Ha elakadtál életed útvesztőiben

Szeretettel várlak angyalos stúdiómba!

A felnőtté válás, a belső spirituális tisztulás idejében járunk. A szaturnuszi, plútói energiák sorsot építeni inspirálnak, és bizony  időről időre komoly élethelyzettel szembesítenek. A megtapasztalások – akár pofára esés formájában is – fejlődni segítenek.
Az évek alatt lelkileg, szellemileg érettebbé váltunk, megtapasztaltunk, vizsgáztunk, szembesültünk, elengedtük,a már nem hozzánk tartozókat, felhúztuk egészséges határainkat. Kiléptünk az illúziónk fogsáságából, maja káprázatából, az önkorlátozó gondolatinkat felülírtuk, egy jobb szebb élet reményében – szabadságunk érdekében. Letettük a generációk óta tartó bántás mintákat, meggyógyítottuk a sebeinket. Új mintákat alakítottunk ki a megváltozott külső körülményekben – a kiállt próbák növelték a felelősséget és a tudatosságot a sorsformáló időkben.

A tavasz köszöntőben a  szellemi létben szentelj magadnak több  minőségi Én-időt. Alázattal, türelemmel járd az utad és teljesíted a spirituális életfeladatodat. Vigyázz: megjelenhetnek félrevezető spirituális tanítások, önjelölt szellemi vezetők formájában álságos útmutatások.
Gondolj önmagadért!  Kérdezd meg belső arany angyalodat honnan jön az ige: a szent teremtő erőtől, vagy a pokol bugyraiból. Válaszd azt, aki segít, felemel, felragyogtat. Akinek jó a szentélyében lenni, aki harmóniát sugároz, aki szeretettel ölel át, akinek a fényében megnyugodhatsz.
Aki nem emelkedik az süllyed. Akik elakadnak, leblokkolódtak – nem találják helyüket a pulzáló világban – emelkedni sem tudnak.
Ha úgy érzed, hogy kellene egy kis fény, egy kis útmutató lökés, ahhoz hogy újragondold magadat a saját valóságodban – várlak angyalos stúdiómba, hogy újult erővel visszakaphasd a reményt és a hited. Ez az év arról szól, hogy magadra találj, hogy a  saját programjaidat éld meg az önmegvalósítás idejében. Kívánom, hogy a még évekig tartó átmeneti időszak erőpróbáit könnyebben tudd megélni. A Jóisten áldása legyen minden Igaz Emberen!

A sorselemzés számmisztikát, asztrológiát, tarot lapokat, auraolvasást is tartalmaz, égi útmutatást  adok át személyre szólóan Neked.
Energetikai blokkoldás, oldás, energetikai szint emelés, útmutató segítségnyújtás  ezoterikus rezgésekkel. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: