Fordulj pozitív erővel a jövőd felé!

Szeptember 13-án a Jupiter elindul égi útján! Visszatér most a hit, a remény.

“Szétesni könnyű, és önmarcangoló életet élni sem nehéz, a sírásról már nem is beszélve. De kihúzni magunkat, túllépni a hibán és továbbmenni? Na, ez az, ami baromira kemény meló, viszont nagyon megéri.”- Leiner Laura

A Jupiter a nagy szerencse bolygója direktbe vált a Bakban. A bolygó misztikus energiája felfedi az igazságot, és kibővít mindent körülötted. Lendületet hoz az életedbe – terveid beérnek, jöhet a gyakorlati megvalósulás. Ha jó irányban haladtál most learathatod reális terveid gyümölcsét.
A Jupiter felnagyítja, elérhetőbbé teszi számunkra mindazt, amit a Bak jegy tartalmaihoz sorolunk. Ilyen a kemény munka, a fegyelmezettség, a következetes és reális építése egy rendszernek, hitelesség, felelősségvállalás (egyéni és társadalmi szinten). Lezárhatunk kellemetlen elhúzó jogi  ügyeket, és perpatvarokat is.
Aki handabandázott, tévutakon járt, összevissza kavart az most egy kissé leblokkolva érezheti magát.

E pozitív időszakban energiaszintünk megnő – a depis hangulatot egy emelkedett, vidáman, bizakodó energia válthatja fel. Élj a szíved szerint – pozitív irányba jószándékkal haladj. Hangolódj az univerzumra, mély meditációkban kapcsolódj szellemi vezetőidhez, segítő angyalodhoz – az égiek mutatják a helyes utat.
A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. Hívd őt, hogy energiájában feltöltődve terveidben segítsen. Az arkangyal szerencseköve az ametiszt – imagináláskor tartsd a bal kezedben, amikor hívod őt. Teljes szívemből kívánok szerencsés időszakot Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Share Button