Időtlenségben állva…

Most van a szeretetből építkező Új Világ kezdete!

“Van, hogy nem lehet kikerülni a változást. Jön, viszi a házat a kertet, az utcát. És csak akkor győzhetjük le, ha elfogadjuk a helyzetet magát. Nem harcolunk vele, és nem is titkoljuk magunk elől. Amikor elfogadjuk a veszteséget és meggyászoljuk, csak akkor láthatjuk meg az új lehetőségeket. Elveszítettem korábbi életemből mindent, kivéve önmagamat. Talán soha nem fedeztem volna fel a veszteségek nélkül, vagy csak nagyon sokára, hogy ez a folyton változó önmagam mit is jelent a számomra. Az ember egy nehézségben megnőhet és elveszhet önmaga szemében, de én azt hiszem, megnőttem, és kiteljesedtem. És megértettem, hogy egyetlen dolgot hozhattam magammal ebbe a változásba, a benső erőmet.”Andrea Weaver: A Jövő krónikája c. könyvéből

Ezoterikus szemmel, a jelen helyzetben.
A március és április igen nehéz lesz – sokan veszteségként élik majd meg. A Szaturnusz a Mars és a Plútó nagy erőkkel tanít, és átalakít.
Sorsbolygónk a Szaturnusz a rend őre  a karma ura szellemi fejlődésre okít. A Mars a bátor öntudatos lépésekre inspirál majd – kerüld a destruktív lépéseket. A Plútó rombol mindent, ami negatívba marad – az Uránusz pedig lázadva teremt, hirtelen lépésekkel. váratlan döntéshelyzetekkel.
A lényeg, hogy Szabad akarattal dönts, és alakítsd át a sorsodat – az id itt van, a mostban. Időt kaptunk a lelassulásra, a megállás segít, hogy gondolt át az életedet. A pénz szeretet energia – nem a túlkötözést pártfogolja – szétszórod vele a szeretetedet. Ha elfogadod a helyzetet, megérted, hogy most le kell csendesedned, hogy rendet teremts a szívedben, a lelkedben, és az elmédben. Aki elveszítette a mértéket, nagy tanítást kap majd.  Ébresztőt fújnak neki az égiek.
A tavaszi Nap-éjegyenlőség idején kozmikus kapu nyílik. Karma kiegyenlítődésnek is jó ideje van – ki lehet javítani az elrontott lépéseket. A lencsendesedett mágikus időben szeretetben teremts új életet.

A világ most vizsgázik!
A felmerülő gondolataid megmutatják mi az, amiben még elakadásod van – tudatosan figyeld és tisztítsd ki a múltadat. Most elkezdődhet és elindulhat egy folyamat…az újszerű gondolatok ideje van. Minden előtte álló pozitív megoldással fejlődsz és növekedsz! Sok mindent át kell értékelned önmagadban.  Előrejelzések szerint úgy május végére, július elejére lesz a zűrzavaros felborult helyzetnek!
Vigyázzatok magatokra, egymásra ezekben a nehéz időkben! Szeretetben, empátiában, együttérzésben, egészségben töltött időt kívánok szeretettel! Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – life coach
lélelátó médium – spiritiszta-orákulum
tarot mesterjós
energiagyógyász-angyalterapeuta