Gyászfeldolgozás: A Halál

Dimenziókapu a túlvilágra

Hiszem, hogy van egy nagyon vékony függöny, ami elválasztja ezt a világot és a másikat, s amin csak kevesen látnak át.
Hiszem, hogy onnan figyelnek minket, akiket szerettünk, akiknek ugyan a hangját nem halljuk már, az érintését nem érezhetjük, s nem nézhetünk többé a szemükbe, de ott vannak. Mosolyogva figyelnek minket, és büszkék a sikereinknél, a boldog pillanatokban velünk örülnek, a könnyinket, pedig ha tehetnék, letörölnék.
Hiszem, hogy látják és hálásan nyugtázzák a nekik gyújtott gyertyát, de hiszem, hogy akkor is hallják a feléjük intézett szavainkat, ha nem állunk ott a sírkőnél.
Hiszem, hogy a sok keringő elsuttogott történet a túlvilágról, és a kisgyermekek mesének ható sztorijai hogyan születettek erre a földre, nem csupán mesék, és nem csak kitalációk, hanem egy olyan világ létezésére bizonyíték, amire nekünk is emlékeznünk lenne érdemes, és ahol szeretteink várják a viszontlátást.
Hiszem, hogy a halál nem csak befejezés, hanem kezdete is valaminek, amit már néhányszor megtapasztaltunk, csak azután elfelejtettük.
Hiszem, hogy az élet több néhány évtizednél, több, mint amit tanítanak nekünk az iskolában, több, mint amit el tudunk képzelni.
Hiszek a másvilágban. – Agárdi Zsóka


Gyászterapeutaként és ezoterikus emberként is hiszek a túlvilágban – abban, hogy elhunyt szeretteink átkelve a fénybe, odaát élnek és boldogok.
Minden újholdkor és teliholdkor ‘kiskapu’ nyílik, ahol elhunyt szeretteink átrezeghetnek a Mennyországba.
Szeretettel várom azokat Ezoterikus angyalos gyászterápiára: Fény hazába emelésre, vigasztaló angyalozásra,  terápiás lélekoldó beszélgetésre, üzenet-kapcsolat felvételre, végső búcsúra,  energetikai oldásra, akik elveszítették szeretetteiket, és nehezen viselik a lelki terheket, a gyász fogságába rekedve. Jelentkezhetsz a   gyászfeldolgozó programomra nálam. http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/
Léleköleléssel, együttérzéssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: