Kedvcsináló

Angyal tanfolyamok

Miről is szól egy angyal tanfolyam? Mindenekelőtt az Angyal családfáról – az angyalok és arkangyalok rendjéről. – Mikor ki áll az Időkapuban?!
Az első nap megismerkedhetünk az Oltárnyitás után saját őrangyalunkkal, és arkangyalunkkal.Lehívjuk őt és megérinthetjük csodás rezgését…
A kapcsolatfelvétel után jöhet a kommunikáció. Megismerhetjük a velük való kommunikáció lehetőségeit.
Csodás behangoló arkangyal meditációkat végezhetünk, és a tisztító rezgések után egy emelkedett állapotban folytatjuk a tanfolyamot.
Különféle tisztító gyakorlatokkal ismerkedünk meg, pld. tértisztítás arkangyali védelemmel hogyan történik, és hogyan oldhatunk el kötelékeket.
A mentális védelem ismerete is fontos – ezért ez a következő tananyag.
A különböző arkangyalok lehívását is megtanuljuk, mikor melyik arkangyal segíthet – és a küldés, illetve kérés hogyan történhet.
Az angyal színterápia is a tanfolyam része – mit, mikor hogyan, hogy jobban érezd magad.
A korona a végén lesz: Egy csodás csatornázott angyalmeditáció – a szívcsakra blokkoldó következik! Egy dal a “fény nyelvén” Neked szól, csakis Neked – a tudatalattid veszi az üzenetet.
Ez csak az első nap – van két és négy napos tanfolyam is – ahol még több, rendkívüli ismereteket sajátíthatsz el.

Az  Angyal tanfolyamokra – érdeklődni, regisztrálni már most lehet! Van lehetőség csoportos és egyéni konzultációs tanfolyamra is. Szívesen látlak a face Angyalország csoportban is. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu