Január első hetére

H  e t  i      t a r o t
2023 január 2-től január 8-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz!

Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Szaturnusz a Vízöntőben, a Jupiter a Kosban, a Vénusz és a Merkúr, a Plútó a Bakban. Az Uránusz a Bikában retrográdban. Figyeljünk jobban oda egymásra a feszültséget hozó energiákban. A Vízkereszt ünnepe január 6-án váratlan változásokat is hozhat. A hétvégi Rák telihold erőteljes kreatív erőket mozgathat meg.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – szeretet, szerelem – szabad szívből jövő döntés.
Kapcsolat tisztításra, félreértések, elértések tisztázására remek időben lehetsz. Méregtelenítésre: vese, bőr – fordíts nagyobb energiát, ha csak teheted, tisztítsd magad. A plejádi energiák is hatnak – ez a nap termékenységi nap is lesz, gondolj rá, ha családot terveznétek. Vedd fel a kapcsolatot égi-szellemi vezetőiddel: Új ötletekkel ajándékozhatnak meg az égiek a jupiteri energiák jelenlétében. Ha optimista vagy, tervezésre szuper energiákkal rendelkezel – aktiváld magad a cselekvésre. A Vízöntő Vénuszban lépésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a szerelem. Ismerkedésre, flörtölésre igazán kedvező az időtér energetikája. Párkapcsolat bevonzással, kapcsolat-tisztítással, szerelmi jóslással – párkapcsolati tanácsadással is kereshettek.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák.  Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak  a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, január 5-én, csütörtökön lép át a Rák víz jegyébe.)

A Halál XIII. – Korszakváltás, változás, átalakulás, szintlépés.
A hét közepében teremtő időben lehetsz – a Nap-Merkúr-Jupiter-Uránusz segíti az aktivitást. Szombaton a Rák teliholdat üdvözölhetjük. Elsőként az elengedésre ad jó lehetőséget. Teliholdkor kiskapu nyílik, Fény hazába találhat elhunyt szeretteink – végőst búcsút mondhatsz nekik. Gyászterápiás oldással segíthetek, ha nehéz szívvel tennéd meg. A családi dolgainkban tehetünk rendet. Kerüljd a vitákat, és hangolódj a szeretetre. A célfeladat: életjobbítás, szintemelés a gyakorlatban. Minderre jobban ráláthatsz a jelenlevő energiákban. Fordítsatok időt a szórakozásra, kikapcsolódásra. Elengedéssel, teremtő programozással szerettel várom most is az ezoterikus Hölgyeket!
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, január 8-én, vasárnap lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A  Hold XVIII. – Lélek, lelkiség, érzések, érzelmek – hazatalálás.
A családdal való kapcsolódásban segít, emberi kapcsolataink ápolásra, szeretetből való építkezésre motiválnak a jelenlevő energiák az Oroszlán holdban. Pihenésre, feltöltődésre inspiráld magad – és töltsd fel a szeretet tankodat. Vedd fel a kapcsolatot rég nem látott barátokkal az összetartozás jegyében – szervezzetek közös programot – emlékezzetek a régi szép időkre.  Éves tarot-elemzésre várlak, ha bele szeretnél nézni a jövődbe!
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programoknak, baráti összejöveteleknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A palacsinta finom estebéd lehet – egy kellemes ízletes levessel. Egyetek minden nap friss gyümölcsöket. Vasárnap kezdheted a fogyó- és a tisztítókúrát – de kozmetikára, hajmosásra is remek lesz az időtér energetikája – és a hajvágás is javallott. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – legyetek figyelmesek!   (A Hold az Oroszlán jegyében jár, január 10-én, kedden lép át a Szűz föld jegyébe.)

A könnyű séták, a visszafogott étrend, a meleg ital, a friss levegőn való tartózkodás, a meditáció mos a helyénvaló. A sors-programozásnál, nagy döntéseknél keress meg jövőbenéző tarot-elemzéssel.
Meditációs idődbe Raziel angyalt, az év arkangyalát is szólíthatod angyalszertartásban – a vele való kommunikációban kérheted tőle a személyes útmutatást. A válaszok érzések, álomformájában érkezhetnek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Áldásokban gazdag, szerencsés, boldog új esztendő kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: