Július 25, szombat, Időn kívüli nap!

A Maják 13 holdhónapból álló évének első napja: július 26-a. Az előző év utolsó napja viszont július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, téren és időn kívüli napnak ‘Zöld napnak’, mátrix napnak tartják.


Ezen a napon különleges, misztikus energiák hatnak!

Lépj túl a korlátaidon, engedd el a félelmeidet, és a terheidet. Szabadulj meg a negatív érzelmeidtől, engedd el a haragodat.  Vetítsd ki azt a szándékokat, hogyan szeretnéd tovább folytatni az életedet, kommunikálj erről az őrangyaloddal.
Hívd az Idő angyalát –  Eth sokat segíthet neked a lelki elmélyülésben. Gondolataiddal bocsáss meg önmagadnak, és engedd, magad boldognak lenni. A boldogság létállapot – élvezd az életedet!  – tegyél ma valami olyat, mai örömöt hoz számodra.
Tisztuljatok és emelkedjetek. Figyelj oda mi jön felszínre benned, azzal van a dolgod, ott vannak a blokkok. Egyesek lelkileg érzékenyebbek is lehetnek, ha szereted öltözz zöldbe,  a zöld az ötödik erő színe, a  szabadság jelképe.
Éjjel kapcsolódhatsz szellemi vezetőidhez is – kérd meg az őrangyalodat, hogy nyissa meg ezt a csatornát számodra, és legyen veled az álom idő alatt, majd ahogy ébredsz, segítsen értelmezni az látottakat. Nagy tanítások, fontos üzenetek érkezhetnek feléd, ami neked dönteni, tisztán látni segít. Ki ne hagyd ezt a különleges alkalmat – jegyez le mindent, amit álmodban láttál.

Az Időn Kívüli Napot világszerte fesztiválokkal ünneplik, fókuszban a globális béke, a megbocsátás, a tisztítás és a művészetek. Világ meditációkhoz is lehet ma csatlakozni.
Hangolódj e csodás dimenziókapu rezgéseire, és töltsd örömben , lelki tisztulásban – ha teheted, szeretteid köreben – ezt a misztikus csodanapot!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Share Button