Kezdődik a csillagászati Nyár!

Egy igazán spirituális napra ébredhettünk!

Idén a Nyári napfordulót június 20-án, 21 óra 44 perckor üdvözölhetjük.  Csillagászati értelemben is elkezdődik a nyár – átlépünk a Rák jegyébe. Ilyenkor a legrövidebb az éjszaka, és a Nap az égbolton a legmagasabb delelési ponton áll. A világ minden táján megünneplik ezt a napot. Foglalkozz ma olyan dolgokkal amik többé tesznek, amik boldoggá tesznek. Áraszd fényed és szereteted a világra!

A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek. Alkalmas a téridő a bőségmeditációkra, teremtő mágiákra is. Szólíthatod a Bőségangyalokat is. Tudd, hogy megérdemeld a bőséget, egy vagy a Világmindenséggel. Jogodban áll, hogy boldog, szerencsés és sikeres légy!
Küldöm Nektek a Bőségangyalok megidézett energiáját – kapcsolódj rá a rezgésekre! Kívánom, hogy mostantól: BARBELO, ARIEL, FORTUNA, ANAUEL mennyi rezgése legyen Veled – áramoljon a bőségenergia hozzád. Töltekezzetek fel az Angyalenergiák fényével. Kívánom, hogy az Angyalok pénzügyi jóléttel és biztonsággal áldjanak meg Téged. Te pedig cserébe tehetségeddel és szereteteddel áldj meg másokat. Legyen az életetek része a jó egészség, a szeretet, a bőség, a jólét és a siker – szerencsét, áldott életet!
Szeresd magad, mert ezzel kezdődik minden!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

Share Button