Ha el tudod gondolni…

A retrográd időszak a tervezgetésre motiválhat!

Az Idő nem áll meg – csupán arra inspirál, hogy: Gondold végig az életedet – a sorsod kínálta lehetőségeket. Bátraké a szerencse, álmaidat megvalósíthatod. Változtathatsz és újrakezdhetsz, mássá lehetsz, átalakulhatsz, mást tehetsz. Mert ha el tudod gondolni, akkor azt el is tudod érni!

A Plútó 2019. április 25 és október 2 között lesz inaktív.Ez a befelé fordulásra ösztönözhet. Most ráébredhetsz mit szeretnél tenni, hogyan szeretnéd az életedet élni, mivé szeretnél lenni, miben szeretnéd magad kipróbálni. Ha sikerül megtalálnod az utad a retrográd időszak alatt, a további lépések már sikerre vezetnek.  A Plútó angyala Azrael arkangyal. Kérd őt segítődnek, hogy álmaidat valóra válthasd, megújulhass és erőd teljében folytathasd az utad.

A Jupiter, a nagy szerencse bolygónk 2019. április 10 és augusztus 11 között hátrál majd. Ez jó idő lesz arra, hogy ráhangolódj az újra. Gondold végig miben vagy jó, mi az amiben szerencséd lehet. A hátráló időszak végén már tudatosabban kezdheted. A Jupiter angyala Zadkiel arkangyal. Kérd őt, hogy az igazságos döntések felé vezessen, és szerencsét hozzon az életedbe.

Szaturnusz sorsbolygónk pedig 2019. április 30-től szeptember 18-ig lesz retrográdban. Ez a karmarendezés ideje lesz, ha tetszik, ha nem. Lehet kiegyenlíteni a spirituális adósságod – rendezni az elrontott dolgokat. Az Idő lelassul, de nem áll meg… Fogad el önmagad, néz szembe a dolgokkal, és rendezd az elrontottakat. Keresd a boldog létedet – állj ki az igazi önvalód mellett és tedd rendbe az életed! A Szaturnusz angyala Cassiel arkangyal. Kérd őt, hogy bölcs döntéseket hozhass, megtaláld a harmóniád és a békéd – ő az akadályok leküzdésében segít.

Az igazi valódi sorsutadról senki sem téríthet el, ha becsülettel, tisztességgel követed a magad igazát!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés – Tanácsadó tarot
Angyalmágiák
Energetikai szint emelés- csakra-aura harmonizálás.
Kapcsolat: 0620282612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php