Kos Újholdban – lecsendesedett időben

Március 24-én, kedden 10 óra 25 perckor érkezik a Kos Újhold!

Újrakezdő energiák vannak – lassan, de biztosan tavaszodik. Most van itt az ideje elengedni, a régi ragaszkodásokat, és új dolgok felé inspirálódni. Ha tudatos vagy, okosan, bölcsen változtatsz. Tüzes energiák hatnak, de ne menj fejjel a falnak – jól gondold át minden lépésedet. Maradjatok lelkesek, de azért kontrolláljátok magatok. Ideje van, és alkalom arra, hogy lecsendesedve jó alaposan gondold át hosszútávú terveidet. A vitákat most is kerüld el – eszmecseréknek is jó ideje lehet. Új ismeretségek, és barátságok is születhetnek, akár a virtuális térben. Egy új sorskör veszi kezdetét – lehet angyalmágiákat is elkövetni.
Az Időkapuban Vehujah őrangyal fog tartózkodni, a szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. Segítséget, erőt kérhetünk tőle a depresszió és a betegségek legyőzéséhez.
A Kazanlár-tarotból az újholdas napra A Halál XIII. lapot húztam, a nagy arkánumból.  Kezdetét veszi az új, ami minőségileg jobb lesz, de jelöl fájdalmas tapasztalást is, vagy felszabadító újrakezdést.
S hogy kinek mit hoz ez az új sorskör, azt személyes sorselemzésben jelölném meg.


A mostani embertpróbáló időben mindenki kihívás előtt van – figyeljetek jobban oda egymásra. Adjatok hálát és kérjetek védelmet – az égiek áldása csodával határos lesz. Közös meditációkon is érdemes részt venni, mert az összefogásnak igen nagy ereje van!
Online tanácsadással online meditációkkal, tanfolyamok, spirituális terápiákkal is kereshetsz – kamerás skypon és kamerás messengeren is elérhető vagyok, leszek. Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Félelem oldás,energetikai stresszmentesítés, önbizalom erősítés
Rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldal: http://asajah.hu/