Intenzív, eseménydús hónap elé nézünk

Júniusi energiák Napisten havában!

Ha pozitív vagy és szeretnél szintet lépni, ez hónap nagy csodákat tartogathat neked. Készíts terveket, vond le a tanulságokat a múlt történéseiből. Hálával teremts egy szebb holnapot. Mantráz, küldj fel hála imát. Fókuszálj a pozitív lehetőségekre, legyen hited a boldog jövődben. Légy átgondolt és megfontolt, minden lépésedben tudatosan cselekedj. Sorsszerű események következhetnek be, a nagy változásokat hozó hónapban, ha céltudatosan teremtesz.
Engedd szabadon az érzelmeidet, élj meg minden pillanatot. Mindig a jóra fókuszálj és légy hálás.  Ne feledd, amire sokat gondolsz, az növekedni kezd!
A tarot nagy arkánumából ezen időszakra A Csillag XVII. lapot húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam: Szerencse csillagod felragyog, ha van hited, és nagy akaratod, alkalmazkodj a körülményekhez.
A június a hatos szám rezgése alatt áll – ezen szám az egyensúly, a harmónia törekvés száma.  A számmisztikában a szív és a szeretet energiáit hordozza, ami azt jelenti, hogy ilyenkor megerősödik a családdal, a gyermekekkel és a barátokkal való bensőséges kapcsolat.
A Plútó retrográdban, tolató mozgásban, a Neptunusz is megáll égi útján, a Szaturnusz pedig irányt vált.

A hónap legfontosabb napjai:

Június 4-én  a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük.  Gondold át újra a terveidet – légy hiteles sorsteremtője életednek.
Ezen a napon egyébként Tízmilliószoros napunk is lesz – gondolkodj mielőtt szólnál – minden szavaddal teremtesz.  Ráadásul létrejön egy Merkúr-Uránusz együttállást is. Csodás elengedést-teremtést segítő energiákkal áldanak az égiek.

Június 5-én a Vénusz az Oroszlánba lép át, és október 9-ig ott is fog tartózkodni. Fokozódik a szerelem és a szexualitás utáni vágy.  Egy teremtő időszak veszi kezdetét. Felélénkül a társasági élet, az ismerkedési kedv is nagy lendületet kap.

Június 17-én a Szaturnusz a nagy tanító tolató mozgásba vált november 4-ig. Extra időt kapunk sorsdolgaink átgondolására.

Június 18-án az Ikrek  újhold köszönt be ránk. Ezen újhold most arra inspirál, hogy vállalj felelősséget a tetteidért. Megújíthatod az életedet, ha megváltoztatod a gondolataidat.

Június 21-én a Nap a Rák jegyébe lép át, innen elkezdődik a Rák hava.  Ez a nap a Nyári napforduló ideje is. Az otthon, a család a kapcsolatok kerülnek most előtérbe.

Június 30-án a Neptunusz retrográdba vált a Halak jegyében. Ezen időszak az újragondolásban lesz segítségünkre. Elengedheted a régi hitrendszeredet, és  új pozitív gondolatokkal töltekezve kezdhetsz új látásmóddal, új életet.


Ha családi dolgaidban elakadnál kérd a Muriel angyalt, ő a családi összetartás angyala. Segít abban, hogy megértőbb, türelmesebb legyél, fejleszti az intuíciódat, összekapcsol isteni lélekrészeiddel, tudatosságra inspirál, a békés, szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében segít.
Kerüld el a sötét energiákat, a negatív lehúzó embereket, emeld növeld az energetikai szinted.
Ha elakadnál sorsod útvesztőiben, személyre szóló részletes sorselemzéssel, és tarot jóslással, spirituális tanácsadással,  önbizalom erősítő terápiával várlak – kérj időpontot, egyeztess velem.
A pihenés, a nyaralás idejét hozza el ez a csodás nyári hónap – töltekezzetek a nyári nap melegével. Áldásokban gazdag, sikeres június kívánok szeretettel, Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu