Gyászfeldolgozás – ezoterikus terápiák

Amikor egy lélek elhagyja a fizikai testét

Amikor egy lélek elhagyja biológiai testét, a tudatosság tágulása él fenn, a mérhetetlen béke és felszabadulás érzése.
A lelkek soha nem hagyják magukra, senki sem hal meg egyedül, általában olyan szeretteik kísérik, akik korábban elmentek és velük jönnek. A spirituális vezetők is ott vannak, hogy megnyugtassák és kísérjék őket az útjukon.
Néha gyógyuló helyekre viszik őket, különösen, ha azonnali halált, vagy hosszú kimerítő betegségen esett át, vagy ha nehéz életük volt.
Az a személy, aki elhagyja a testét, örömmel fogadja és érzi az életéért való hálánk gondolatainkat.
Biztató szavainkkal és gondolatainkkal mindig segíthetünk nekik, hogy elkerüljék a szorongásukat vagy ragaszkodásukat az adott tervhez.
A lélek akkor búcsúzik, amikor érzi és érzi, hogy nyugodtabb a családja. Általában az álmokon keresztül vannak jelen az energiatestedben.
Amire az embernek a legnagyobb szüksége van a fiziológiai bázisának feladásában, az az, hogy érezze és tudja, mi lesz rendben.
A legnagyobb ajándék, amit adhatunk egy embernek, amikor elhagyja a testét, az a saját Békénk és szeretetteljes energiánk.
Az összes lélek tiszteletére, aki átutazását vagy átmenetét éli. Szeretet és tisztelet mindazok iránt, akik elvesztették egy szerettüket. Viselkedj jól! Béke a szívükben. – Kim Chi Page


Ha elvesztettél valakit, a program elérhető számodra is – keress bizalommal:
– Fény hazába emelés (kapcsolatfelvétel) – búcsú elhunyt szerettedtől –
– terápiás beszélgetés: gyászfeldolgozás
– elengedő oldás
– angyalos vigasztalás

Engedd el elhunyt szeretteidet, mert különben nem tudnak a fénybe emelkedni és megtisztulni, ittrekedt lélekként fognak csak zavarodottan bolyongani. Tiszteld meg őt azzal, hogy segíted hazamenni. Ha nehéz szívvel tudod csak megtenni keress meg, hogy segíthessek neked az elválás fájdalmát spirituális feladatként feldolgozni. Átéltem, megéltem a gyász fájdalmát, együttérzéssel leszek veled. Át-és megbeszéljük mi az számodra személy szerint, amivel könnyedebbé teheted a lelki terhedet. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu