Kristályok töltése és tisztítása

Sokan kérdeztétek – hogyan lehet a kristályokat tölteni és tisztítani.

A kristályköveket használat után érdemes legalább tíz perce hideg folyóvíz alá tenni, majd a telehold, ill. az új hold rezgésével feltölteni, ne feledkezzünk meg a nap rezgéséről sem…hiszen a holddal a női, a nappal a férfi energiákat erősítjük meg benne. A jin- jang (férfi-női) energiák egyenlő arányban legyen benne.
Van aki megfüstöli, vagy elássa a földbe néhány napra…nos, erre semmi szükség. Elegendő az előbbi technika…de azt rendszeresen kell ismételni. Másfajta energiával – pld. narajana, rejki …stb. nem szükséges tisztítani, hiszen az egy másikfajta rezgés, és a kőnek magának van egy eredeti rezgése, azt kell csak erősíteni, és azt csakis a rendszeres tisztítás-és feltöltés eredményezni. Nagy viharban igen erőteljes energiákat vehetnek fel.

Bővítsd a gyűjteményed egy csodás darabbal. Ha ezoterikus vagy, a  labradorit követ ajánlom.


Labradorit az ezoterikus tudás köve. A Labradorit fényhozó kő. Erős védelmező, erősíti a tudatot, megelőzi az energia szivárgást, megvéd a negatív energiákkal szemben.a színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energia szivárgást. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe.
Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe. A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre.
A labradorit eloszlatja a félelmet, a korábbi csalódásokat, az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot.

Használhatod marokkőként is, de hordhatod ékszerként is – fontos, ha karkötőként értékeled a bal kezeden viselt, mert ott fog tölteni, a jobb kezeden csak ékszer.
Minden kő más- és más energiával rendelkezik – áldásos rezgésükkel neked segítenek – válaszd azt, amelyik invitál téged!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu