünk egy szeretett lényt, lelkünk egy része is meghal vele. Ilyenkor keserű magány kerít minket a hatalmába, mintha elhagyatott házba kerülnénk, és hiányérzetünk támad. Titokként őrizzük magunkban eltávozott szerettünk hiányát. Ez olyan seb, amely nem enyhül az idő múlásával, mindig újra meg újra felszakad. Olyan seb, amely még akkor is vérzik, miután begyógyul. Az ember azt hiszi, hogy többé nem tud majd nevetni, hogy soha nem lesz könnyű a szíve. Az élet folyása megváltozik. Olyan, mintha a sötétben tapogatózva araszolnánk előre, és közben nem látnánk, mi van előttünk, és nem tudnánk, merre haladunk.” – Elif Safak

 

Elhunyt szeretteink lelkét, bárhogyan is fáj, de el kell engednünk, hogy odaát, a Fény Hazába egy másik ‘életet’ tudjanak kezdeni. A közöttünk levő szeretetszál lehetővé teszi a kommunikációt – a csodás Hadó energia jelenléte a kezdete. Elengedni azért is kell, hogy fizikai szinten energiánkat ne veszítsük el, s ne kössük földhöz szeretteinket, adjuk meg nekik az újrakezdés lehetőségét. Sokat segíthetnek nekünk odafenn, ha meghozzuk ezt a döntést – spirituális felelősségünk az oldás és a végtelen szeretetteljes elengedés folyamata a gyász után. A gyászmunkában Azrael Arkangyal segít.  A hirtelen véget érő élet folytán, a sokk hatás miatt olykor nincs elég energia felemelkedni…ha jön a Fény. Ilyenkor maradnak, s maradnak akkor is, ha itt maradt szeretteik problémás élethelyzeteik nyugtalansága megköti őket, a földi dimenzió síkjába rekedni…

 

A Fény Hazába Segítés Angyali energiákkal történik.
Angyalok és különleges energiák segítenek benne – gyakran tapasztalom egy-egy ülés közben, a Fényhazába segítéskor – a megnyugvás, a megbocsátás, a féltó-óvó gondoskodás rezgéseit. Eltávozott szeretteink soha nem hagynak el bennünket, szívünk őrzi emlékeinkben.
A szertartás alatt történik az elengedő oldás – a megbocsátás, és a kommunikációs csatorna kiépülte után a segítő energiák elindulhatnak  az elhunytak és az itt maradottak között. Elkezdődhet a tisztulás és a kapcsolatfelvétel is megköttetik.
Ha szeretnéd elhunyt szeretteid a Fény hazába segíteni, hogy nyugalmat, békét leljen –  keress bizalommal.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó, léleklátó-médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Halott kommunikáció – lélekelengedő szertartások – Fényhazába segítés – elengedő oldás egyéni, személyes konzultációban kérhető.