Júliusi energiák

JÚLIUS SZENT JAKAB HAVA – NYÁRHÓ – ÁLDÁS HAVA

Július a megnyílás hava. E hónap arra inspirál, hogy tanulj, fejődj, hasznos információikkal gyarapodj.
Julius a hetes szám rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet.
Sértődékenyebbek lehetünk, és érzékenyebbek is, de alapvetően a harmóniára törekvésünkben a Vénusz segítségünkre siet.
A tarot nagyarkánumának 7-es száma a Diadalszekér lapja. Szerencsés változásokat jelöl, s egyben felszólít arra, hogy rendez ez életedet, és készülj fel az újra. Bizakodó és örömteli rezgéseket takar ezen lap. A Föld rezgésszintje egyre csak emelkedik, emelkedj te is vele.
Mihály, Muriel  és Raziel arkangyaloktól kérhetsz áldást ebben a szép nyári hónapban, hogy sikeresek legyenek tetteid és cselekedeteid.

Fontosabb bolygóállások:

Július 2-án, sorsbolygónk, a  Szaturnusz visszatér a Bak jegyébe – tetteidben felelősségre inspirálva ezzel téged. Karmikus adósságokat is helyre lehet tenni – elég időd lesz rá ez év decemberig.

Július 5-én Telehold érkezik a Bak jegyében – elengedéshez ad nagy alkalmat, de önbizalom erősítő varázslatokra is szerencsések az energiák.

A hónap első napjaiban július 5, 6, 7-én az imáknak, és a mediációknak jó ideje lehet – vedd fel kapcsolatodat a felsőbb világokkal, angyalszertartásokkal szeretettel várlak, ha megkeresel.

Július 10-12 között a Vízöntő-Halak-Neptunusz fényszög kapcsolat segíti a gondolkodást. A spirituális képességek is megerősödhetnek. Mély lelki-érzelmi beszélgetéseknek, és kommunikációnak is kedvező ideje lehet.

Július 12-én a Merkúr bolygó újra előreindul – kommunikációk segítő lesz, a hozzá tartozó dolgok is végre, előremennek, a blokkok, akadályok oldódnak.

Július 13-22 közötti időszakban a Jupiter-Szaturnusz-Plútó együttállás segítőd lehet – sorsikus változásokat hozhat. A saját bölcsességből eredő tapasztalat-tudás kiáradásával átalakíthatod a személyes világodat, szerencsés lehetőségeket jelöl – tudatos döntéseket hozhatsz, biztos lépéseket tehetsz.

Július 20-án, 19 óra 32 perckor, Rák Újholdat üdvözölhetjük – a teremtő energiák magasra csapnak.

A Július 23, 24, 25, és 26 napjai felszabadító gondolkodási időszakot mutat – ekkor merkúri energiák haladnak.
Július 24-én egyébként pedig Tízmilliószoros nap lesz – a teremtő mágiákról se feledkezz meg!

A július 29-31 uránuszi időszakban telik – jó ideje lesz, hogy az önkorlátozó dolgokban szabadíts fel magad. Hagyd a jót meg, és engedd el a régi rosszat. Építs új dolgokat. Új dolgok jelentkezgetnek, friss lehetőségekkel, hirtelen megjelenéssel.

A Jupiter, a Szaturnusz, de még a Neptunusz és a Plútó is hátrál.
Erős merkúri rezgések hatnak ebben a hónapban, az értelemmel való gondolkodás lesz a meghatározó, légy tudatos, bölcs teremtő. Értelemmel kommunikálj, integráld a és működtesd a megszerzett tudásod életedbe. Karmikus spirituális adósságokat is rendezhetsz. Ügyelj tested-lelked harmóniájára – ne felejtkezzetek meg a rendszeres méregtelenítésről sem – a felgyülemlett harag torok-gége gondokat okozhat.


Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok, töltődjetek – oldjátok a bejelentkező depit, szomorúságot és feszültséget. Legyetek rugalmasak, ne a kifogásokat keressétek, hanem a megoldásokat – a hibák kijavításának és jó ideje lehet. Legyetek türelmesek és motiváljátok magatokat minden nap. Ha elakadnál sorsdolgaidban szeretettel várlak tanácsadásaimra – bejelentkezni, regisztrálni lehet az ezoterikus Hölgyeknek!

Sikeres hónapot kívánok az új kihívásokban Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati útmutatás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button