Hogy fittebb, frissebb és harmonikusabb légy!

Ébresztő hangolás – tisztítás – feltöltődés

A végeredmény egy harmonikus stabil egyensúly. Várlak szeretettel – hozd el a családod, a barátnőd, a gyermeked! Nekik is jár a feltöltődés – a lelki béke, a gyógyulás, a tisztulás és a feltöltődés.

Azon akin rontás van egy jellegzetes szagot érzékelek, a démonikus entitánsok pedig nyákos anyagot termelnek az asztráltérben. Akin átok ott ül, ott az elementált látom, akin pedig szellem ott a ‘hadó’ energiával létező mutatja meg magát nekem, akin pedig visszatérő kísértet van, ott azonnal szellemlevételt kell végeznem, hiszen hamarosan megszállottságot idézhet, ami betegséghez vezethet. Akinek pedig szellemlények tanyáznak az otthonában, ott szellemi tértisztítást javasolok: ezt a körülötte nyüzsgő erőtérben hallom-látom.

Mágikus-misztikus lehetőségként Istenangyalokat imaginálok a szertartás alatt – a teljes lényedet védelmekkel látom el, és áldás-energiákkal töltöm.
A pozitív rezgésed jó lehetőséget vonz – nálam megtanulhatod a misztikus “Mahatma élet-energia” imaginálását is. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu